Αρχικό μήνυμα απο
Stathis
εμεις εδω ασχολουμαστε με μια ηλιθια που εκατσε και εγραψε ενα καρο ανοησιες για μερικους επισης ανοητους που ειπαν να σπασουν λιγο πλακα με το χαλι μας και καθομαστε και κανουμε αναλυσεις για τα προφανη.
εν τω μεταξυ ο οαεε (πρωην τεβε) εχει τρυπα και θα μειωσει ακομα περισσοτερο συνταξεις, ενω θα αυξησει εισφορες επειδη οι μισοι ελ. επαγγελματιες που ειναι ενεργοι αδυνατουν να πληρωσουν πλεον.
ας ειμασταν εμεις ενταξει και ας βρισκοταν ενα παρακμιακο καναλι να μας σατιριζει, σιγα το πραγμα.
να ξεκαθαρισει το τοπιο, μαααααλιστα!
την κυριακη το πρωϊ ημουν στο φουρνο στη χαλκιδα και μπαινει μεσα ενας γυρω στα 60 και αρχισε να πιανει με τα χερια τα κρουασαν.
ρωτησε αν ειναι με γεμιση και στο τελος ζητησε να αγορασει ενα.
τα υπολοιπα ρωτησα εγω δεν θα τα παρετε?
γιατι να τα παρω μου λεει?
επειδη τα πιασατε με τα χερια σας!
μα δεν ειναι βρωμικα μου απανταει, ποιο ειναι το προβλημα, δεν εχει προβλημα ο φουρναρης και εχεις εσυ?
φυσικα και εχω, απαντω, διοτι ηθελα να παρω ενα στο παιδι μου, για ποιο λογο να φαει κατι που το πιανει με τα χερια ενας αγνωστος?
δεν με ενδιαφερει αυτο που μου λες, απανταει...
μπαινει και ο φουρναρης στη συζητηση υποστηριζοντας οτι ετσι ειναι στην ελλαδα, μας ενδιαφερει το κρουασαν, αλλα οχι η ερτ που κλεινει!!!
δηλαδη απο το προβλημα του οτι σε ενα μαγαζι που πουλαει τροφιμα ΔΕΝ επιτρεπεται οποιος μπαινει μεσα να πιανει τα προϊοντα με τα χερια, πηγαμε στην ερτ και τους δ.υ.!!!
εχει την παραμικρη ελπιδα αυτη η χωρα?
οχι για μενα, δεν εχει την ελαχιστη.
να ξεβρωμισει? πως θα γινει αυτο?
δεν γινεται δυστυχως.