Αυτό το σάιτ λέει τιμές για Βουλγαρία....
Αυτό το σάιτ λέει τιμές για Βουλγαρία....
λει για ολοι την ευρωπη...
δεν ξερω αν εχει ξαναρωτηθει...εμενα στον ασσο μου λεει μεσα στο ταμπελακι του ντεποζιτου με μεγαλα γραματα-αριθμους 95 ρον.ομως απο κατω μεσα σε παρενθεση 91-98.....(πιο κατω απο 95-91 το αφηνουμε δεν εχει νοημα)......δλδ. μας συστηνει να βαλουμε 95αρα αλλα μπορουμε να βαλουμε μεχρι και 98αρα? 98αρα εχει μονο η ΕΚΟ νομιζω αν δεν κανω λαθος.που μεσα στο σαιτ δεν υπαρχει αλλα σε εταιρικο μαγαζι της εχω δει σε μια μονο αντλια απο τις 4 να εχει.που σιγουρα δεν ειναι 98αρα αλλα λεμε τωρα.
αυτο σημαινει οτι αν βαλω πανω απο 98 ,100αρα δλδ. επειδη δεν συστηνεται θα βηχει το αμαξι μου? δεν την ανεχεται? τοτε γιατι λενε οτι στα αμεσου ψεκασμου προτεινεται 100αρα αφου μεσα στο ταμπελακι δεν προτεινεται(μεχρι 98)? εχω αποριες.φυσικα φταινε και οι πρατηριαδες που θελουν μας τρωνε τα αυτια καθε φορα για το ποσο οικονομικη ειναι,ποσο βελτιωνει τον κινητηρα μας με τα καθαριστικα της η 100αρα κλ.π. υποψιαζομαι οτι εχουν μεγαλο κερδος ειτε νομιμο ειτε ... για να μας πρηζουν καθε φορα...
τελικα τι λετε να βαζω 100αρα η' δεν κανει? εχω δοκιμασει αλλα δεν ειδα και καμμια φορα.συνηθως την βαζω σε ταξιαδια για τους λογους που μου ειπανε πιο πανω...η' να συνεχισω με 95αρα?
Σημαινει οτι το αμαξι προσαρμοζει αβανς απο 91 εως 98 οκτανια βενζινη....το μεγιστο αποτελεσμα θα το εχεις με 98αρα... για μενα ομως συνεχισε με απλη 95αρα καθως αυτη ειναι η πιο vfm λυση...και παντα σε καλο πρατηριο καθως δε μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος
Από εταιρικά Shell βάζω δεκαετίες..
Κανένα πρόβλημα, παίρνω και διάφορα δώρα απ' το smart club
Το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να ξερουμε ακριβως το τι συμβαινει λογω αυτου του ευρους που εχουν τα αυτοκινητα μας...για να φτασουμε σε σημειο να εχουμε προβλημα με τη βενζινη θα πρεπει να εχει γινει μεγαλη νοθεια...πχ και εγω βαζω απο shell την προσφορα της 98αρας αλλα δε νομιζω οτι ισχυει στην πραγματικοτητα...εχω ακουσει πως τα εταιρικα ειναι εμπιστοσυνης...οπως και για την εκο που εχει ελεγχους αλλα δε νομιζω πως στην πραξη αυτα ισχυουν...και δυστυχως δε θα μαθουμε και ποτε...για παραδειγμα εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με το αυτοκινητο απο αποψη πειρακια ρεταρισμα κλπ κλπ αλλα εχω παρατηρησει διαφορα στην αποδοση ανα καιρους λογω βενζινης
συμφωνω μαζι σου,το ιδιο πιστευω και εγω για τα οκτανια και τις ελληνικες βενζινες ,οπως και τα πρατηρια.ευτυχως επαθα και εμαθα.γιατι αν δεν δοκιμασεις δεν μαθαινεις.οταν εβαλα 100αρα bp και αρχισε να τρεμει και μετα να εβγαλε και μπεκ καταλαβα οτι δεν φταιει η 100αρα αλλα η νοθευμενη που σερβιρε το εν λογω πρατηριο.οποτε μετα βρηκα αλλα 2 πρατηρια που δοκιμασα την 100αρα τους και ηταν μια χαρα.οκ, βρηκα πρατηρια εμπιστοσυνης.ενα ΕΚΟ και ενα αλλο bp ,το ενα εταιρικο και το αλλο απο μεγαλη εταιρεια ιδιοκτησιας,δεν ειχα θεμα ως τωρα με την 95αρα τους.αλλα στο θεμα οκτανιων δεν προκειται να βαλω μεγαλυτερη των 95 γιατι γινεται πολυ νοθεια και ειναι ρισκο.τα αμμεσου ψεκασμου ειναι πολυ ευαισθητα στο νερωμα και το βγαζουν ακομα και σε βλαβες.
