Μακάρι να γίνεται... Θα πάω να το κοιτάξω!
Printable View
Πραγματικά ρε Ηλία δεν βρίσκω τον λόγο να πληρώσεις για ενα τέτοιο μπαξίμο :think:
Μπορούσα αλλά σκέψου ότι 40¤ έχουν τα δαχτυλίδια αν τα αγοράσεις και εκτός αυτού θα ήταν και η φασαρία (λύσιμο, κλπ) Α! Έχω και δυνατότητα ως τα 250 χλμ τώρα!!!:thumbsup: Βέβαια δεν ξέρω πως θα γίνει να τα φτάσω...!:th_Laie_67-1:
Δημήτρη είναι απλά αισθητικό! Αρκεί να βρω τρόπο να το κάνω να συμβαδίσει με το δικό μου αλλιώς όπως μου είπε και ο leo328 θα του το επιστρέψω με την πρώτη ευκαιρία και θα μου δώσει πίσω τα χρήματα... Αν τα καταφέρω όμως θα πουλήσω το δικό μου (το παλιο) και θα έρθω πάνω κάτω στα ίδια πάλι...
Ηλια αν το καντραν ειναι απο εξακυλινδρο, ειναι λογικο να μη συμβαδιζουν τα οργανα.
Οπως ειπε ο βαγγελης με εναν προγραμματισμο θα ειναι κανονικο..ετσι ειχα κανει και εγω στο δικο μου
Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Θα πάω αύριο μετά τη δουλειά να το κάνω... Ελπίζω να πάνε όλα καλά...thumb
Υ.Γ.: Χθες βράδυ (πρωί βασικά:thumbsup:) που γυρνούσα απο τα Ψαχνά (χωριο εκτος Χαλκίδας) είχε έναν κυκλικό κόμβο και ξεκίνησα να σβουρίζω με δευτέρα μέσα και είχα μόνο 2000 στροφές!!!!:thumbsup: :th_Laie_67-1:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δύναμη απο "χαμηλά"...:mpaks: :th_Laie_67-1:
Πρέπει να το διορθώσω γιατί θα χτυπάει κόφτη και θα έχει 3500 στροφές...:facepalm: