Eιναι κατι σαν τον Τσακ,ο Βεν μπορει να χασει μονο απο τον εαυτο του...:hystericalbs1:
Printable View
σε ολα συμφωνω και χλευαζω κι εγω (παρολο που δεν ειναι σωστο), αλλα στο παραπανω εχεις αδικο.
δεν φταιει ο ιδιος αν οι αλλοι δεν μπορεσαν να συγκεντρωσουν τις προϋποθεσεις που απαιτουνται για να ειναι υποψηφιοι.
τα καταστατικα φτιαχνονται για να τηρουνται, αν ειναι να γινεται καθε φορα οτι ναναι δεν χρειαζονται.
και αυτο δεν το λεω μονο για την παραπανω περιπτωση αλλα γενικα.
βεβαια θα μου πεις, εχουν ολα τα αλλα τηρηθει στην εντελεια για να τηρηθει και αυτο?
δεν διαφωνω, αλλα παλιοτερες παρανομιες δεν αποτελουν αλλοθι για μελλοντικες...thumb
Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι ανάμεσα μας αυτά τα 240000 ΜΟΥΛΑΡΙΑ!!! ΜΕ ΚΑΠΙΣΤΡΙ????:shok:
Οπως και τα άλλα που θα πάνε στην ΝΔ.....
Έτσι που είναι φτιαγμένο το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξουν και άλλοι υποψήφιοι όταν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όπως τώρα.
Τέτοια καταστατικά είναι εμπνευσμένα από "δημοκρατικές"-"σοσιαλιστικές" χώρες τύπου Συρία, Τυνησία κλπ με τις οποίες το ΠΑΣΟΚ είχε και έχει πολλά κοινά.
Όσο και να ψάξεις δεν θα τους βρεις Γιάννη.
Γιατί ποτέ δεν ψήφισαν τόσοι.
δεν το εχω διαβασει οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.
εφοσον συμφωνησαν καποιοι για να φτιαχτει ειναι δικαιωμα τους το πως εγινε, οπως και δικαιωμα αλλων που δεν συμφωνουν να το αλλαξουν εγκαιρως (αν εχουν την πλειοψηφια) συμφωνα με τις διαδικασιες.
και παλι γενικα το λεω αυτο για τα καταστατικα διοτι επαναλαμβανω δεν εχω ιδεα τι γραφει αυτο του μασοκ, ουτε εχω χρονο να το ψαξω ωστε να εχω ολοκληρωμενη γνωμη.
στάθη στις προηγούμενες εσωκομματικές το καταστατικό δεν τηρήθηκε αλλά ανέδειξαν υποψηφίους με πολιτική απόφαση (έστω για τα μάτια του κόσμου).
ακόμα κι έτσι όμως, όταν δέχεσαι να συμμετάσχεις σε διαδικασία παρωδία χωρίς αντιπάλους, δείχνει πολλά για το ήθος και τις προθέσεις σου
ναι στεφανε, δεν διαφωνω τι να σου πω...
δεν εχω παρακολουθησει τα εσωκομματικα του μασοκ ουτε τωρα ουτε παλια, οποτε δεν ξερω τι εχει γινει και ουτε που με νοιαζει κιολας...;)
χαχα ούτε εμένα με νοιάζει...καλαμπούρι κάνω με τις 'δημοκρατικές' διαδικασίες
"Ξέχασαν" να απογραφούν 36.000 δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων
https://www.capital.gr/News.asp?id=1443967