Να πούμε και για τιμές...
Ίδια φίρμα ίδια μέρα,με διαφορά περίπου 30 χιλιόμετρα..
Τόσο μεγαλη διαφορά;;
Καλά, η Shell έχει ξεφύγει. Ανέβαινα την Κηφισίας προ ολίγου κι έβλεπα την 100αρα από 1.64 έως 1.72 όταν το πρατήριο της Shell την είχε 1.87...
αντε να πεσουν και οι τιμες λιγο.1,30 σημερα το φθηνοτερο θεσσαλονικη,καλα παμε.λετε 1 ευρω ,να το ζησουμε?
1.350 απλή αμόλυβδη σε ΕΤΕΚΑ επί της Κολοκοτρώνη στον Άγιο Δημήτριο.
Εγώ σε Ετεκα δεν ξαναβαζω βενζίνη και 40 λεπτά να την έχει
Θεσ/Νίκη, Λάρισα, Λαμία, Χαλκίδα, Καστοριά που έχω βάλει κατά καιρούς μάπα πολύ μαπα
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σωστα λες αλλα η τιμη κατρακυλαει.οποτε η' θα αναγκαστουν να μειωσουν τον φορο η' οι πρατηριαδες θα πουλανε στο κοστος με λιγο νερακι μεσα για να κερδισουν απο εκει η' θα επιδοτησουν και τους βενζιναδες.παντως ετσι οπως κατρακυλαει η τιμη τον αλλο μηνα ειναι πιαθανο να παει στο 1 ευρω.
1,298 εσπασε το φραγμα ,παμε πιο κατω,φορα κατηφορα! το θερμανσης στην περιοχη μου πηγε στα ο,80 λεπτα οταν πριν ενα μηνα εβαλα με 1 ευρω! μακαρι να εχουμε την υγεια μας και παει οπου θελει η ρημαδα!
Μα για αυτό πέφτει η τιμή γιατί έχει νεκρώσει η οικονομική δραστηριότητα και δεν μετακινείται κανείς,δεν υπάρχει ζήτηση!Επειδή σχεδόν δεν έχουμε την υγεία μας για αυτό πέφτει χαχαχαχαχαχα!
τέτοια εποχή ότι και να λέμε λίγο είναι.
το μεγάλο κόλπο θα γίνει μετά καθώς οι μεγάλες εταιρείες θα φορτώσουν όλες φθηνά καύσιμα και όταν μας ξαμολήσουν τότε θα βαρέσουν στο ψαχνό .
το μόνο καλό που μπορεί κάποιος να κάνει είναι να προμηθευτεί φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης για του χρόνου. γιατί σε λίγες μέρες πάει και αυτό
μολις το εκανα!
Το σκέφτομαι κι εγώ!!
Θα κάνω αγορά μάλλον.....
___ _*_____
άντε βουρ παιδιά όσοι έχετε ακόμα πετρέλαιο στο σπίτι , πάτε να γεμίζεται γιατί τέτοια τιμή δεν νομίζω να ξαναβρείτε εύκολα
Πάντως ρε παιδιά το να πέφτει η τιμή της βενζίνης ενώ είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, είναι σαν να χαρίζεις τσατσάρα σε καραφλό.!!
μια αφελης ερωτηση..αν ας πουμε οπως τωρα σε τετοιες συνθηκες που δεν κινουμαστε πολυ,εχουμε γεματο ντεποζιτο και κανουμε καποια στιγμη μια διαδρομη και καταναλωσουμε 20λιτρα ,τι ειναι καλυτερο? να αφησουμε να καταναλωσει ολη την ''παλια'' βενζινη η' να φουλαρουμε ξανα τα υπολοιπα λιτρα? δλδ. η βενζινη οσο μενει μεσα για αρκετο διαστημα με μια φρεσκια εχει διαφορα σε κατι, σαν καυσιμο? εγω ας πουμε και σε κανονικες συνθηκες αν καταναλωσω το 1/4 του ντεποζιτου ,αν βρεθω κοντα σε βενζιναδικο που βαζω,θα γεμισω ξανα.αυτο κανει καλο/κακο/δεν εχει σημασια η' να αφησω να αδειασει περιπου τα 3/4 του ντεποζιτου και να ξαναγεμισω?
εβαλα αμαξι μπροστα μετα απο δυο χρονια
με την παλια βενζινη μεσα και πηρε αμεσως...
