Αν πραγματικα ειδατε το παιχνιδι ολοκληρο και βλεπετε παραρτηματα ακομα καλυτερα να σας κοιταξει καποιος γιατρος..
Printable View
Αν πραγματικα ειδατε το παιχνιδι ολοκληρο και βλεπετε παραρτηματα ακομα καλυτερα να σας κοιταξει καποιος γιατρος..
Εγώ θα έλεγα πως δεν είδα τίποτα τέτοιο ..είδα 2-3 ευκαιρίες του ΠΑΟΚ να περνάει ξυστά άουτ, είδα δοκάρι απο ΠΑΟΚ, άντε και 1-2 κλασσικές ευκαιρίες απο ΠΑΟ.
..αν και βάζελος ...το 1-1 θα ήταν ένα δίκαιο σκορ ..και 2-1 δίκαιο θα ήταν, μιας και ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη κυκλοφορία... η μπάλα όμως δεν κάνει πάντα τα χατίρια στον καλύτερο... όπως από την άλλη, μπορεί να σε κάνει νικητή στην έδρα σου με αυτογκόλ του αντιπάλου....
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα μάτσο χάλια, ανεξαιρέτως ομάδων, αυτό βλέπω εγώ... ομάδες χρυσοπληρωμένες, για τα μπάζα ..που δεν μπορούν να κερδίσουν καθαρά Ξάνθη και Πανσερραϊκό στην έδρα τους......
με το πνεύμα του οπαδού, μπορούμε να μιλάμε ώρες ατελείωτες ...με την ουσία του ποδοσφαίρου που είναι το θέαμα και το καθαρό αποτέλεσμα ενός αγώνα ...δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω... Όταν λήγει 1-0, 1-1, 0-1, 2-1 ...δεν είναι σκορ αυτά για παιχνίδια μεταξύ ομάδων που στοίχισαν 40-50εκ. με άλλες που στοίχισαν 1.5 εκ ...έτσι το βλέπω εγώ..
Εγω ειδα ενα ματς με την ΠΑΟΚΑΡΑ να παιζει απιστευτη μπαλα για τα δεδομενα της ομαδας,κυκλοφορια,κατοχη πιεση και πουθενα δεν ειδα τον παναθηναικο να απειλησει..εβαλε ενα ωραιο γκολ απο την πατατα του χαλκια και μια φαση του κατσουρανη στο 82'.Αντιθετα ο ΠΑΟΚ σφυροκοπουσε αλλα λιγο η ατυχια λιγο η μπαλα δεν ηθελε να μπει διαμορφωσαν αυτο το σκορ.. Τα στατιστικα μιλανε μονα τους..
Αν παλι βλεπετε παραρτηματα τοτε κατι δεν παει καλα..
Οσο τυχη και φαρδος ειχε ο ΠΑΟΚ στο 1ο ματς για το κυπελλο στο καραισκακη τοσο ατυχος ηταν σε αυτο το ματς.. Ετσι ειναι η μπαλα και δεν νικαει παντα ο καλυτερος...
Αν σε ματς με το γαύρο δεχόταν κόκκινη παίχτης του ΜΠΑΟΚ και του ακυρωνόταν και γκόλ, ε, δε νομίζω οτι θα τελείωνε ποτέ το παιχνίδι από το ξύλο. Εντελώς αντικειμενικά, λέω οτι υπάρχει μεγάλη λύσσα και μίσος για τον Ολυμπιακό και σε δεύτερη μοίρα για τους 'Αρη-Ηρακλή ενώ όλοι οι άλλοι τους είναι αδιάφοροι. Όποιος βλέπει βγάζει συμπεράσματα. Δε λέω οτι δεν ήταν άτυχος, αλλά πρέπει να το θέλεις πολύ για να σου κάνει και η μπάλα το χατήρι. Και ο ΜΠΑΟΚ δεν το 'θελε όπως το θέλει κάθε φορά με το γαύρο. Έτσι απλά.
Και εξηγούμαι οτι κάνω πλακίτσα και δε παρεξηγούμαι ή τσακώνομαι ποτέ για μπάλα. Αυτά...
Σύμφωνα με την επίσημη στατιστική, 17-2 οι τελικές, ένα δοκάρι, ένα μόλις οφσάιντ γκολ, καλύτερος του ΠΑΟ ο Τζόρβας. Αυτό τα λέει όλα.
Αν δεν θέλει η μέρα να νικήσεις, δεν νικάς, αυτό εξ άλλου είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Στο φινάλε δεν παίζαμε και με καμμιά ομαδούλα!
Προσωπικά δε είδα, πως το πιό επιθετικό του παιχνίδι μέχρι τώρα στην φετινή περίοδο, ο παοκ το παιξε σήμερα.
Εγώ θα πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του ΠΑΟΚ,που παίξαν καταπληκτική μπάλα,τι να κάνουμε η ποτάνα η τύχη δεν μπορεί να είναι συνέχεια μαζί σου,αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου!!!
eimastan arketa kaloi xtes kai nomizo oti prospathisan oloi tous poly, dystyxos merikes fores den eisai kalos kai perneis apotelesma kai alles axizeis tin niki kai den tin pairneis. mia fasi mas ekanan kai balan goal emeis 5 megales eukeiries kai tipota . gi ayto einai oraio to podosfairo
Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ
Ισχύει η ποινή της μίας αγωνιστικής χωρίς κόσμο
Οριστικά χωρίς τον κόσμο της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή με τον Πανιώνιο, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Το ίδιο ισχύει και για το πρόστιμο των 100.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί πρωτόδικα, καθώς και αυτό παρέμεινε ως είχε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόφασης:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ' αριθμόν 65/14-2-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπης της ΕΠΟ. Η ποινή αφορούσε τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 2-2-2011, για τον οποίο στην ΠΑΕ ΑΕΚ είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ και η διεξαγωγή ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών».