Ελενη ξεχασα να σου γραψω στο πμ να το στειλεις με εξπρεςς γιατι θα χαλασει το τυρι απο το μπεργκερ που ζητησα!
Printable View
Ελενη ξεχασα να σου γραψω στο πμ να το στειλεις με εξπρεςς γιατι θα χαλασει το τυρι απο το μπεργκερ που ζητησα!
πρόσεχέ τον Ελένη, καμμιά φορά πίσω από το τυράκι κρύβεται η φάκα ! :th_Laie_67-1:
Ότι θέλετε απο ρολά και γκαραζόπορτες , μοτερ για συρόμμενες και ανοιγόμενες πόρτες είμαι στην διάθεση σας.thumb
Site: ΒΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε.
Ειναι κανεις που ασχολειται με υπολογιστες-επισκευες?
Αλλαξα μια μητρικη σε ενα λαπτοπ και μαλλον κατι δεν εχει κατσει σωστα..
Δεν δινω 200αρες σε μαγαζια,αν υπαρχει καποιος να του ριξουμε μια ματια η μια ΣΦΥΡΙΑ :th_Laie_67-1: και εχει χρονο να βοηθησει....
κατσαραιε ειναι μεγαλη ζημια αστο, δεν φτιαχνεται, αυτα ηταν ελαττωματικα απ την αρχη, φερτο αυριο να στο πεταξω...
εχω φτιαξει 2 φορητα που ειχαν θεμα με motherboard.
αλλα τα δοκιμαζα out of the box τα motherboard για να σιγουρευτω οτι λειτουργουν.
ξαναβγαλτο , συνεδεσε τα ολα χωρις την κασα κι αμα δεν παρει μπρος ειναι η μητρικη. τι μαρκα εινια?
αν ειναι turbo-x ειναι gtp ετσι κι αλλιως οποτε του αξιζει το σφυρι
αν φορουσε καρτα γραφικων nvidia 7xxx 8xxx ειναι πολυ πιθανο οντως.
ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με ενα acer Και το ελυσα με μητρικη απο αμερικη στα 85¤. Δουλευει κανονικα ομως εμενα.
Ψάχνω κάποιον να μου κάνει φόρματ σε ένα desktop na moy ξαναπερασει ελληνικά windows αλλα στον χώρο μου κέντρο Αθηνών όσο κάνει θα τον πληροσω
αν ειναι για εταιρικο υπολογιστη προσεξε λιγο με τις αδειες χρησης ...
Όχι Δημήτρη δεν είναι
Λοιπόν, 120 + 120 ¤ πήγαινε έλα, 2-3 φραπεδάκια, μια βόλτα το βράδυ και έρχομαι την Δευτέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είδες για εμένα δεν θέλω τίποτα!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Κάποιο καλό παιδί θα σε εξυπηρετήσει, γιαααααα πάααμεεεεε για τον Άρη!!!
δεν ξερω αν θα προλαβω, αλλιως δε φαινεται δυσκολο. Με αντιτιμο βολτα με το m3 ομως :D
ΥΓ ολοι φτιαχνετε τους υπολογιστες σας τελευταια??
ολο και καποιος θα βρεθει δεν ειναι δυσκολη διαδικασια
Άρη να προτιμήσεις το Συνεργειο μας! Θα σε τιγκάρουμε στην τσόντα!
Για έκδοση διπλώματος ταχυπλοου υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει σύντομη-(αλλά νομότυπη πάντα- διαδικασία ?
εδώ είναι η επίσημη. δεν γνωρίζω αν υπάρχει συντομότερηthumb !!
https://www.hcg.gr/node/456
Αχαχαχαχαχα λοιπόν θα το παλέψει μου είπε ο Δημήτρης ελληνικά windows θέλω να βάλω οποία να είναι αν δεν βγάλουμε άκρη που δεν το νομίζω γιατί ο Μήτσος είναι αρχηγός θα προτίμησω το συνεργείο σας για την ταφή και μελλοντική έκταφη του χαζοκουτιου
Ευχαριστω πολυ και τον μπαουερ για την άμεση ανταπόκριση βοήθειας με π.μ Και εσένα βεβαίως βεβαίως εσείς θα έρθετε να κερασω καφεδάκι η κονιακακι
Ειμαι σε αναζητηση εκδοσης διπλωματος μηχανης με την συντομοτερη των διαδικασιων...
Αν καποιος μπορει να βοηθησει, περιμενω πμ.
Εχουμε κανενα λογιστη να μας βοηθησει με την δηλωση??
Παιδιά καλησπέρα,
Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να στείλω 4 ζάντες στην Γερμανία και πόσο θα χρεωθώ????
Μπορεί να το αναλάβει αυτό κάποια μεταφορική????
:thanks:
Έχουμε κάποιον που να ειναι στην ΕΥΔΑΠ η ειναι υδραυλικος;;;; Να με ενημέρωση πάνω σε ένα θέμα..!!! Ευχαριστώ
Εσύ πληρώνεις δυστυχώς
βαλε ενα ντενεκεδακι να το μαζευεις...
τα ρακορακια δεν χαλανε, ελα πες την αληθεια εβγαλες το ρολοι και το πηγες στον κοντερα στη θηβων να στο γυρισει?