δν νομιζω να εχεις λογο να σε απασχολει για τοσο μικρο χρονκο διαστημα η αλλοιωση της βενζινης.
λαθος τρια χρονια!
Για το Diesel κάποια διαφοροποίηση σχετικά με το χρονικό διάστημα διατήρησης στο ρεζερβουάρ, σε αυτά που ρώτησε πιο πάνω ο dreamer;
VW Tiguan Allspace 2.0 TDI Biturbo 241HP DSG7 R-Line 7seater
Αυτό το κάνω ήδη, ευχαριστώ
VW Tiguan Allspace 2.0 TDI Biturbo 241HP DSG7 R-Line 7seater
Το αμερικανικό αργό δέχθηκε ανελέητο σφυροκόπημα και το συμβόλαιο παράδοσης Μαΐου διολίσθησε για πρώτη φορά στα χρονικά κάτω από το 0 δολάριο, καθώς οι επενδυτές και οι κερδοσκόποι είναι έτοιμοι να πληρώσουν για να ξεφορτωθούν πετρέλαιο ελλείψει δυνατότητας αποθήκευσης.
https://www.cnn.gr/oikonomia/story/2...box=1587411999
Εντάξει παιδιά μην τρελαίνεστε. Δεν πιστεύω να περιμένετε ότι θα το δίνουν μηδέν στα βενζινάδικα
Αυτό είναι στο spot έληξε το παλιό συμβόλαιο και ξεκίνησε το νέο .
Άλλο το Brent που μας ενδιαφέρει εμάς..
Και εξάλλου είναι τόσοι οι φόροι που και τσάμπα στην κυριολεξία να το πούλαγαν οι Σαουδάραβες παλι θα το χοντροπληρωναμε.
Ισα ισα Τωρα που έπεσε η τιμη του μπορει άνετα η κυβερνηση να αυξήσει λιγο άκομα τούς φόρους έτσι να μην μας κακοφανει κιόλας!!:ranting2:
Εμενα με τρομάζει αυτη η ξαφνική πτώση και στην τιμη και στην ζήτηση μην ξεκινήσουν τις μπουγάδες για να βγάλουν τις ζημιες και δεν ξέρουμε τι βάζουμε στα αμάξια μας ,οχι οτι τωρα ξέρουμε αλλα έχουμε ενα μπούσουλα πανω κάτω
Των φρονίμων τα παιδιά thumb
Εδώ Θεσσαλονίκη έχει μια βδομάδα τα βυτία κάνουν κόντρες με τα courier
Παντού το ιδιο Νικόλα... Χαμός!!!
Γύρω στα 300 Ευρώ γλύτωσα σε σχέση με το χειμώνα...
Κι εδώ Αθήνα μου λέει ο βενζινάς δεν προλαβαίνουμε. Έχω πιο πολλή δουλειά και από τον Ιανουάριο.
Ενημερωτικά μου είπε ότι το 0,76 (260 δραχμές) έχει να πάει από το 1999 !!!
Το 2003 που βρήκε μια ξεχασμένη απόδειξη σε πολυκατοικία είχε 0,85.
Α ρε φούσκες υπεραξίες που πληρώνουμε μια ζωή. Την κατανάλωση πληρώνουμε όχι το ίδιο το προϊόν. Κάτι αναλογο όπως στα κινητά σήμερα.
Βάλε πράμα τώρα που είναι χαμηλές οι τιμές....
:hystericalbs1:
:hystericalbs1:
φιλε bill007 ειδα σε ενα τοπικ με λιπαντικα οτι χρησιμοποιεις αυτο : https://eshop.wuerth.de/Engine-flush...sku/en/US/EUR/ προληπτικα.
αν και δεν πολυ πιστευα στα καθαριστικα οτι κανουν δουλεια,ετυχα να γωνρισω ενα μηχανικο με ιδιο αυτοκινητο με το δικο μου που μου ειπε οτι προληπτικα και αυτος βαζει το ιδιο προιον , 100αρα εκο και 5-40 μοτουλ και δεν ειχε ποτε θεμα με μπεκ,πολ/στες.αντλια κ.λ.π. της τροφοδοσιας.
λεω λοιπον να το αρχισω και εγω μιας και ο κινητηρας και μπεκ εχει ελλαξει πριν 4 χρονια μια φορα και πατησε τα 110.000 χιλ. ..θα μπορουσες να ξαναπεις πως και ποτε το χρησιμοποιεις,γιατι ξεχασα να τον ρωτησω.ευχαριστω.
υ.γ επειδη δεν αναφερεται και ο καζακος πλεον αν δεν κανω λαθος MOTUL εχει στο συνεργειο.
Ναι Motul έχει πλεον.