Της μανας μου.
(Οποιαδηποτε λαθος απαντηση οδηγει σε ΒΑΝ δυο μηνων)
Printable View
Αν η σελα δεν αρεσει ουτε στον χαντε, κλαφτα...
Το μηχανάκι ειναι φοβερό η σέλα είσαι σαν να περασες απο την ηφαιστου στο Μοναστηράκι και σου σμπροξανε σαμαρι καντην μονοχρομη τουλάχιστον
Η αληθεια ειναι οτι ξενιζει στην αρχη αλλα αν την κανεις μονοχρωμη χανει το συνολο.
Την εχω φωτοσοπιασει γιατι κι εγω οταν την πηρα μου καθοταν στο λαιμο.
Τη δευτερα που θα παω στο γραφειο θα τα βαλω.
Επισης ειτε το θελουμε ειτε οχι ετσι τις καναν τοτε.
Τα παντα πανω στο μηχανακι ηταν 60s ακομα και τα λαστιχα τα οποια κανουν πανω 350 λιρες το ενα (michelin acs), ειναι τα μονα που αλλαξα (μαζι με ζαντες τιουμπλες) για λογους ασφαλειας, τα παλια τα εχω στις ζαντες τους για display.
Τωρα αν αρχισουμε να λεμε, η σελα δεν παει, το αμαλ δεν ρυθμιζεται ευκολα, οι πλατινες δεν ειναι αξιοπιστες κλπ χανουμε το νοημα μιας τετοιας κατασκευης.
Αν ηταν να θελω ευκολια και μοντερνο ντηζαϊν θα επαιρνα μπεβερλυ (καπου τεσσερα μπεβερλυ για την ακριβεια).
Ξαναγυριζοντας στη σελα, ειναι καστομια απο τα 60s για να ανοιγει στο πλαϊ, τους εντυπωσιαζε πολυ αυτο τοτε, ειναι λιγο ακραια συμφωνω, οχι μονο στο χρωμα αλλα και στο σχημα, οπως και αλλα πανω που δεν θα τα εβαζα (διακοσμητικα ποδιας κλπ) αλλα αφου αυτο ειναι το στυλ της εποχης δεν μπορουμε να το αλλαξουμε.
Το μηχανακι λεγεται lambretta belair.
Οποιο θελει μπορει να το γκουκλαρει για να μαθει περισσοτερα.
Εσυ μη χασεις...
Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως ο χαντες ειναι προχωρημενος στις στυλιστικες επιλογες του.
Ο αντιστοιχος χαντες του 1967 που θα ειχε βεβαια λαμπρετα γιατι αυτο ηταν το προχω οχημα της εποχης, θα εβαζε αυτη τη σελα.
Το να μην την εκτιμας εσυ ειναι κατι φυσιολογικο (θα ανησυχουσα για το αντιθετο), αλλα αν δεν την καταλαβαινει ο αρης υπαρχει θεμα....
Σταθη εγω δεν εχω προβλημα με το τσαρουχι... εε με την σελα ηθελα να πω, το προβλημα μου ειναι οτι το αμαλ δεν ρυθμιζεται ευκολα,και το κυριοτερο οτι οι πλατινες δεν ειναι αξιοπιστες...
αλλα οπως και να εχει σαν επαγγελματιας σκραπατζης οτι χρωμα και να το εχεις και οτι σελα και να χεις 50ευρο δινω για 200κιλα σιδερο.....
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
οποτε ειναι να αδειασεις την αποθηκη πες μου να ρθω να φορτωσω κονσερβα!
Εχει περασει απο τη φαση του σκραπ αυτο, αργησες.