α ρε Χρησταρα! μεριμνεις για τα παντα! εισαι αρχοντας! ευχαριστω!
Printable View
α ρε Χρησταρα! μεριμνεις για τα παντα! εισαι αρχοντας! ευχαριστω!
Στέφανε καλορίζικες Στέφανε πολύ ωραία ζάντα!Άν και γώ θα έλεγα 225/45/17 για να είσαι σε εργοστασιακή μορφή!
To οτι μερικα 36αρια και 46αρια εβγαιναν με 6χ16 ζαντες και εβαζαν
ελαστικα 225-50 εμπρος πισω και ηταν σαν μπαλονια ηταν ας πουμε
ο καλυτερος συνδυασμος ; ; ;
Δεν θα κανει εγγλημα Γιαννη ενα νουμερο μικροτερο θα βαλει για να ειναι
πιο σβελτο και οικονομικο . . .
Ουτε θα εχει προβλημα στον δρομο ουτε κενα στο τιμονι να το χανει κτλ . . .
Εξαλου η ζαντα του ειναι 7.5 ιντσες που για το 215 ειναι μια πολυ καλη
εφαρμογη . . .
Εμπαξα συναγερμο avital,είναι ακριβώς ίδιος με cliford
Viper κτλπ.επιτέλους!
Φορεσα σημερα michelin pilot supersport γιατι τα παλια continental γλυστραγαν εντυπωσεις θα σας πω απο Δευτερα μιας και θα κανω ταξιδι μακρινο το ΣΚ
για μένα κακώς όσοι πάνε σε μισελέν ελαστικά και ειδικότερα στα Μ3, που δεν βάζουν τα CUP.
μακράν ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις στο συγκεκριμένο αμάξι, ακόμα και για καθημερινή χρήση.
απο προσωπική εμπειρία μιλάω, και μάλιστα μιλάω για λάστιχα που ήταν με τα λινά, και όμως
είχαν καλύτερο grip ακόμα και απο καινούρια συμβατικά...ο δημήτρης απο κουβέντες που
έχουμε κάνει, μου έχει πεί πως είναι ευχαριστημένος. απλά, θέλουν λίγο περπάτημα για να
έρθουν σε θερμοκρασία λειτουργείας. και αυτό μη νομίζεις. μιλάμε για καμμιά 4-5 χιλιόμετρα.
Έμπαξα LUX H8 angel eyes.
..ακολουθούν κι άλλα..
Σήμερα έμπαξα ταμπλώ!
Το απόλυτο μαύρο ματ της κολάσεως!!!
Άλλαξα ταμπλώ στο Μ3 γιατί αυτό που είχα, είχε φάει γυαλιστικό σιλικόνης, και δεν καθάριζε με τίποτα ! Γυάλιζε στον ήλιο σαν ταξί, και αντί να βλέπω το δρόμο μέσα απο το μπαρμπριζ, έβλεπα τη γιαλάδα του ταμπλώ πάνω στο μπαρμπριζ !!!
Αυτό που έβαλα σήμερα έχει το μαύρο της κολάσεως !!! Επιτέλους ματ !
:mpaks:
Είχε και ένα ωραίο Ε30 το συνεργείο !
Τωρα μαλιστα!!!!με 'γειες!!!:thumbsup:
...αυτη ειναι μια απο τις καλυτερες βελτιωσεις.thumb....οπως λεει και ενας φιλος μου, αφου εχεις πληρωσει ενα σκασμο λεφτα για Ξενον γιατι δεν βαζει το εργοστασιο απο την αρχη τετοιες λαμπες???...οι στανταρ ειναι χλωμες λες και εχουν πυρετο!!!
Ακομα και την ημερα ειναι μεγαλη διαφορα!!!thumb
εδω μια φωτο απο ενα συγκριτικο
https://i640.photobucket.com/albums/...OEMvsLUX03.jpg
Τα φέισλιφτ Ε90-3 βγαίνουν με στάνταρ λευκά angel...
https://2.bp.blogspot.com/_YeG6Rxg1x...9_edited-1.JPG
:shok::shok:
Το τακακι ειναι το χεσιμο το ιδιο, ειχα συνηθισει με τα galfer τακακια που τελικα δεν πιανουν μια.. με τα DS2500 νομιζω πως θα μου βγουν τα ματια εξω. Τρομος !! Φοβαμαι να το φρεναρω μη και κολλησει κανεις απο πισω ή φυγω μαζι με τη ζωνη και το καθισμα εμπρος.
Με τα μαμα φρενα πισω, χοντρο θεμα balance δεν ειχα με τα μουφοgalfer τακακια. Με τα Ferodo ειναι λες και θα φερω endo, και θελει λιγη παλη στο τιμονι για να μη στριψει... καποια στιγμη πρεπει να βαλω και τα 4pot πισω.
Ωρες-ωρες σε κανα φαναρι σκουζουν λιγο πριν τη πληρη ακινητοποιηση, δεν ειχα παστα να βαλω.. μολις παρω θα τα λυσω να τους βαλω λιγη.
Φα-ντα-στι-κα !
Βγηκα και τα εστρωσα στην Α.Ο, καπου ειδα και ενα φλας αλλα το (ανυπαρκτο) κρατος πηρε τα @@ μου γιατι ειχα βγαλει τη πινακιδα, μολις εστρωσα και εκανα μερικα χλμ να κρυωσουν, εκατσα δεξια και την εβαλα παλι :thefinger:
Γιαννη θελω να ψαξω να δω τι γινεται για το μαραφετι που κρυβει τη πινακιδα με το μαυρο κουρτινακι εν κινησει, αν το προστιμο ειναι μονο για πινακιδα και οχι τρομοκρατικος νομος και τα συναφη (κυριως με ενδιαφερει αν με σταματησουν σε μπλοκο και το δουν), θα ειναι το επομενο μπαξιμο.
Στο διαολο να πανε ολοι τους τελικα, καποτε σκεφτομουν πως αν ολοι βοηθησουμε θα αλλαξει το σαπιο κρατος, επειδη δεν θα αλλαξει ποτε (ναι παλι TV εβλεπα και νευριασα με το κωλοκαναλο της Βουλης) θα αλλαξω εγω και απο οπου μπορω θα γλυτωνω χρημα, χρονο και ψυχικη ηρεμια.
Ενα ισιο κατσαβιδακι πηρα μαζι, εβγαλα τα 3 κλιπς απο το γνωστο μας πλαισιο και βγηκε.
Λαμογια κουφαλες κερατιατικοεισπρακτορες των γελοιων οριων με 120 σε αδεια Α.Ο χαραματα δεν θα δειτε φραγκο, ενα χιλιαρικο θα πανε τα τελη μου.
:thefinger::thefinger::thefinger::thefinger:
https://www.hideplates.com/collectio...ized-plate-kit
Πρεπει να βρεθει ομως δικηγορος ή αστυνομικος που να ειναι απολυτα σιγουρος για το τι γινεται με αυτα, και οχι υποθεσεις και στο περιπου..
Ο ΚΟΚ αρ.20-14 αναφερει:
Παράθεση:
14. Αυτός που οδηγεί μηχανοκίνητο όχημα με εξοπλισμό εντοπισμού συσκευών μέτρησης ταχύτητας χωρίς να διαθέτει για τον εξοπλισμό αυτόν την
κατά νόμο άδεια, καθώς και όποιος οδηγεί μηχανοκίνητο όχημα με εξοπλισμό παρεμπόδισης συσκευών μέτρησης ταχύτητας, τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, με αφαίρεση επιτόπου της άδειας ικανότητας οδηγού για τριάντα (30) ημέρες και επιτόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας του οχήματος για εξήντα (60) ημέρες, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία του άρθρου 103 του παρόντος Κώδικα.
:mpaks::mpaks:
Μετά τα angel eyes,σήμερα έμπαξα
M-Pack
Μαύρες καρδιές
Πίσω αεροτομή
Μπάρα θόλων
Ελατήρια EIBACH Pro-Kit
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...7&postcount=32
Εμπαξα και γω ασφαλεια 240 ευρω (6μηνη, με πολλα παραπανω απο τη προηγουμενη μου), ΚΤΕΟ και αμορτισερ KONI FSD (700 ευρω τοποθετημενα+ζυγοσταθμιση) ... Αμα κανω λιγα χλμ θα γραψω εντυπωσεις.. Προς το παρον μου φαινεται λιγο σφιχτη.. Βασικα σε αλλες λακουβες που επεφτα πριν, ειναι μαλακη και σε αλλες μου φαινεται οτι κοπαναει λιγο..
Σε καλο δρομο και στροφες ειναι απολαυση, δεν το συζητω.. :D