μερικά που κοίταζα :
https://www.ebay.de/itm/HEATER-BLOWE...item25667e58cf
Περίπου 37 ευρώ.
https://www.ebay.de/itm/Heater-Blowe...item3370a6d1b9
35 ευρώ
https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-N...item56528f1cbc
~35 ευρώ
Printable View
μερικά που κοίταζα :
https://www.ebay.de/itm/HEATER-BLOWE...item25667e58cf
Περίπου 37 ευρώ.
https://www.ebay.de/itm/Heater-Blowe...item3370a6d1b9
35 ευρώ
https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-N...item56528f1cbc
~35 ευρώ
Tελικά παράγγειλα αυτόν :
https://www.ebay.com/itm/220933312953
Παραγγελία την προηγούμενη Τρίτη το απόγευμα, άφιξη στη πόρτα μου αυτή τη Τρίτη πρωί πρωί με την αυγούλα...συνεπέστατος ο Άγγλος.
Τον τοποθέτησα μέσα σε ένα μισαωράκι παρέα με καφεδάκι κ λειτουργεί άψογα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου δώσατε γρήγορες απαντήσεις στο θέμα μου κ με κατατοπίσατε.
Να στε καλά .
κ ο Άγγλος θα πάρει κ αυτός τις ευχαριστίες του με ένα positive feedback.
Υ.Γ : Ο φακίρης ήρθε απο τη στιγμή που τον παράγγειλα απο την Αγγλία σε 4μιση μέρες στη πόρτα μου :thumbsup: .... το air condition απο το Κωτσόβολο που παράγγειλα την επόμενη μέρα, έκανε 5 μέρες να πάει απο τις αποθήκες στο κατάστημα... :thumbsdown: (και όχι σπίτι μου!)
Παίδες μια ερώτηση (επειδή δεν μπορώ να διαβάσω 33 σελίδες :D ):
Στο 36άρι του πεθερού μου (316 τετράπορτο) κάποιες φορές γυρίζεις το κλειδί στην μίζα, ανάβουν όλα τα λαμπάκια αλλά η μίζα παραμένει νεκρή.
Είναι κάποιο κόλπο του 36ριού ή να υποθέσω πως κάποια επαφή ίσως έχει πρόβλημα μες στον διακόπτη;
Να προσθέσω πως ποτέ και κανένα αμάξι δεν το βάζω κατευθείαν μπροστά. Σε αυτό όταν το κάνω τότε παρουσιάζεται το πρόβλημα (νομίζω κιόλας, δεν είμαι 100% σίγουρος).
Κατι τετοια εκανε και στο δικο μου το 36αρι και αλλαξα τελικα μπουτον μιζας Πανο.
Να το πάω σε ηλεκτρολόγο να το δει ή σε συνεργείο; Κόστος πάνω κάτω Λεώ θυμάσαι;
Εξαρτάται .... Αν ειναι ξηγημενος ο πεθερος σε ηλεκτρολόγο η εξουσιοδοτημένο αν όχι οδική και σπανο !
Βασικά για πέταμα είναι αλλά anyway. Θα ξηγηθείς ή να πάω κηΜά;
Σε ηλεκτρολογο και υπολογισε γυρω στα 20 - 30 ευρω το μπουτον και κανα 30 αρι με 40αρι εργασια για κανα 2ωρο δουλεια.
Και αν ζοριστει να την βγαλει πες του να βαλει προεκτασεις και να την ξεβιδωσει βαζωντας τες διπλα απο την μεσαια τριβη απο κατω με σηκωμενο το αμαξι. :D:D:D:D:D:D
Εβγαλα την κλειδαρια απο το ντουλαπακι και "καταφερα" :whistle: με καποιο μαγικο τροπο να βγουν και τα λαμακια της κλειδαριας.Πως μπορω να το φτιαξω αυτο?
Παρατηρησα οτι πανω στα λαμακια γραφει κατι αριθμους.Μπαινουν με καποια συγκεκριμενη σειρα?
