-
αναλογα τι τιμονι εχεις και το υλικό του....
για τα δερματινα αρκεί μερικές φορές ενα πανακι μικροινών ελαφρως βρεγμένο με ενα πολύ ήπιο καθαριστικό δέρματος. η διαδικασία υπάρχει στο yutube
για τα αλκαντάρα υπάρχει ειδικός αφρός αν η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη. αλλιώς πάλι νεράκι και πανάκι μικροινών
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cobalt
αναλογα τι τιμονι εχεις και το υλικό του....
για τα δερματινα αρκεί μερικές φορές ενα πανακι μικροινών ελαφρως βρεγμένο με ενα πολύ ήπιο καθαριστικό δέρματος. η διαδικασία υπάρχει στο yutube
για τα αλκαντάρα υπάρχει ειδικός αφρός αν η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη. αλλιώς πάλι νεράκι και πανάκι μικροινών
Το μαμά δερμάτινο που έχουν τα M πακ έχω,έχεις κάποιο καθαριστικό να μου προτείνεις φίλε?Κάτι άλλο για συντήρηση δεν χρειάζεται?
-
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos320
Το μαμά δερμάτινο που έχουν τα M πακ έχω,έχεις κάποιο καθαριστικό να μου προτείνεις φίλε?Κάτι άλλο για συντήρηση δεν χρειάζεται?
εγώ θα δοκίμαζα αρχικά με σκέτο ζεστό νεράκι και αν το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιήσει ή αν το τιμόνι έχει γυαλάδα πλέον που δεν φέυγει πάρε και βαλε ένα καθαριστικό γαλάκτωμα για δέρμα. Εγώ στο δικό μου έβαλα αυτό... το λεει αφρό αλλα είναι σαν γαλάκτωμα. βάλτο και απλωσε το - τρίψτο ελαφρα με μια οδοντόβουρτσα καθαρή και μετα καθάρισε το με ελαφρώς βρεγμένο πανάκι μικροινών και στη συνέχεια ξανακαθαρισε οτι υπολέιματα με καθαρό στεγνό πανάκι μικροινών
Συνημμένο Αρχείο 39710
-
2 Συνημμένο(α)
Μπάξαμε καινούργια κλειδαριά πόρτας συνοδηγού.
Ξαφνικά τα φτυσε και δεν εκλεινε η ασφάλεια...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cobalt
εγώ θα δοκίμαζα αρχικά με σκέτο ζεστό νεράκι και αν το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιήσει ή αν το τιμόνι έχει γυαλάδα πλέον που δεν φέυγει πάρε και βαλε ένα καθαριστικό γαλάκτωμα για δέρμα. Εγώ στο δικό μου έβαλα αυτό... το λεει αφρό αλλα είναι σαν γαλάκτωμα. βάλτο και απλωσε το - τρίψτο ελαφρα με μια οδοντόβουρτσα καθαρή και μετα καθάρισε το με ελαφρώς βρεγμένο πανάκι μικροινών και στη συνέχεια ξανακαθαρισε οτι υπολέιματα με καθαρό στεγνό πανάκι μικροινών
Συνημμένο Αρχείο 39710
Οκ φίλε θα το δοκιμάσω,ευχαριστώ πολύ.
-
1 Συνημμένο(α)
Έβαψα τα τριμακια :thumbsup:
Συνημμένο Αρχείο 39761
-
Θελω να το κανω και εγω στο Ζ4 αυτο ειδικα το μεσαιο κομματι που παει στο χειροφρενο!Αν θελεις στειλε μου ενα πμ ποιος στα εβγαλε κ ποσο στοιχισε.Εγω θελω να τα κανω piano black.
-
Πολύ ομορφη η κονσολα κατω από τον τεμπελη...
θες και ένα storage με καπακι τωρα και δενεις....
εχει περισεψει ένα μονο που εχει λεντακι μπλε στο εσωτερικο του :)
-
2 Συνημμένο(α)
-
1 Συνημμένο(α)
Μπαξαμε λευκό φωτισμό στο πορτμπαγκάζ :th_Laie_67-1:
-
6 Συνημμένο(α)
Αυτο το τριμηνο ξεκινησα διαδικασιες ανακαινισης στο 46αρι.γινανε πολλες εργασιες και πολλα μπαξιματα ολα απο το Χαρη μελος του forum τον οποιο ευχαριστω θερμα γιατι χωρις αυτον θα ηταν αδυνατο μα γινουν ολα αυτα. Σημερα παρουσιαζω το πρωτο μερος. Αλλαξα το σαλονι με δερματινο m pack ηλεκτρικο θερμαινομενο μνημες και οσφυικες. το σαλονι ηταν απο δεξιοτιμονο οποτε ανελαβε το μελος του φορουμ D XARIS να τα φερει ολα τουμπα. αλλαξε διακοπτες μοτερακια απο κατω μεμβρανη καταληψης θεσεως μπαξαμε και οσφυικες και το αποτελεσμα μας ικανοποιησε πληρως. Συνημμένο Αρχείο 39912
Συνημμένο Αρχείο 39913
Συνημμένο Αρχείο 39914
Συνημμένο Αρχείο 39915
Συνημμένο Αρχείο 39916Συνημμένο Αρχείο 39917
-
Μεγειές Γιάννη! :original:
-
Μεγειά ωραία "μαζέματα"!
Έβαλες και τύπου ΟΕΜ navi?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stef
Μεγειά ωραία "μαζέματα"!
Έβαλες και τύπου ΟΕΜ navi?
σε ευχαριστω. οχι το ειχα αυτο απλα δε ειχα αλλη φωτο με τη φετα με τα κουμπακια. πλεον δουλευουν ολα εκτος τo rdc:thumbsup:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Moufas E46
σε ευχαριστω. οχι το ειχα αυτο απλα δε ειχα αλλη φωτο με τη φετα με τα κουμπακια. πλεον δουλευουν ολα εκτος τo rdc[emoji106]
Καλοριζικα Γιαννη!!!!
Αχχ αυτο το rdc
Μακαρι να επαιζε και σε εμας οπως στα f/l
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μεγιες φίλε! Ποςο Σας πήρε χρονικά για την τοποθέτηση;Οι διακόπτες ρυθμίσεων-μνημών στα καθιςματα στις φωτός είναι από αριστεροτιμονο ε;που τους βρήκες ; τοποθετωντας διακόπτες από το αριστεροτιμονο χρειαζόταν και τραμπα τα μοτεράκια για τις κινήσεις μπρος-πίσω πάνω-κάτω; η η αλλάζοντας τα μοτεράκια στα καθισματα(αριστερό-δεξί) οι μνήμες δουλεύουν σωςτα σε συνδυασμό με τους καθρέπτες; ΥΓ:στα Κολωνάκι αριστερά-δεξιά τα καπάκια δεν ντύθηκαν σωστά και φουσκώνουν η έτσι φαίνεται;
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
wheelman
Καλοριζικα Γιαννη!!!!
Αχχ αυτο το rdc
Μακαρι να επαιζε και σε εμας οπως στα f/l
ευχαριστω ηλια. ασε πονεμενη ιστορια το rdc. :thumbsdown:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DK
Μεγιες φίλε! Ποςο Σας πήρε χρονικά για την τοποθέτηση;Οι διακόπτες ρυθμίσεων-μνημών στα καθιςματα στις φωτός είναι από αριστεροτιμονο ε;που τους βρήκες ; τοποθετωντας διακόπτες από το αριστεροτιμονο χρειαζόταν και τραμπα τα μοτεράκια για τις κινήσεις μπρος-πίσω πάνω-κάτω; η η αλλάζοντας τα μοτεράκια στα καθισματα(αριστερό-δεξί) οι μνήμες δουλεύουν σωςτα σε συνδυασμό με τους καθρέπτες; ΥΓ:στα Κολωνάκι αριστερά-δεξιά τα καπάκια δεν ντύθηκαν σωστά και φουσκώνουν η έτσι φαίνεται;
