πάρε τηλ κ ρώτα μπορεί νά δίνει μόνο το σκάφος κ τ εξωλέμβια βρίσκεις(άμα έχεις την οικονομική δυνατότητά πήγαινε σε καινούρια) κ την τοποθετείς εσύ 10 λεπτά υπόθεση είναι
Printable View
Εγω φιλαρακι μου μονο εδω μεσα μπορω να σε φανταστω........Πειραιας-Λευκαδα σε 2 ωριτσες στο χαλαρο...thumbthumb
Εγω να ρωτησω κατι φιλε Βασιλη.
Δε ξερω αν αναφερθηκε νωριτερα επειδη τωρα το διαβαζω το θεμα.
Διπλωμα εχεις?
Να διαβαζεις χαρτες καλα ξερεις?
Στιγμα ξερεις να βρισκεις?
Οργανα για τη δουλεια ξερεις τι να παρεις?
τον εχω στα υποψη νικολα
οταν γυρισω θα παω απο εκει να τα δω κ απο κοντα!
το διαβασα Φανη...ευχαριστω
βρισκω πολυ σωστη κ τιμια την απαντηση-τοποθετηση του κατασκευαστη!thumb
:th_Laie_67-1: το αλλο με τον Τοτο?:th_Laie_67-1:
Διπλωμα εχω φιλε Χρηστο εδω κ 5 χρονια!
Βεβαια δεν εχω ιδεα ουτε κομπο να κανω...αλλα εχω ανθρωπους να με κανουν θαλασσολυκο εδω που ειμαι:th_Laie_67-1::thumbsup:
Βασιλη σε αυτον εβγαλα διπλωμα φετος, μου τον προτεινε ο Πανος (ptboul) και ειναι ωραιος τυπος, μαθαινεις πολλα και γρηγορα. Να πας να "φρεσκαρεις" το διπλωμα σου γιατι η θαλασσα δεν ειναι παιχνιδι ουτε δρομος, χωρις χαρτες και στιγμα δεν πας πουθενα. thumb
https://seatraining.gr/
ευχαριστω ρε παλικαρια...
σαφως δεν θελω μια βαρκουλα 4μετρη με 30αρα μηχανη να οργωσω τα πελαγα...
αγαλι αγαλι θα πηγαινω εδω γυρω να κανουμε βολτιτσες κ ψαρεματακι!
αν δεν εχω οπτικη επαφη με γνωριμη στερια δεν ξεμυταω,ειδικα μεχρι να παρω τα πανω μου στη θαλασσα την οποιια πρεπει κ να σεβεσαι αλλα κ να φοβασαι!
πιστευω οτι για τον 1ο μηνα δεν θα ξεμακρυνω τα 500μετρα απο την ακτη...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Δεν εχει σημασια Βασιλη, ο καιρος αλλαζει αμεσως, και αν παθεις κατι (βλαβη, αβαρια, ξερα, καιρος) θα πρεπει να ειδοποιησεις τις Αρχες, με στιγμα στο "περιπου" θα σε βρει καποιος.. στο "βλεπω το ξωκλησι και ειμαι αναμεσα στα 2 πουρναρια" δεν θα σε βρει κανεις.
Ξερες υπαρχουν στα πιο ακυρα μερη, οπου πας ας εχεις και Πορτολανο μαζι.
Ο Φωντας και ο Σωκρατης ειναι φανταστικοι τυποι, ειναι και κοντα σου.. να πας αμεσα!
Επειδη εχεις διπλωμα ηδη δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο, οταν πηγα εγω (για να βγαλω διπλωμα εκει ομως) μου ειπε τα θεωρητικα ειναι καθε Τριτη, δινεις 50¤ και ερχεσαι οσες Τριτες θες για οσο θες.
Στα + οτι στη θεωρια εχεις ενα μπωλ σοκοφρετακια το οποιο μολις αδειασει γινεται refill :th_Laie_67-1: και στο τελος του μαθηματος τρωτε σουβλακια/πιτσες και ακους ιστοριες απο διασωσεις κ.α που εχουν κανει.
ενταξη, αφου ειναι ετσι,αφιερωμενο...
https://www.youtube.com/watch?v=1tVg...?v=1tVg-UmEBWw