Χάρη τι μήνυμα σου έβγαλε όταν πήγες να ανεβάσεις και δεν ανέβασε?
Τι τύπος αρχείου ήταν οι φωτό? Jpeg?
Printable View
Έχουν έρθει εδώ κι 1 μήνα τα κάτωθι και περιμένουν μπάξιμο. Ήρθαν και οι πίσω κιθάρες που μου έλειπαν, και αναμένω ραντεβού στην αντιπροσωπεία (τώρα έχει γεμίσει με τα πλημμυρισμένα δυστυχώς).
Δισκοπλακες πίσω και σιαγόνες χειρόφρενου...
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...4_093008-1.jpggif image hosting
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...4_100341-1.jpgfree upload pictures
Συνημμένο Αρχείο 39529
Συνημμένο Αρχείο 39530
Συνημμένο Αρχείο 39531
Συνημμένο Αρχείο 39532
Μπάξιμο τα σωστά camber plates αυτή τη φορά! χαχαχαχ...με δυνατότητα ρύθμισης camber/caster. :drive:
η ιδεα σου ειναι..αυτη τη στιγμη το εχω στις εργοστασιακες τιμες..
επεσε μπαξιμο απο εμενα, αφου περασα τα 9κ χλμ, με castrol edge titanium fst 5w30 και φιλτρο mann.
σε εξειδικευμενο συνεργειο bmw, πριν καμια βδομαδα εμπαξα νεα σινεμπλοκ στα εμπρος κοντρα ψαλιδια και 2 αυθεντικα ο-ρινγκς επισκευαζοντας ετσι την αντλια κενου που δακρυζε οποτε το θυμοταν.
στο ιδιο συνεργειο προχωρησα αρχες καλοκαιριου σε αλλαγη κομπρεσσορα a/c (γιατι εκανε θορυβο το εσωτερικο ρουλμαν στο ρελαντι και μου εδινε στα νευρα) και στον αισθητηρα πιεσης του κυκλωματος του (δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναφερει το τελευταιο).
Μπαξαμε παλιι !!!
Νεο τιμονακι Μπακ σε παρα πολυ καλη κατασταση το οποιο ομως εντυσα με ναπα δερμα ( τριχρωμη ραφη ) και εγινε καινουριο!
Συνημμένο Αρχείο 39582Συνημμένο Αρχείο 39583
Καλημερα!!
Στοιχισε 70 ευρω ( Ναπα δερμα και τριχρωμη ραφη ) ωστοσο η τιμη ηταν καλυτερη γιατι ντυσαμε 3 τιμονια.
Συνηθως περνει 80-90 ευρω ....θελει το παζαρι του!
Μιχαλης λεγεται και ειναι στον Κορυδαλλο
Το napa είναι το ΟΕΜ της Bmw δέρμα σαν αυτά που έχει βάλει κατά καιρούς ο φίλτατος alexm?
Σαν να τον έχω να ακούσει,αν θες στείλε τηλέφωνο επικοινωνίας.
Oem δέρμα έχει μόνο ο Βρανακης αλλά πηγαίνει κάπου στο 150 αρι το ντυσιμο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μα για αυτό μου έκανε εντύπωση η τιμή!
Ότι πληρώνεις παίρνεις τελικά
Το δερμα που χρησιμοποιησε ειναι Ναπα ( δεν ξερω αν ειναι ΟΕΜ και δεν με νοιαζει ) και η η ραφη για εμενα ειναι αψογη ( τοσο στην στεφανη που φαινεται οσο και πισω που θα μπορουσε να κανει προχειρη δουλεια) εχοντας δει γνησιο τιμονι καινουριο !!!
Εν ολιγοις κρινω παραλογα τα 130-170 που ζητουν αλλοι μαστορες ....δλδ τι ακομα δικαιολογει την διπλασια τιμη ετσι ωστε να πουμε οτι οντως ισχυει το "οτι πληρωνεις, παιρνεις" στη συγκεκριμενη περιπτωση :)
Το γνήσιο δέρμα!
Και εφόσον θέλω γνήσιο, ναι θα το πληρώσω παραπάνω.
Εσένα που δεν σε νοιάζει είμαστε οκ!
Εγώ εντυσα το τιμόνι με δέρμα και τρίχρωμη ραφή πριν ένα μήνα στην carrera και το πλήρωσαν 150 γιουρια.
Ερώτηση...Η Bmw Πουλάει τομάρια δέρμα; Νομίζω όχι...
Ναι ο Βρανάκης είναι κορυφαίος.
Επειδή όμως δουλεύει με τον Σπανό και τα προς το ζειν τα έχει εξασφαλίσει με το παραπάνω, δεν τον νοιάζει και χρεώνει τιμές Bmw και στους ιδιώτες που πάνε απευθείας σε αυτόν.
Μπορεί δηλαδή σαν ποιότητα το δέρμα και η δουλειά που λένε τα παιδιά να είναι ίδιο με του Βρανάκη και επειδή εκείνος έχει μάθει να χρεώνει συγκεκριμένα, να πληρώνουμε υπεραξίες χωρίς αιτία.
https://www.realoem.com/bmw/enUS/sho...diagId=52_2816
Οτι πουλάει, σίγουρα πουλάει...Το θέμα είναι ποιος έχει τέτοιους κωδικούς (και μιλάω κυρίως για stock σε μοντέλα που δεν δίνονται πλέον).
Πας κατευθείαν στην βιομηχανία και τα αγοράζεις από τους κατασκευαστές-προμηθευτές της bmw.
Για να πας στο εργοστάσιο θες MOQ, ένα τιμονάκι δεν χρειάζεται άπειρο δέρμα.
Έχω δει δουλειές του Βρανάκη σε BMW, σε Porsche, και σε Ferrari.
Η διαφορά με όλους τους άλλους ταπετσέρηδες και δερματοεταιρείες, είναι η εξής :
Όταν κοιτάς αμάξι που το έχει φτιάξει ο Βρανάκης λες μπράβο στον ιδιοκτήτη που το έχει σε τόσο καλή κατάσταση.
Όταν κοιτάς αμάξι που το έχει φτιάξει κάποιος άλλος πολύ καλός ταπετσέρης, λες μπράβο, πολύ καλός ο ταπετσέρης.
Αν αυτό χρεώνεται, έχει αξία, ή υπεραξία, το υπολογίζει ο καθένας, και αναλόγως το πληρώνει ή όχι.
ενδιαφερομαι να κανω το τιμονακι μου καινουριο και εχω καταληξει σε βρανακι και ρελλα.περιπου ιδιες τιμες εχουν.καλη δουλεια κανουν.ακουω γνωμες σε ποιον απο τους δυο να παω
Οποτε δεν ειναι και πολυ ενταξει ο αντιπροσωπος οταν πουλαει δερματινο οχι τοποθετημενο απο το εργοστασιο?
Ή εκει κανουν τα στραβα ματια οσοι λενε οτι περαν του εργοστασιακου δεν "επιτρέπονται " παρεμβασεις και μετεπειτα αναβαθμισεις?
Ο Βρανακης ειχε κατι Χ1 ολοκαινουρια για να τα ντυσει..
Λογικο ειναι να μην κανει καποια εκπτωση σε 2,3 μεμονωμενους πελατες.
Ο Παρης πηρε μια πολυ καλη προσφορα για 3 τιμονια ,πιστευω λογω εμπειριας απο τον ιδιο τεχνιτη οτι θα αποδειχτει καλη επενδυση σε βαθος χρονου...
Μεγεια Παρη
Γιώργο, για τα ολοκαίνουρια Χ1 δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για τον αντιπρόσωπο, γιατί δεν ξέρουμε τι γνωρίζει ο πελάτης.
Κατά τη γνώμη μου, ο Βρανάκης είναι ακριβός γιατί έχει μεγάλη ζήτηση.
Το ότι υπάρχουν πολλοί ταπετσέρηδες, είναι πάρα πολύ καλό, γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές για αυτόν που θέλει να φτιάξει το αυτοκίνητό του.
Νομίζω ότι κάπου μπερδεύεστε σχετικά τα τιμόνια σας. Αν το τιμόνι δεν είναι αγορασμένο γνήσιο μέσα από την αντιπροσωπεία και δεν έχει έρθει ντυμένο από την γραμμή παραγωγής εργοστασίου της BMW δεν είναι OEM, είτε το έφτιαξε ο Βρανάκης είτε ο Σοφοκλής είτε ο Ρέλλας είτε οποιοσδήποτε και από οπουδήποτε κι αν αγόρασε το τομάρι, είναι aftermarket και τέλος.