ευχαριστω πολυ. χρονικα δε ξεπερασαμε το 3 ωρο. διακοπτες βρηκα στο ebay. πριν κανουμε ολη τη διαδικασια της τραμπας το ειχα βαλει πανω το σαλονι και δουλευε κανονικα εκτος φυσικα απο τις μνημες οι οποιες αρχικα ηταν στο συνοδηγο. να φανταστεις πριν περασουμε την καλωδιωση το δουλευα προσωρινα με απλο ρευμα απο τον αναπτηρα. αφου βρηκα τους διακοπτες κατεβασαμε καθισματα αλλαξαμε διακοπτες και μετα καναμε τραμπα τα μοτερακια. απο οτι θυμαμαι δε ηταν αναγκαιο απλα σε καποια κινηση ειχαν διαφορετικα αμπερ βασικα θα ρωτησω το χαρη που εκανε την εγκατασταση για να σου πω με σιγουρια γιατι δε θυμαμαι ακριβως. οι μνημες δουλευουν κανονικα και με το ιδιο κουμπι στο καθισμα ρυθμιζονται και οι καθρεπτες ταταυτοχρονα. ουρανο κολωνακια τα εντυσα με τη βοηθεια ενος φιλου απλα στα κολονακια βαλαμε παραπανω υφασμα με αποτελεσμα να μη μπορει να κουμπωσει σωστα το πλαστικο. thumb
-
Μη μου πεις 3 ώρες για όλη τη διαδικασια(ξήλωμα-επανατοποθετηςη Δέρματος κάτω στο κάθισμα για αλλαγή μεμβράνης κατάληψης,καλωδιώσεις πλάι από τις μοκέτες ως την ασφαλειοθηκη,τράμπα τα μοτεράκια,άνοιγμα τις πόρτες για τοποθέτηση των φυσών-εγκεφαλακια για τους καθρέπτες,αλλαγή καθρέπτες σε αναδιπλούμενους,σύνδεση διακόπτη αναδίπλωσης στην πόρτα οδηγού,module στην ασφαλειοθηκη για τη λειτουργία αναδίπλωσης-μνημών καθρεπτών) γιατί αυτό απαιτεί σίγουρα 10 ώρες άντε 8 στο fast forward για καλή προσεκτική δουλειά! ΥΓ:ποσό αγόρασες όλο το σαλόνι και ποσό καθρέπτες,module,πλΑκετες πορτών,2 χειριστήρια καθισμάτων αριστεροτιμονο;
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DK
Μη μου πεις 3 ώρες για όλη τη διαδικασια(ξήλωμα-επανατοποθετηςη Δέρματος κάτω στο κάθισμα για αλλαγή μεμβράνης κατάληψης,καλωδιώσεις πλάι από τις μοκέτες ως την ασφαλειοθηκη,τράμπα τα μοτεράκια,άνοιγμα τις πόρτες για τοποθέτηση των φυσών-εγκεφαλακια για τους καθρέπτες,αλλαγή καθρέπτες σε αναδιπλούμενους,σύνδεση διακόπτη αναδίπλωσης στην πόρτα οδηγού,module στην ασφαλειοθηκη για τη λειτουργία αναδίπλωσης-μνημών καθρεπτών) γιατί αυτό απαιτεί σίγουρα 10 ώρες άντε 8 στο fast forward για καλή προσεκτική δουλειά! ΥΓ:ποσό αγόρασες όλο το σαλόνι και ποσό καθρέπτες,module,πλΑκετες πορτών,2 χειριστήρια καθισμάτων αριστεροτιμονο;
οχι οχι 3 ωρες μονο για την τραμπα σε διακοπτες και μοτερακια και την μεμβρανη καταληψης θεσεως. οι καλωδιωσεις των καθισματων ειχανε ηδη μπει σε προηγουμενη φαση και δουλευε κανονικα το σαλονι παροτι απο δεξιοτιμονο. οι καθρεπτες και αυτοι μπηκανε σε αλλη φαση. 3 ωρες ασχοληθηκαμε μονο με βγαλσιμο καθισματων και τραμπα μοτερακια και αισθητηρα καταληψης θεσεων. αυτα μονο στο 3ωρο τιποτα αλλο. για οτιδηποτε αλλο μιλαμε μεσω pm στηλε μηνυμα και θα σου απαντησω:thumbsup:
-
2 Συνημμένο(α)
Συνημμένο Αρχείο 39950
Συνημμένο Αρχείο 39951
Ωρε πράμα που σαλεύει και το στροφιλίκι γυρεύει!! :drive:
-
Δωσε ινφο ρε παπασουζα :)
-
Nankang NS-2R ρε, σαν αυτά που φορούσα..εξαιρετικό semi για την τιμή του! Και ''σκυλί'' στην αντοχή, 3 χρόνια ξύλο έτρωγαν τα προηγούμενα..