καλησπερα σε ολους !!! εχω ενα προβληματακι που θελω μια δυο γνωμες πριν παω στον μαστορα να μου το φτιαξει.. πρωτα απ'ολα ξαφνικα πριν κανα 3-4μηνο η κλειδαρια του οδηγου αποφασισε να μην ξαναδουλεψει... το παραβλεψα αυτο γιατι εχω κεντρικο κλειδωμα απο το κλειδι, ελα ομως ποου προχθες σταματησε και αυτο να δουλευει το καταραμενο :ranting2: !!!!! εχει κανεις ιδεα τι θα μπορουσε να ειναι ??? γιατι προς το παρων το αμαξι κλειδωνει ξεκλειδωνει απο το πορτ μπαγκαζ ... η απολυτη ξεφτιλα μιας bmw :ranting2::ranting2::ranting2::ranting2::ranting2: για πειτε ρε τσακαλια μπας και ξερεττε κατι που δεν ξερω(το πιο πιθανο δηλαδη ) ..
Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης;
Τι δεν δουλευει? Το ασυρματο ανοιγμα-κλεισιμο απο το κλειδι? Μόνο το άνοιγμα?
Απο το πορτπαγκαζ δουλευει η κλειδαρια?
Σορυ αλλα χαθηκα :)
Τραβα στον Σακη να ξεμπερδεψεις γρηγορα μπορει να μην ειναι τιποτα. :D:D:D:D
για κανα ηλεκτρομαγνητη το κοβω στην πορτα του οδηγου οτι αφορα το κλειδι στην πορτα.
οσο για το αλλο μαλλον η μπαταρια.
δοκιμασες με 2ο κλειδι;
εχεις δικιο τα εγραψα οπως τα βλεπω εγω και οχι οπως πρεπει να τα δειτε εσεις τα πραγματα.. το ασυρματο δεν δουλευει πλεον, το λαμπακι αναβει ομως στο κλειδι... ουτε ανοιγει ουτε κλεινει. το αυτοκινητο πλεον ανοιγο-κλεινει μονο απο το πορτ μπαγκαζ λογω του οτι και η κλειδαρια της πορτας παρεδωσε πνευμα απο καιρο τωρα..
ετσι την κοβω την δουλεια λεω !! απλα εαν ειναι κατι που μπορει και να εχω την δυνατοτητα να το επισκευασω μονος γιατι να μην το δοκιμασω ??δεν ειμαστε και κουλαδια :th_Laie_67-1:
οχι ρε φιλε, σε μπερδεψα και εσενα τελικα οχι μον τον sharky... στην πορτα η κλειδαρια εχει θεμα οχι το κλειδωμα, απλα το κλειδι δεν γυριζει και σκαλωνει... αυτο μαλλον μυλος ειναι.. το προβλημα μου ειναι το ασυρματο απο το κλεδι που ανοιγοκλεινει το αυτοκινητο.. γιατι το λαμπακι αναβει απο το κλειδι αλλα δεν ξεκλειδωνει το αμαξι ουτε αναβει τα φωτα μεσα με την εντολη του κλεδιου !! κανονικα επρεπε να αλλαξω πρωτα μπαταρια στο κλειδι και μετα να γκρινιαξω για το αμαξι αλλα επειδη αναβει το λαμπακι παιρνω πρωτα ιδεες γιατι τι μπορει να ειναι !!!
1 επαναπρογραμματισμος κλειδιου
2 μπαταρια στο κλειδι
Το 2ο κλειδι?
sent from my s4 mini
να επαθε κατι καποιο συστημα που δεχεται το σημα υπαρχει περιπτωση ?? η ειναι μονο αυτες οι περιπτωσεις ??αν και οταν αγορασα το αυτοκινητο ειχε παλι το ιδιο θεμα με το κλειδι και το επαναπρογραμματισε ο ηλεκτρολογος.. απ'οτι εχω ακουσει υπαρχει τροπος για να το κανουμε και εμεις οι ιδιοι.. ισχυει λες ??
λοιπον παιδια !!! βρηκα το προβλημα και το λεω και σε εσας για να το ξερετε οσοι εχετε Ε36 τουλαχιστον... για τα υπολοιπα αυτοκινητα δεν γνωριζω τι ισχυει !!!! οπως ειπα και πριν, προχθες σταματησε να δουλευει το κεντρικο κλειδωμα με εντολη του κλειδιου,,, ελα ομως που προχθες ξεκολλησε και ο καθρεφτης του παρμπριζ και τον εβγαλα για να μην κρεμεται... εγω τουλαχιστον δεν το ηξερα οτι ο δεκτης των υπερυθρων ειναι ειναι στον καθρεφτη (ενα μικρο τετραγωνακι ειναι στην μπροστα μερια που αναρωτιομουν και τι δουλεια κανει)... τελικα γι'αυτο δεν εχω κεντρικο κλειδωμα μεσω τηλεχειρισμου επειδη εβγαλα την φισα για να μην κρεμεται ο καθρεφτης !!! λυθηκε και αυτο το θεμα και ελπιζω να βοηθησει καποτε καποιον που θα εχει το ιδιο θεματακι λογω αγνοιας...
σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε και βοηθησατε !!!!! :thanks::thanks::thanks:
:shok: ! ! Πέρσι μου ξεκόλλησε ο εσωτερικός καθρέφτης γιατι κάποιος αποφάσισε να πέσει με το κεφάλι επάνω του :facepalm:!
Είχα 3 μέρες το ίδιο πρόβλημα με τον ασύρματο τηλεχειρισμό ! Κ τώρα κατάλαβα το γιατί !
Ωραίος !
Χαιρετώ.Ψάχνω την τιμή που είχε η 316 E36 του 1991 καινούρια.Αν ξέρει κάποιος με σιγουριά ας απαντήσει.
Δεν είμαι σίγουρη αν αυτό καλύπτεται κάπου, οπότε σκέφτηκα να το βάλω. :whistle:Πριν ξεκινήσω πείτε μου αν υπάρχει αλλού... :popcorn:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...E5%ED%E9%EA%DC
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Mama mia!!!!! :facepalm: Τόσα πολλά?!?? :shok:
Οπότε ο μπέμπης ο μικρός ο 316i καλά τα πάει... μέσα σε σχεδόν 300.000 χλμ, παρουσίασε προβλήματα με
1) διακόπτες των 2 πίσω θυρών
2) δείκτης βενζίνης (αναφέρθηκε κάπου νομίζω)
3) Αντλία βενζίνης
4) Κάρτερ λαδιόυ κινητήρα
5) Μπαταρία (λόγω μη χρήσης...)
6) Τσιμούχες και σωληνάκια από υδραυλικά, με αποτέλεσμα ολική απώλεια νερού
7) Αντλία νερού..νομίζω...
Αυτά!
Σήμερα ήταν ο πατέρας μου στην αντιπροσωπεία στην Λάρισα με τον μπέμπη τον μικρό 316i για ένα τρίξιμο διαρκείας στο συμπλέκτη και ν'αλλάξει κι ένα σπασμένο προβολάκι ομίχλης.
Οπότε προσθέτω στα παραπάνω
8) χρειάζεται καινούριο συμπλέκτη (για πρώτη φορά :shok: )
Καιρός ήταν μετά από 295.000 χλμ που έχει κάνει το αμάξι :drive:
Καλό μήνα!
Toν τελευταιο καιρο εχει αρχισει και ακουγεται η καδενα μου απο τις 2 μεχρι τις 3 χιλιαδες στροφες.Θα αλλαξω ολο το σετ (μαζι με τις γλιστρες δηλαδη), γιατι το εχω δουλεψει καμποσα χιλιομετρα ετσι και καλο θα ειναι να αλλαχτουν ολα μια και καλη..Εχει καποιος να μου δωσει ενα λινκ ή αν ξερει τις τιμες που εχουν τα πραγματα;Τεντωτηρας-καδενα-γλιστρες.Νομιζω δεν θελει κατι αλλο.;.;.;Περιμενω τα φωτα σας. :original:
(Μ42 Ε36)
Καδένα?? Τι θόρυβο σου κάνει?
Έχει σχέση ο τεντωτήρας και τα λουριά που είχα αλλάξει εγώ με τον τεντωτήρα της καδένας ή κάτι μπερδεύω? Μάλιστα από όταν τα άλλαξα στις χαμηλές στροφές ακούγεται ο κλασικός ήχος των λουριών και μου τη δίνει απίστευτα! Ειδικά αν έχει παγωνιά... Διορθώνεται?
Μιλαω για την καδενα χρονισμου.Σε αυτες τις στροφες που ανεφερα ακουγεται σαν να τριβεται μεταλλο με μεταλλο.Ξερει καποιος ποσο κοστιζει???
