Υποθετω οτι για να κλεισει τελειως μια εφαρμογη πρεπει μετα που θα την κλεισεις με το κεντρικο κουμπι,να θελει κλεισιμο και απο το μενου του διπλου πατηματος του κεντρικου.Υποθεση ειναι ομως και επειδη δεν ειμαι καθολου ειδικος περιμενουμε
Printable View
Υποθετω οτι για να κλεισει τελειως μια εφαρμογη πρεπει μετα που θα την κλεισεις με το κεντρικο κουμπι,να θελει κλεισιμο και απο το μενου του διπλου πατηματος του κεντρικου.Υποθεση ειναι ομως και επειδη δεν ειμαι καθολου ειδικος περιμενουμε
στις εφαρμογες εγω παλι δεν βρισκω καμια διαφορα, οτι και πρν ανοιγεις μια κλεινεις μια,δεν μπορω να παω στην οθονη αφετηριας χωρις προηγυμενως να κλεισω την εφαρμογη..
Τους βλεπω για service pack συντομα!!!
αμα εισαι σε μια εφαρμογη και πατησεις δυο φορες το κεντρικο κουμπι, γυριζεις στην αλλη εφαρμογη πολυ πιο γρηγορα..τωρα εξαρταται τι εφαρμογη ειναι που θα ξεκινησει απο την αρχη ή απο το σημειο που το αφησες..πχ skype/facebook/msn και ορισμενα παιχνιδια μενουν εκει που τα αφησες. Ακομα και ιντερνετ ραδιοφωνο.
Ένας σύνδεσμος στα Αγγλικά με πλήρεις οδηγίες για το νέο λειτουργικό του iphone:
https://www.macworld.com/reviews/pro...ml?expand=true
το κερατο μου αναθεμα
τι θελω και σας ακουω
45 λεπτά κανει backup εχει παει 1 η ωρα και εχω πεθανει στη νυστα
1 kai 48 kai ta nevra mou fides stin asfalto...
Ρε γαμώτο, εχτές συνδέθηκα, δε μου έδειξε πουθενα availability του νεου software. Που ειναι κρυμμένο;
Για όσους χρειάζονται περισότερο διάβασμα σχετικά με την νέα έκδοση:https://www.iphonehellas.gr/forum/in...os-4-released/
κάτι που μου αρέσει στο os 4 είναι ότι στις ρυθμίσεις-γενικά-δίκτυο βάλανε κοθμπί ΔΕΔΟΜΕΝΑ και έτσι μπορείς να ανοίγεις και να κλείνεις τη σύνδεση στο ιντερνετ μέσο παρόχου κινητής τηλεφωνίας. Πριν έπρεπε να κάνεις πατέντες
συνδεστε το κινητό στο pc. Ανοίξτε το itunes και πατήστε update
Εμένα μου έλεγε ότι δεν υπάρχει update.
ξαναδοκίμασα μετά απο μια ώρα και υπήρχε το os4 έτοιμο
keep trying...
Μια αηδια το νεο λειτουργικο.
Καταφεραν να κανουν το μηλαρακι ενα ακομα σμαρτφον.
Με τη δικη του λογικη φυσικα αλλα η εννοια του απλ ηταν το διαφορετικο του στυλακι.
Τωρα παιζουν σε γηπεδο που δεν τους παιρνει.
Αυτα που εγκατεστησα και δεν ειχα πριν απλα δεν με ενδιεφεραν. Τωρα ομως που τα εχω θελω να δουλευουν καλα.
Και καλα δεν δουλευουν.
Τα σμαρτ το κανουν καλυτερα.
Μονη διαφορα η ταχυτητα και οι φακελλοι.
Αλλα το μουλτιτασκινγκ για γελια εντελως.
υπομονη σε κανενα χρονο στη βερσιον 5 θα το ξανακανουν οπως ηταν... χεχεχε
Στην ωραια παλια 3.1.3 πως γυριζουμε?(κι ας μην ειχε φοντο στο μενου)
Kι αλλο κολλημα της νεας ος.Στα μηνυματα κειμενου οταν το ανοιγεις το μενου(οχι παντα βεβαια) βγαζει οτι ειναι κλειστη η υπηρεσια δεδομενων.Ουτε μπορω να καταλααβω γιατι συμβαινει αυτο:ranting2:
αντι για ios 4 μαλλον γτπ 4 με το συμπαθειο...
ασε που εκει που αποδεχτηκαμε ελεγε και κατι "παραξενα"...
Τόση φασαρία για το τιποτα !! Και δεν μ'αρέσουν οι απογοητεύσεις.!!:thumbsdown:
Χρήστο γιαυτο με τα μηνύματα που λέω έχεις άποψη;Δλδ την καλύτερη 3.1.3 την ξεχνάμε με λίγα λόγια ε;
Αυτό πως γίνεται Σταμάτη; Δεν βλέπω να γίνεται κάπως αναβάθμιση
Αυτοματα το κανει.
Ενα αρχειο 10ΚΒ ειναι αλλα παιζει μονο σε ios ασπαστο.
