τελικα υπαρχει τελευταια εγκυρη πληροφορια για το ΑΝ κ ΠΟΤΕ θα μπορούμε να παρουμε τελη για το υπολοιπο της χρονιας που μενει?:up:
Printable View
τελικα υπαρχει τελευταια εγκυρη πληροφορια για το ΑΝ κ ΠΟΤΕ θα μπορούμε να παρουμε τελη για το υπολοιπο της χρονιας που μενει?:up:
Iσχύει ήδη το μέτρο απο την Μ.Τεταρτη.
https://www.fimes.gr/2014/04/teli-ky...ias-allages-2/
...............................................:dr ive:.............................................. .......
Σήμερα εληγαν οι πινακίδες διημερου σε Ε 46 κάμπριο θειου μου.με χιλιοπαρακαλεσε(άλλο που δεν ήθελα ) να το κυκλοφορησω λίγο.αφού το εκανα καμια ωρα βόλτες το επέστρεψα.το μοναδικό που έχω να αναφέρω είναι που παρόλο που υπήρχαν παρα πολλοί αστυνομικοί λόγω της αυριανης τοπικής εορτής δεν τους εκανε καμια εντύπωση ενα όχημα χωρίς πινακίδες;;;;;;
ειναι που θα σου τυχη...εγω πηγαινα βολτα στον πειραια χωρις πινακιδες μονο με το Μ κ σε ολη την παραλιακη μπ@τσοι παντου παντου ομως κανενας δεν με σταματησε!ενα πρωι ξεκινησα για σαλονικα μολις βγηκα εξω απο το σπιτι με σταματησαν αμεσως πηγα σαλονικα μεσα στην πολη δεν με σταματησε κανενας!:th_Laie_67-1:
Ξέρει κάποιο να μο επιβεβαιώση αν ισχύει ότι μπορώ να πάρω τις πινακιδες 16 του μήνα και να πληρώσω απο τον επόμενο????
θα πληρωσεις τους υπολοιπους μηνεσ του ετους
Αυτο το γνωρίζω,σε αυτό που ρωτώ θέλω απάντηση αν ισχύει ή όχι:original: