Έχουμε κανένα νέο από τον Αποστόλη??
Ήρθε το μηχάνημα???
Printable View
Έχουμε κανένα νέο από τον Αποστόλη??
Ήρθε το μηχάνημα???
βασιλη ψυχραιμια κατι ψηνεται!!!!!
:original: Το μεσημέρη που πήγα στον Αποστόλη δεν είχε καμία συσκευή να μου δείξη και μου είπε ότι περιμένη να έρθουν άλλες από εβδομάδα. Μου είπε ότι έχουν βάλει 11 άτομα (αν μου είπε ψέματα, ψέματα σας λέω κι εγώ). Εγώ δεν το παρήγγειλα γιατί το συγκεκριμένο δεν το έχω δεί σε λειτουργεία και δεν το διακινδυνεύω, εαν δεν το δώ να παίζει. Το DYNAVIN το έχω δεί και παίζει ωραία. Τώρα να σας πώ υπάρχουν κάπειες πληροφορείες από αλλού, να μπορέσει κάποιος να φέρει της Hualingan το νέο μοντέλο. Μόλις μάθω νεώτερα θα σας πώ. thumb
Ρωτησες σε τι τιμη βγηκε?
Δεν ειχε πει οτι θα εβαζε στο 46αρι του πατερα του για να το δειχνει?
λετε να παρουμε αυτο το dynavin που ειναι σηγουρα καλο??
η οχι? αλλα πρεπει να ειναι και ακριβο αυτο λογικα ε?
ο αποστολης λογικα θα φερει κατι πολυ (κινα)
μην παθουμε και καμια νηλα μετα και τρεχουμε! υπαρχει καποιος να το ειδε απο κοντα του αποστολη?
ρε φιλαρακια σορρυ κιολας,
δεν ειχατε βρει κατι τιμες 450-500 ευρω?
τι γινανε τωρα αυτες ,ηταν απλα μουφα?
γιατι τελικα βλεπω καταληγετε στα 700-750 ...μακαρι να αξιζει το μηχανημα.
παντως σαν "βοηθεια" θα ελεγα να εχετε το backup και την υποστηριξη καποιου καταστηματος.
εγω φοβαμε μην με τα 400-450 δεν εχουμε backup..και τρεχουμε!!
και αν θα ειναι καλο!! δεν ξερω τη να πω.....
Τιμες ακουγονται στον αερα διαφορες! Και εγω μπορω να βγω και να πω 350 ευρω! Το θεμα ειναι ...Το εχω? Δεν το εχω... Γιατι ολοι βγαινουν και λενε τιμες ,για προιοντα που δεν εχουν! Το μονο που βγαινει απο αυτην την ιστορια μεχρι στιγμης ,ειναι ο ντορος που γινεται για καποια μαγαζια!
:original: Η τιμή που είχε πει ο Αποστόλης ήταν 450 euro. Δεν το έβαλε στον πατέρα του γιατί περιμένει το τέλος Απριλίου να πάρει το ποιό καινούργιο και μπορεί να έχει και MPEG4, δεν ξέρω να σας πω. Εξ΄άλου δεν είναι DYNAVIN το είπαμε. Εχεται λίγο υπομονή κάτι γίνεται για κάτι καλήτερο.thumb
υπομονη !!!!! σε 5 χρονια θα εχει βγει η 54η εκδοση που θα ψηνει και καφε και θα εχει μονο 350 ευρω ........:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
και το σηριαλ συνεχιζεται............................ .................................
σε ποιο επεισοδειο ειμαστε????????????
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
και το σηριαλ καλα κρατει.τυφλα να εχει ο φωσκολος παντως με τοσα που ακουγονται.ο ενας θα φερει dynavin ο αλλος hualingan ο αλλος το περιμενει απο κινα ο αλλος απο τζιμπουτι και ο αλλος απο τα εγκατα της γης.σε λιγο τα μαλλια μας θα ασπρισουν θα γερασουμε σε λιγο.το μηχανημα κοντευει να παλιωσει σε λιγο καιρο και ο αλλος ακομη ουτε καν το εχει δει και ολο θα το φερει και ακομη ερχεται.με τα ποδια να ερχοταν τωρα θα το ειχαμε ηδη.
πραγματι εχει γινει σιριαλ αυτη η ιστορια και δυστυχως ο πωλητης με τα 450ε μαλλον μας κοροιδευει μες τα μουτρα μας!!''λεει'' οτι εχει φερει 11 κομμτια τα οποια εχουν τοποθετηθει ηδη σε αυτοκινητα και ειναι τζαμι και δουλευουν ρολοι!!ΑΛΛΑ δυστυχως δεν εχει κανενα να μας δειξει απο τα 11 κομματια(κοιτα να δεις συμπτωση ρε φιλε) και ολος τυχαιος κανενα μα κανενα κομματι δεν το εχει βαλει συμφορουμητης μας!!!!ενας που το εχει παραγγειλει ακομα το περιμενει σε σειρα προτεραιοτητας!!!! και εννω εμεις 15 ατομα του εχουμε ζαλισει τοοοοον....ερωτα και ξερει οτι να μας το δειξει και ειναι καλο θα παραγγειλουμε 20 κομματια μαζεμενα δεν σκεφτηκε εεεεστω πριν βαλει το 11ο κομματι να πει μαγκες ας ερθει ενας απο δω να το δει!!!!!!!!ααχχ μωρε ποσο ξεχασιαρης ειναι και ολιγαρκης μιας και δεν θελει να βαλει κανενα φραγκο παραπανω στην τσεπη του!!!!!αα ναι και περιμενει την εκδοση με ΜPEG 15 και ful high definition αναλυση με δορυφορικο δεκτη που παιζει ΝΟVA εν κινηση και εχει ολο το πακετο με τα τσοντοκαναλα ενσωματωμενα !!!!!!!!! ποιος κοροιδευει ποιον τελικα......!!!!!!!!!!
τιποτα μας βλεπω για after market 2 din και τη να κανουμε?
μια χαρα θα ειναι!!
Παδιά πόσοι είμαστε τελικά πού ενδιαφερόμασε? μήπωs να το παραγκείλουμε απο έξω τελικά
Σήμερα με το "Πρώτο Θέμα" είχε ένα φυλλάδιο της εταιρείας "In Car" αν θυμάμαι καλά,το οποίο διαφήμιζε και ένα παρόμοιο σύστημα με τιμή 699 ευρώ.
ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ετσι οπως σου τα ειπε φιλε μου επιτελους να μαθουμε και μεις τι σ....τα ειναι αυτο το μηχανημα!!! μιας και εκανες εσυ πρωτος την θυσια...!!! μακαρι να βγω ψευτης αλλα μαλλον πολλες παρασκευες θα περασουν μεχρι να το φερει!!!!
thumb Θα είναι αυτό που έχει ο Αποστόλης μάλον.:original:
ωπ ωπ πήγαμε στα 475¤ :
https://www.e-autoshop.gr/product_in...8af660b2516b9b
Αυτό δεν είναι που ψάχνετε παιδιά? Γιατί δεν το παίρνετε από αυτόν με 475? έχετε βρει φθηνότερα?? ...δίνει και 1 χρόνο εγγύηση!
https://www.e-autoshop.gr/images/DVD...8af660b2516b9b
Μα από αυτόν θέλουμε να το πάρουμε, αλλά δεν το έχει να μας το δείξει, τον ξαναπήρα εχθές τηλέφωνο και λέει ότι έχει πουλήσει αρκετά κομμάτια, του λέω έχεις κάποιο να δούμε ? Όχι λέει, φεύγουν αμέσως :think::electrician2::pc1:
Το έχει παραγγείλει ένα μέλος, για να δούμε .....
:shok: Το συζητάμε γιατί αυτό δεν το έχουμε δει να παίζει. Εμείς έχουμε δει αυτό: https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...32&postcount=5
:original: Περιμένωωω και μένωωω μονάχος στη σιωπήηη... thumb
Γι΄αυτό δεν πολυστεναχωριέμε. Επειδή δεν είμαι μόνος χαχαχαχα!!!!
τα παιδια που εχουν το μαγαζι στην νικαια ...τα γνωριζω, εχω ψωνισει κατι πραγματακια απο εκει! φερνει πραγματακια απεξω, αρκετα φθηνα..αλλα σε σχετικα μικρες ποσοτητες..και παντα αφου εχει ηδη πουληθει το στοκ! θα περιμενεις πολυ καιρο...για οτι επιθυμεις....το μπατζετ τους ειναι μικρο...και δυσκολα φερνουν νεο εμπορευμα..!