Μπιστολι το οπελ! Βαλε φωτος να μας τρελανεις ! Το νεο θα γινει καλυτερο ε?
ανέβασα κιαλες φιλε
16-04-13, 19:24
kotanidis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_E39
Και OPC look βλεπω τρελανε μας
ανέβασα κιαλες φιλε
16-04-13, 19:31
fanisk
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο kotanidis
ανέβασα κιαλες φιλε
Πενα το'χεις thumb Εχεις προχειρη τη συνδεσμολογια του διακοπτη ? Kill switch ή νιτρο ειναι?
16-04-13, 20:03
Leonidas_E39
Το αστρα θεσσαλονικη κυκλοφορουσε πρεπει να το πετυχα κανα δυο φορες και μου επεσαν τα σαγονια.
16-04-13, 20:03
Leonidas_E39
Τα σποιλερ πλαστικα η πολυεστερας ειναι?
16-04-13, 20:05
hades7
Παράθεση:
Το αστρα θεσσαλονικη κυκλοφορουσε πρεπει να το πετυχα κανα δυο φορες και μου επεσαν τα σαγονια.
και ειναι και γκομενοπαγιδα :thumbsup:
16-04-13, 20:07
turbodog
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο hades7
η αεροτομη ειναι biskitzis racing? πρεπει να κανε καλη δουλεια στις μεγαλες ταχυτητες ειχε βανει κι ενας κολητος μου, ειχε μεινει ευχαριστημενος τωρα μενει πετραλωνα
Πως η αεροτομη επηρεαζει τον τελικο τοπο διαμονης? Παρακολουθω τα γραφομενα σου τακτικα.
--Ενας θαυμαστης--
16-04-13, 20:11
fanisk
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο kotanidis
ανέβασα κιαλες φώτο :) βασικά φοβήθηκα να ανεβάσω απ το αυτο φώτο για να μιν φάω βαναρισμα αλλα τελικά εδο τα πεδία ειναι γαματα. μάγκες κhτάξτε τιν πρώτη μου φώτο πριν 3 χρόνια και μετά απο 3 χρόνια με τιν βμβ ειχα προσθέσει 25 κιλά :)
:hystericalbs1:
Εισαι στον ογκο και εσυ ε? Εχεις 2.5 μηνες να στεγνωσεις :thumbsup:
16-04-13, 20:12
hades7
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο turbodog
Πως η αεροτομη επηρεαζει τον τελικο τοπο διαμονης? Παρακολουθω τα γραφομενα σου τακτικα.
--Ενας θαυμαστης--
πως φενεται οτι δεν εχεις σχεση με τα καλλιτεχνικα χρηστη turbodog δεν εχεις ακουσει ποτε Τουρνα οπου φυσαει ο ανεμος παω?
16-04-13, 20:15
kotanidis
Παράθεση:
ναι ναι ναι.. πολιχνη ποιο πολη ειμουν και δουλεβα στο ασβεστοχορη :))