Φάνη 3 χρονάκια κλείνω σε λίγες μέρες με το conti3 και κάπου 25000 χλμ. Προσωπικά σε σχέση με τα bridgestone 040 που φορούσα πριν, μεγάλη διαφορά, πιό ελαφρύ, πιο μαλακό, καλύτερο grip.
Να σαι γερός να τα λειώσεις.
Printable View
Φάνη 3 χρονάκια κλείνω σε λίγες μέρες με το conti3 και κάπου 25000 χλμ. Προσωπικά σε σχέση με τα bridgestone 040 που φορούσα πριν, μεγάλη διαφορά, πιό ελαφρύ, πιο μαλακό, καλύτερο grip.
Να σαι γερός να τα λειώσεις.
Αυτά είναι μπαξίματα, όχι φρένα, λάστιχα κ αηδίες:
Ωραίο λαστιχένιο πατάκι πεμφέ Ε90 για να προστατεύετε τη μοκέτα του χώρου αποσκευών σας.
Παιδεύτηκα λίγο μέχρι να βρω πιο θέλω μιας και οι επιλογές ήταν αρκετές. Ευχαριστώ τον Πέτρο (Colbat) για την βοήθεια του.
Κερδίζετε εως και μισό Kg ροπή.
Κωδικός: 51470397600
Κόστος: 87,50 ευρώ με φπα
πριν και μετά
Σε ευχαριστώ Άρη, για εμένα είναι εξαιρετικά χρήσιμο μιας κ λόγω χωριού + μωρού μεταφέρω καροτσάκια , τενεκέδες λάδι, ζαρζαβατικά κλπ επικίνδυνα για την μοκέτα προϊόντα..
Καμία μυρωδιά απολύτως και κάτι σημαντικό, οι άκρες περιμετρικά είναι ανασηκωμένες σε αντίθεση με 1-2 άλλα OEM προϊόντα τα οποία περιγράφονται ως αντιολισθητικά πατάκια και τα οποία απλώς καλύπτουν τον χώρο αλλά δεν τον προστατεύουν σε περίπτωση που χυθεί κάποιο υγρό.
Μήπως υπάρχει κανένα στην αγορά με 1 Kg ροπή?:th_Laie_67-1:
Εμένα το είχε βάλει ο προηγούμενος και είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο για όλους εμάς τους ψυχάκιδες με τις μοκέτες και όλα τα παρελκόμενα!!
Πάνο, μπορείς να το φορτώσεις άνετα με πατάτες κ να τριγυρνάς με το καπό ανοιχτό στο χωριό...:hystericalbs1::hystericalbs1:
OEM είναι με κωδικό: 51470397600 και περιγραφή ''Διαμορφωμένο στρώμα χώρου αποσκευών''
Εναλλακτικά υπάρχει το ''αντιολισθητικό πατάκι'' κωδ.51470442751 στη μισή τιμή αλλά δεν συγκρατεί υγρά όπως προ είπαμε.
https://www.realoem.com/bmw/diagrams/z/r/245.png
Πολύ ωραίο !! Με γειά Πάνο !!
Ζήλεψα, θα ψάξω να βάλω κι εγώ στο Ε46 μου !!
Αντώνη, πριν ένα χρόνο στις 10 Φεβρ. είχα μπάξει το ΟΕΜ με 70ε. Η πλάκα είναι πως όταν είχα περάσει μιά βδομάδα νωρίτερα είχε μόνο 43ε.
Πολύ πρακτικό, ελαφρό και με καλή εφαρμογή.
Το είχα ποστάρει τότε αλλά δεν μπορώ να το βρώ, έτσι το φωτογράφισα πάλι το πρωί για σένα και όποιον άλλο ενδιαφέρεται.