Καποιες ρυθμισεις μου κατεβασε εμενα μονο του!
Ναι βασικα εγω μονο ετσι το αναβαθμιζω.
Με το που μπριζωνω μου βγαζει οτι εχει για κατεβασμα.
Χθες αφου γμηθηκε δυο ωρες να σβηνει και να κανει οτι εκανε τελος παντων μου εμφανισε και αυτο για το καριερ σετινγκς.
Λεω χεστο βαριεμαι.
Το πρωι παλι τα ιδια.
Το εβαλα και οκ τα μνμτα
Τι να πω;
Ειμαι τοσο ασχετος που μονο το ιτουνς εμπιστευομαι.
iOS 4: Τα πρώτα προβλήματα, γκρίνιες, αντιδράσεις κ.α!!! Εχει ενδιαφέρον!!!. https://www.iphonehellas.gr/18511/ios-4-issues/
iPhone OS 4: New findings!
Το iPhone OS 4.0 παρουσιάστηκε εκτές και το iPhoneHellas σας μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες από το νέο λειτουργικό του iPhone/iPad/iPod Touch.
Στην χθεσινή παρουσίαση είδαμε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά (κατά την Apple) αλλά το iPhone OS 4.0 κρύβει πολλές ακόμα εκπλήξεις μέσα, πολλές μάλιστα αφορούν και τους Έλληνες. Παρακάτω δείτε μερικές από τις πρώτες ανακαλύψεις!
https://www.iphonehellas.gr/15622/ip...-new-findings/
Καθυστερει ομως στο μπραουζινγκ.
Επισης χρησιμοποιει το 86/100 της μνημης απλα και μονο για να ειναι ανοιχτο.
Στο 4g δεν ξερω τι κανει αλλα στο 3 χτυπαει πλεον και θερμοκρασιες ψηλες.
Kαι το προβλημα με αυτην την πολυ ενοχλητικη ειδοποιηση συνεχιζεται.Πρεπει να εχω ανοιχτα τα δεδομενα για να σταματησει?Με την ος 3.1.3 δεν ειχα τετοιο θεμα.Ή απλα χρειαζεται να κανω αυτο που ειπε ο Σταματης και ας εχω κλειστα τα δεδομενα απο τις ρυθμισεις?Επισης απ'οτι καταλαβα τις ρυθμισεις τις περναει αυτοματα απο το itunes οταν εχεις cosmote και vodafone αλλα οταν εχεις wind(καρτοκινητη στην περιπτωση μου) πρεπει να τις περασεις χειροκινητα,και γω δεν μπορω να τις βρω:ranting2::ranting2:
παρε τηλ τον παροχο και πες να σου στειλουν με σμσ τις ρυθμισεις.
Και πρεπει να τα εχω ανοιχτα τα δεδομενα χρηστο για να μην μου βγαζει την ειδοποιηση?
θα σου σταλει μετα σμσ και θα σου ζητησει να αποθηκευσεις τις ρυθμισεις.
Ετσι συμβαινει σε ολες τις συσκευες που θελουμε να περαστουν οι σωστες ρυθμισεις του παροχου.
Απλα μιλα μαζι τους.Δε νομιζω να ειναι κατι το δυσκολο
Χρηστο εγινε και μπηκαν και οι ρυθμισεις και ολα καλα και μπαινει και ιντερνετ.το θεμα ειναι οτι εγω θελω να τα εχω κλειστα τα δεδομενα οπως τα ειχα πριν.Οταν το κανω αυτο με το που μπαινω στο μενου μηνυματων βγαζει παλι την ειδοποιηση
μητσο για κανε ενα prtscn το μνμ που βγαζει και το κουμπι που απαινεργοποιεις γιατι κατι μου μυριζει.....
Xρηστο μετα τις ρυθμισεις(μου τις ειπαν τηλεφωνικα απο την γουιντ,και χρεωνουν και το τηλεφωνημα οι γυφτοι) συνεχιζει να το κανει αυτο το κινητο.
την ειδοποιηση την εμφανιζει αμεσως μολις μπω στο μενου μηνυματων και ειναι η εξης "τα δεδομενα κινητων ειναι απενεργοποιημενα.Για προσβαση σε δεδομενα,ενεργοποιηστε τα δεδομενα κινητων ή χρησιμοποιηστε wifi".Εχω κανει τις ρυθμισεις που μου ειπαν απο την γουιντ και απλα στις ρυθμισεις-γενικες-δικτυο-δεδομενα το εχω απενεργοποιημενο(ετσι το ειχα και ετσι το θελω γιατι δεν χρησιμοποιω την υπηρεσια)
επειδη δε το εχω στα χερια μου, δεν ειμαι σιγουρος για το τι μπορει να εχεις κανει.
Να υποθεσω οτι εχεις κρατησει back up.
κανε ριστορ και οτι απντειτ σου δωσει καντα.
Μετα κατεβασε ρυθμισεις καριερ και δες αν στο ξαναεμφανιζει.