Tηλ. σε αντιπροσωπεία. Το 1.
Βασικα ολο το σετ θα αλλαξω, μαζι με γλυστρες και τεντωτηρα.Αμα τα παρω απο αντιπροσωπια, πρεπει να παω να βγαλω κανα χιλιαρικο απο την τραπεζα πρωτα.Ειναι πολυ κλεφτες.Ρωταω μηπως ξερετε απο καπου αλλου.
Δεν νομίζω ότι είναι τόσα όσα λες...δεν κοστίζει τίποτα να πάρεις κ να ρωτήσεις την τιμή σε μια αντιπροσωπεία.
Επίσης, τέτοιου είδους ανταλλακτικά πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι ΓΝΗΣΙΑ._
Ενα σου λεω.Η μια γλυστρα, η μεγαλη, 120 ευρω περιπου....Σκεψου οτι εχει 4...Βαλε καδενα-τεντωτηρα-φλατζες.....Τα χιλια ευρω στα ειπα για παραδειγμα, οτι και καλα ειναι ακριβα.Το θεμα ειναι οτι μαζι με εργασια θα το φτασει το 500 ευρω....Οσο δηλαδη βρισκεις ενα μεταχειρισμενο μοτερ.Δεν εννοω οτι αξιζει να παρεις αλλο μοτερ, αλλα ειναι καπως κοροϊδια...Τελος παντων...Εγω βρηκα ενα κιτ απο αμερικη.310 ευρω μαζι με μεταφορικα.Ξερει κανεις κατι αλλο;;;
https://www.fcpeuro.com/products/bmw...ine-bmw-m42tbk
Το κιτ που αναφέρεις έχεις κάποια γνήσια πράγματα, αλλά η καδένα δεν είναι. Συγνώμη που το ξαναλέω, αυτά τα πράγματα τα θες γνήσια. Εκτός κ αν δεν έχεις σκοπό να το κρατήσεις για κάποια χρονάκια ακόμα. Σίγουρα στο τέλος μιλάει η τσέπη πάντα...
Σημερα ενω ολα πηγαιναν καλα, εχω μπλεξει στην κλασσικη κινηση της λαμιας και εκει που ψαχνω να παρκαρω, παρατηρω οτι το εργαλειο ειχε σηκωσει θερμοκρασια κοντα στο κοκκινο.Παρκαρω,το αφηνω κρυωνει καμμια ωρα και ανοιγω την ταπα του ψυγειου.Τερμα κατω το νερο.Βαζω νερα και αρχιζω και ζουλαω τα κολαρα να δω απο που χανω.Τελικα εσταζε νερο απο το ψυγειο :shok: Τελος παντων.Εχω δυο ερωτησεις:
1ον. Εχω ενα αλλο ψυγειο απο Μ42 αλλα εκεινο το αμαξι δεν ειχε κλιματισμο ενω εμενα εχει.Παιζει ρολο;Ταιριαζει;
2ον. Μηπως μιας και θα το αλλαξω να παω σε κατι καλυτερο και μεγαλυτερο;Π.Χ. Αλουμινενιο φτιαχτο.
(Το αυτοκινητο ειναι με ηλεκτρικο ανεμιστηρα).
:shok: Eυτυχώς που το πρόλαβες !
Στο πρώτο ερώτημα δεν ξέρω να σου απαντήσω.
Οσον αφορά το δευτερο ερώτημα,απ'όσο ξέρω το 328 φοράει λίγο μεγαλύτερο ψυγείο απο τα 4κύλινδρα.Βάλε αυτό αν θες κάτι σε μεγαλύτερο κ παραλλήλα έμπιστο κ φθηνό.
Ασ'το επιβεβαιώσει ή διαψευσει κάποιος.
Ευτυχως εχω αυτη την ''συνηθεια'' να τσεκαρω καθε λιγο και λιγακι τα καντραν.Δεν θελω να φανταζομαι τι θα μπορουσε να ειχε γινει αν δεν το εβλεπα.
Εν τω μεταξυ το βεντιλατερ δεν πηρε καθολου μπροστα.Μαλλον επειδη δεν ειχε νερα μεσα.
https://www.car.gr/parts/view/2872168/
350 ευρω...Αξιζει;;;