αισιοδοξο σε βρισκω..χαχαχαχχαχα
Printable View
Αυτο ειναι ολο?Να κερδισετε τον ολυμπιακο μονο?
Τι να το κανεις φιλε μου..!
Ενα σωστος παοκτζης θα προτιμουσε πρωταθλημα απο το να κερδιζει τον ολυμπιακο...η κανω λαθος?
Εχθες ο ολυμπιακος δεν ηταν στην μερα του ειδες κανα κορακι να τον βοηθησει?
Ο Ολυμπιακος οταν πρεπει να χασει θα χασει και το εχει δειξει φετος με ολες τις μεγαλες ομαδες που δεν εχει παρει νικη εκτος του αγωνα με τον Παοκ στο καραισκακη.
Δεν ειπε κανεις οτι η ακριβοτερη ομαδα ειναι και η καλυτερη ΑΛΛΑ η ποιοτητα των παικτων οπως προεανεφερες κανει την διαφορα..
Συμφωνω για καβαλα και ολυμπιακο βολου οτι παιζουν καλο ποδοσφαιρο αλλα θελω να πιστευω και ο ολυμπιακος φετος παιζει μπαλα με διαφορα απο ολους τους αλλους.
Και για να κλεισει το θεμα..Ο Παοκ το ξαναλεω πηρε δικαια την προκριση οποιος ξερει ποδοσφαιρο ειδε εχθες οτι ο παοκ εκανε σεμιναριο αμυντικης λειτουργιας.
Οσο για τον Γκαρσια ειμαι ισως ο μοναδικος γαυρος που του βγαζει το καπελο!
Μονο τα καραγκιοζιλικια να μην εκανε και θα ηταν μια χαρα..:original:
Παντως ευχαριστο ειναι οτι φετος δεν θα υπαρχει στον τελικο του κυπελλου ενας απο τις δυο μεγαλες ομαδες τις ελλαδας.
την χρωστούσε (η τύχη?) αυτή την πρόκριση στην ΑΕΚ ...είχε χάσει έναν τελικό κυπέλλου από τον Ολυμπιακό πριν 2 χρόνια νομίζω, που δεν έληγε με τίποτα το παιχνίδι αν δεν ερχόταν ισόπαλο.. και πήγε παράταση και μετά καμιά 30αριά πέναλτυ, αν θυμάμαι καλά (που δεν θυμάμαι)
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΠΑΟΚ,απ'οτι βλέπω η ιστορία ξαναεπαναλαμβάνετε!!!!:thumbsup:
καραγκιοζλικι ειναι να βαρας τον Ιβιτς σφαλιαρα ενω εχεις τη μπαλα και δε σε μαρκαρει.
καραγκιοζλικι ειναι να εισαι παιχταρας οπως ο Τζορτζεβιτς(ο ξενος με τη μεγαλυτερη προσφορα στον ολυμπιακο) και να σερνεσαι στα χορταρι επειδη σε πετυχε αδειο πετ μπουκαλι στο χερι.
Καραγκιοζλικια ειναι οι προκλισεις του αβρααμ και του κηπουρου.
Μικροπρεπεια ειναι να επιδιωκεις την τιμωρια του αντιπαλλου οταν θεωρεις τον εαυτο σου σπουδαιο
και τον αντιπαλλο σου ανυπαρκτο. Βλεπε τους θεατρινισμους του Μiralace
Ειμαι σιγουρος οτι ο μεσος ολυμπιακος δε σεβεται και δεν υπολογιζει τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι στηνει τη διαιτησια;
Δηλαδη δεν ειναι αρκετο να παρεις το πρωταθλημα μ3 2 βαθμους απο το δευτερο και με 2 ηττες απο τον ασιμο ΠΑΟΚ;
Απο οσο καταλαβα αν η διαιτησια παιζει 60% υπερ του ολυμπιακου ειναι καλη αν παιζει 90% υπερ του ολυμπιακου ε τοτε μπορει να ειναι και εριστικη.
Τελος επειδη εχω γυρισει σχεδον ολα τα γηπεδα της Ελλαδος εχω μαθει να σεβομαι και το πιο φανατισμενο αντιπαλλο οπαδο εκτος απο το Μαρινακη. Ανακατωσε μια πολη ολοκληρη αλλα δεν εχω καταλαβει για πιο λογο
https://www.youtube.com/watch?v=Kq6leRa3aJQ
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοολλλλ!!!!!!!