Φυσιολογικη καταληξη θα ελεγα εγω !!!:thumbsup:
Printable View
νταξει ρε παιδια ειμαστε ολιγον Σοβιετια.... σε μερικα θεματα... :whistle:
χεχεχε ναι τι να κάνουμε είμαι παρεξηγιάρης, μου το λένε συνέχεια... ;)
Οπως και να χει και άσχετα με το τι πραγματικά ισχύει, η άποψή της είναι για ΤΠΚ.
Διαβάζω ότι το έπιασαν και το άλλο το ........."παιδί" στη Βοστώνη.
Θλίψη στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα ξύπνησαν οι μνήμες για τα παιδιά των βολευτών του που είναι στη φυλακή. ;)
Μιλαω για προσωπικη εμπειρια, για ανθρωπους που γνωρισα 10-12 χρονια μεσω φορουμ αυτοκινητων, που καναμε παρεα, πηγαμε διακοπες, βολτες κλπ... και οσο και να πεις δεθηκαμε.... Ε τωρα λοιπον με αυτους τους ανθρωπους βλεπω οτι δε μπορω να συνενοηθω, να κανω παρεα.... βλεπω αντιληψεις περιεργες, σκεψεις στραβες, γενικα βλεπω κοσμο πολυ εγωιστη και παρτακια, και στεναχωριεμαι γιατι ειχα πολυ διαφορετικη γνωμη...
γενικο ηταν το σχολιο και δεν αφορουσε το φορουμ εδω!
να και ένα σούπερ τουιτάκι φίλου...
Παράθεση:
Εκεί μια ολόκληρη Βοστώνη έμεινε στα σπίτια της προκειμένου να διευκολύνει το έργο της αστυνομίας. Εδώ αν δινόταν τέτοια εντολή, θα γίνονταν γενικές διαδηλώσεις από τα συνδικάτα και τα κόμματα για "χουντικές μεθοδεύσεις" για "κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος" για "πρόβα τζενεράλε της Τρόικας". Εδώ και 37 χρόνια δεν μπορούν να τελειώσουν το θέμα Εξάρχεια.
Εδώ έχουν περάσει 24 μέρες από τα γεγονότα στα Ίσθμια, όπου έχασε τη ζωή της η 25χρονη κοπέλα που τυχαία περνούσε από κει) και ακόμα δεν έχουν βρει τους βαριά οπλισμένος κακοποιούς. Ένα περιστατικό που η αμερικάνικη αστυνομία θα είχε λύσει στα πρώτα 5' μόλις τους συναντούσε.
Είμαστε κράτος τραγωδία. Κυρίως όμως κράτος ΚΩΜΩΔΙΑ.
δε νομίζω αυτό να σε κάνει νευρικό. αυτό έχει να κάνει με τις δυναμικές προσωπικότητες, όπου γενικα οι πολύ δυνατές απο αυτές θεωρουν ότι έχουν το κοινό τους που τους ανεβάζει όλο και πιο πολύ την αυτοπεποίθηση.
όταν σε έναν χώρο βρεθούν 2 τέτοιες προσωπικότητες, και οι δυο νιώθουν ότι απειλούνται η μία απο την άλλη, με αποτέλεσμα να χάθεί η ψυχραιμία.