-
Αυτα τα βάζεις μονο πίστα ή τα κυκλοφορείς και καθημερινά;
-
Καθημερινά, έχει 4 χρόνια να βάλω δρομίσια λάστιχα..και δεν πρόκειται να ξαναβάλω βέβαια! χαχαχαχ...πίστα πλέον με σλικ..
-
Καλά στριψίματα, με ασφαλή φρεναρίσματα..!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
pilot
Nankang NS-2R ρε, σαν αυτά που φορούσα..εξαιρετικό semi για την τιμή του! Και ''σκυλί'' στην αντοχή, 3 χρόνια ξύλο έτρωγαν τα προηγούμενα..
Θελω να ρωτησω για το αγωνιστικο μου τι εχει για σεμι,αν δεν βαριεσαι στειλε μηνυμα που να τηλεφωνησω.
-
Χαχαχαχα από εξωτερικό τα πήρα. εδώ τα ζητούσαν 150 πάνω!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
pilot
Χαχαχαχα από εξωτερικό τα πήρα. εδώ τα ζητούσαν 150 πάνω!
Καλοπάτητα Γιώργο, απο το καμσκιλ?
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Moufas E46
ευχαριστω πολυ. χρονικα δε ξεπερασαμε το 3 ωρο. διακοπτες βρηκα στο ebay. πριν κανουμε ολη τη διαδικασια της τραμπας το ειχα βαλει πανω το σαλονι και δουλευε κανονικα εκτος φυσικα απο τις μνημες οι οποιες αρχικα ηταν στο συνοδηγο. να φανταστεις πριν περασουμε την καλωδιωση το δουλευα προσωρινα με απλο ρευμα απο τον αναπτηρα. αφου βρηκα τους διακοπτες κατεβασαμε καθισματα αλλαξαμε διακοπτες και μετα καναμε τραμπα τα μοτερακια. απο οτι θυμαμαι δε ηταν αναγκαιο απλα σε καποια κινηση ειχαν διαφορετικα αμπερ βασικα θα ρωτησω το χαρη που εκανε την εγκατασταση για να σου πω με σιγουρια γιατι δε θυμαμαι ακριβως. οι μνημες δουλευουν κανονικα και με το ιδιο κουμπι στο καθισμα ρυθμιζονται και οι καθρεπτες ταταυτοχρονα. ουρανο κολωνακια τα εντυσα με τη βοηθεια ενος φιλου απλα στα κολονακια βαλαμε παραπανω υφασμα με αποτελεσμα να μη μπορει να κουμπωσει σωστα το πλαστικο. thumb
Ντρεπεσαι να πεις το ονομα του φιλου???
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
katsaraios
Ντρεπεσαι να πεις το ονομα του φιλου???
χα χα εννοειτε πως οχι. απλη παραλειψη. να ευχαριστησω και δημοσια το φιλο γιωργο <κατσαρεο> για τη βοηθεια του για το ντυσιμο του ουρανου και το πολυ καλο αποτελεσμα που πετυχαμε. :thumbsup:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Moufas E46
χα χα εννοειτε πως οχι. απλη παραλειψη. να ευχαριστησω και δημοσια το φιλο γιωργο <κατσαρεο> για τη βοηθεια του για το ντυσιμο του ουρανου και το πολυ καλο αποτελεσμα που πετυχαμε. :thumbsup:
Να χουμε να ντυνουμε
-
10 Συνημμένο(α)
-
Νέα ελαστικά για ασφαλή χιλιόμετρα....
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...42afa6fd-1.jpg
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Καλοπάτητα τα νέα παπουτσάκια !
-
Τελευταίο μπάξιμο για το 2016 το σαλόνι...!
-
Ηλία, τα καθίσματα σου είναι απίστευτα όμορφα..... Ζηλεύω!!!!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Μεγειά σου Ηλία πολύ όμορφα, τελικά στον πάγο έκατσε η μπίλια ε? thumb
Τώρα είσαι κομπλέ από όλα φίλε.Μπράβο έχεις κάνει ένα πολύ σωστό αυτοκίνητο.
-
Με γειες κουκλι και να το χαιρεσαι!!!
Αν επιτρεπεται , προσωπικη μου αποψη
στο ματι μου χτυπησε λιγο η λαβη του χειροφρενου και λιγοτερο το λεβιεδακι που ειναι μαυρα.