Προφανως μουφα ?
Printable View
Προφανως μουφα ?
Λιγο πιο εξω απο την Καλαματα υπαρχει φανοποιιο που ο ιδιοκτητης του εχει ''μανια'' με αυτα και εχει πουλησει και εχει βγαλει κατα διαστηματα απο τον ΟΔΔΥ τετοια αυτοκινητα,μαλλον λεμε τον ιδιο.Αν δεν ου κανει κοπο για ριξε καμια φωτο.Ευχαριστω πολυ,νομιζω οτι πλεον με περιτρυγυριζει......ειμαι κοντα!
Ναι, για τον Νικο λεμε και οι δυο, θα προσπαθησω να παω απο εκει συντομα να βγαλω καμια φωτο και να σου τη στειλω!
Είχα έναν συμφοιτητή στο ΕΜΠ (μεγαλύτερο έτος) που είχε μια λευκή Μ3 Ε30 (εν έτει 1995). Μου είχε πει τότε πως φορούσε μοτέρ Hartge. Έμενε κάπου στα βόρεια προάστια, το μικρό του είναι Μάρκελλος. Μπορώ να βρω τηλέφωνο αλλά μετά από τόσα χρόνια (έχω να του μιλήσω από τότε) φαντάζομαι πως ή θα το έχει πουλήσει, ή θα το έχει βάλει στη γυάλα.
Τι να απέγινε αυτό το αμάξι άραγε; Παλιός γείτονας ο ιδιοκτήτης .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιαννη ειδα ενα σημερα στην Ριτσωνα και ειχε πωλειται, σε σκεφτηκα και να το τηλ...δεν τον ξερω δεν με ξερει απλα γραφω το κιν του αφου το ειχε και επανω στο χαρτι του πωλειται ...ελπιζω να βοηθησω 6977154304
Παρακαλω να κλεισει η αγγελια για το τυπικο της υποθεσης.Αυτοκινητο βρεθηκε μετα απο τηλεφωνημα που δεχθηκα στο κινητο μου απο μελος εδω που μας εφερε σε επαφη με τον προηγουμενο (καταπληκτικος ανθρωπος και τυπος) ιδιοκτητη.
Ενα μεγαλο Ε-Υ-Χ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ω σε ολα τα παιδια που ενδιαφερθηκαν στα προηγουμενα posts και βοηθησανε.
Ευχομαι το καλυτερο σε ολους,τα forum ξεκαθαρα δειχνουν σε παρομοιες περιπτωσεις ποσο μπορουν να βοηθησουνε τα μελη τους.
Παλι σας ευχαριστω ολους και ειδικα το μελος ''jannisa''-Γιάννης για το προξενιο!!!!!!!!!
Γιαννη χρωσταω 1 δεν το ξεχνω!!!!!!!
να ανοιχτεί θρεντ με φώτο παρικαλώ!!!
Επειδή τα έλεγα με το Γιάννη(jannisa),στο παρατσάκ δεν το αγόρασε για τον εαυτό του(Έχει ήδη 2 αμάξια,το 3ο θα ηταν too much).Δείχνει το χαρακτήρα του,που έφερε σε επαφή τον λούνατικ με τον ιδιοκτήτη του Μ3 και δεν κράτησε καβάντζα...
Καλόρίζικο και καλοτάξιδο Λούνατικ-Γιάννη!!:rally:
Εύγε jannisa!!thumb