κι εγώ όταν έψαχνα για αμάξι δεν πήρα 520 με μεγαλύτερο κινητήρα, αλλά 530
τώρα δε θα το έκανα ούτε με σφαίρες
όταν προσπαθείς να είσαι νόμιμος σε σκίζουν αλύπητα
Printable View
κι εγώ όταν έψαχνα για αμάξι δεν πήρα 520 με μεγαλύτερο κινητήρα, αλλά 530
τώρα δε θα το έκανα ούτε με σφαίρες
όταν προσπαθείς να είσαι νόμιμος σε σκίζουν αλύπητα
Οι περισσότεροι το ίδιο κάναμε Βαγγέλη. Εγώ όταν είχα πάρει το Μ5 ήταν δηλωμένο 518, με το που έγινε η μεταβίβαση φώναξα και τον διεκπεραιωτή να το δηλώσουμε 3.800 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Καλό μεροκαματάκι τότε ....800-κατοστάρικα πήρε. Όπως και να χει πάντως, λυπάμαι τον τωρινό ιδιοκτήτη, έτσι που τα καταντήσανε.
υπενθυμίζω, ότι μιλάω για την πλευρά του κράτους...ο καθένας ότι κάνει, καλά κάνει και το κάνει. αν κάποιος νομίζει ότι το ρίσκο αξίζει, τουλάχιστον εγώ δεν είμαι σε θέση να τον κρίνω, μιας και παλαιότερα, και εγώ κυκλοφορούσα με τέτοιο αμάξι...
το θέμα είναι τι κάνει το κράτος. το γεγονός ότι τα μισά πεμβε που πωλιούνται είναι χ κυβικά δηλωμένα με ψ κινητήρα και βρίσκονται χύμα στον μεγαλύτερο δικτυακό χώρο πωλήσεων της χώρας χωρίς να γίνεται τπτ, λέει πολά για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι υπηρεσίες του κράτους.
ξαναλέω. αν πχ είμουν υπεύθυνος σε κάποια υπηρεσία που είχε να κάνει με παράνομα αυτοκίνητα, θα τους είχα όλη μέρα τους μισούς να κλείνουν ραντεβού απο τις αγγελείες, και τους άλλους μισούς να πηγαίνουν στα ραντεβού για να δίνουν την λυπητερή, και όχι να στήνω αστυνομικούς να γράφουν για υπέρβαση ταχύτητας 10 χιλιομέτρων.
αυτά είναι τραγελαφικά πράγματα, που μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες γίνονται.
ψάξτε τις γνωστές γερμανικές ιστοσελίδες, και δείτε αν υπάρχουν τέτοιου είδους αγγελείες. το πολύ σε κάνα μήνα, ο ιδιοκτήτης τον έχει πιεί...
αν ήσουν από την πλευρά του κράτους εκτός από αυτά που αναφέρεις, θα μείωνες σε λογικά πλαίσια τα τέλη κυκλοφορίας και τα τεκμήρια...οπότε δε θα υπήρχε λόγος για παραβατική συμπεριφορά
είναι προφανές ότι το κλεπτοκρατικό κράτος ανέχεται τις μικροκλοπές
το ίδιο πράγμα λέμε στεφ...ότι είμαστε ένα κωλοχανίο. απλά άλλο παράδειγμα δίνεις εσύ, άλλο εγώ.
η ουσία είναι, ότι τιμωρούνται τα νόμιμα, ενώ τα παράνομα που είναι και φόρα παρτίδα στις αγγελίες του καρ, δεν τα αγγίζει τπτ.
τουλάχιστο ρε χριστιανέ, μην γράφεις το αδήλωτο...γράψε περσσότερες πληροφορίες, στο τάδε τηλ.
Δειτε σε καποιες φωτογραφιες ποσο κοστιζε η βενζινη...
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/224782/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2315035/
Δεν ειναι κακο...!