:thefinger:
:th_Laie_67-1:
Έχω δει τιμονάκια ΟΕΜ που στα 50-60000 χλμ, το δέρμα είναι σαν να ξυνόταν πάνω του λυσσασμένο σκαντζοχοιράκι (παίζει ρόλο βέβαια και η χρήση, ΟΕΜ, ξεΟΕΜ, άμα του κάνεις κεφαλοκλειδώματα, δεν το καθαρίζεις, έχεις αλάτια απο θάλασσα, σκόνες κλπ, τι να σου κάνει το έρμο). Ας μη μιλήσουμε και για κάτι πλαστικά στο εσωτερικό (χερούλια, πλαίσο διακοπτών πόρτας, πίσω τασάκι κλπ) που ξεφλουδίζουν σα Γερμανός τουρίστας, μετά απο 3 ώρες ηλιοθεραπεία...
ΥΓ Dermatis να το χαίρεσαι, πολύ όμορφο έγινε!
Και σε ολα αυτα να προσθεσω στο θεμα συντηρησης, οτι καθε επιδερμιδα και καθε χερι ειναι διαφορετικο και αφηνει διαφορετικη λιπαροτητα στο δερμα του τιμονιου. Θα μου πεις ψιλα γραμματα , αλλα ισως ετσι ετσι αιτιολογειται η διαφορετικη φθορα που εχει καθε τιμονι ασχετα με τον καθαρισμο και τη συντηρηση που του κανει καθε ιδιοκτητης. Αυτα τα μεταφερω απο συζητηση με ταπετσερη δεν τα βγαλα απο το μυαλο μου.
Τον Βρανάκη τον γνωρίζω προσωπικά αλλά και έχει κάνει δουλειές σε εμένα και την οικογένειά μου πριν σχεδόν 25 χρόνια. Ίσως πριν τον μάθετε όλοι εσείς. Και δεν το λέω ειρωνικά.
Και ο Στέλιος και ο πατέρας.
Δεν λέω ότι δεν είναι ίσως ο καλύτερος.
Απλά αναρωτιέμαι αν πραγματικά αξίζει να χρεώνει τόσο παραπάνω από τους 2-3 πολύ καλούς ανταγωνιστές του.
Για τον Μιχαλη εχω δει πολλες δουλειες του αλλα με τη δουλεια που εκανε σε πλαστικο τιμονι απο το Honda του κουμπαρου το οποιο ειχε αρχισει να διαλυεται και να ανοιγει τρυπες το οποιο το γεμισε και το εντυσε με δερμα απλα.η δουλεια του ειναι εκπληκτικη και αξιζε τα 80 ευρω που πηρε.
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
Παρη μαγείες!Ο Μιχάλης που λες έχει μαγαζί;η είναι ιδιώτης;το τιμόνι του το πηγές βγαλμένο η αυτός ανέλαβε το βάλε-βγάλε γιατί και αυτό το χρεώνουν 10-15 ευρώ!Επισης οι ανταγωνιστές που χρεώνουν 130-150 είναι με απόδειξη;γιατί αν δίνουν κ απόδειξη η τιμή συνολικά δεν έχει κ τόσο μεγάλη διαφορά..
ΥΓ:ο ίδιος σου ειχε ντύσει και τον ουρανό-πλαϊνά πορτών;
Δεν έχει μαγαζί, μάλλον κάποιου είδους εργαστήριο έχει.
Απ'ότι γνωρίζω, το τιμόνι του το πάς και το του δίνεις στο χέρι και μετά τον ξανασυναντάς και σου το δίνει έτοιμο.
Υποθέτω πως είναι επαγγελματίας χωρίς "επαγγελματική στέγη" αλλά η δουλειά του είναι εξαίρετη.
Οι αξίες που αναφέρθηκαν για τον συγκεκριμένο τεχνίτη είναι προ ΦΠΑ.
Και μιας και έγινε μεγάλη κουβέντα για το υπέροχο αυτό τιμόνι,τι πρέπει να κάνουμε για να συντηρούμε και να προσέχουμε το τιμόνι μας???Για δώστε τα φώτα σας.