χαχαχα!!! Σαββατο δεν γινεται, εχω test drive η ώρα 11 το πρωι!!!
Printable View
@fanisk: εισαι στο πνευμα μου :original::thumbsup:
Καλα το καταλαβα εδω και μέρες.
Απο την στιγμη που εμπλεξαν οι υπευθυνοι της πίστας την Κυπριακη ομοσπονδια στο πρωταθλημα time attack και ζητησαν αυτα:
-No CO-DRIVER allowed
-No TURBO RESTRICTOR FOR ALL CATEGORIES / GROUPS
-Groups A , N , S, E & Drift Cars
-Classes as per Speed Regulations
-Championship for Groups only as per Hill Climb Regulations
...-Saturday one reconnaissance 3 rounds with Timing and one Trial 5 Rounds with Timing.
-Sunday 2 Runs 5 Rounds each with timing and the better of the 2 times will count for the race winning.
- All safety Rules as per CMF Speed Regulations will count.
- All competition cars will stay overnight at the track under the control and care & responsibility of the Organizers / Track Owners.
- CMF General & Speed Regulations will count.
- Only Athletes belongs to CMF are allowed to participate.
ουτε εγω ουτε και ο αθλητης-μελλοντικος πρωταθλητης cornilia tsopana μπορούμε να εχουμε συμμετοχή και η αληθεια ειναι ουτε καν θελουμε να μπλεξουμε με τετοια λαμόγια.:ranting2:
ΟΜΩΣ καποια παιδια συζητουν με τους υπευθυνους της πιστας για την διαργανωση τεσσαρων-πεντε track days με τον χαρακτηρα "Sunday Cups" οπου θα μπορουν να λαμβανουν μέρος μονο καθημερινα αμάξια.
@on topic.
Σημερα έρχονται top mounts ρυθμιζόμενα που εχω αγορασει για την μαμα αναρτηση του CSL και το απογευμα θα τα τοποθετησω.
Κριμα ρε.
Κριμα.
Δεν πειραζει ομως.
Γιατι δεν κανετε μια διοργανωση δικη σας; Τυπου Σερρες rwyb?
Αυτο θα κανουμε.
Θα κανουμε 4-5 αγωνες μονο για καθημερινα αμαξια.
Δεν θα υπαρχουν αγωνιστικα, ουτε λαστιχα slicks, roll gate κλπ. Οι συμμετοχες θα αφορουν ΜΟΝΟ αμαξια ανεξαρτήτος υπποδυναμης (θα χωριστουν σε κατηγοριες φυσικα) αλλα να ειναι με πινακιδες και να κυκλοφορουν κανονικα και καθημερινα.
Μιλήσες με τον Κύπρο για αυτο το θέμα??
Τα κλασικά λαμόγια που με τις κλασικές λαμογιες τους για να βγάλουν όποιον θέλουν νικητή , διώχνουν τον κόσμο από τον αθλητισμό
Εγω θα το λέω και θα το επαναλαμβάνω '' Οσο ασχολουνται πιθηκάνθρωποι με τον μηχανοκίνητο αθλητισμο στο νησι δεν πάμε μπροστα''
Μακαρι να ηταν μονο αυτο Σπυρο. Θα ημασταν και ευχαριστημενοι.
Ομως φερνοντας σου ως παραδειγμα τις συμμετοχες που απο τα 20 ευρω πηγαν στα 150. Εκτος αυτου οι γνωστοι "υπευθυνοι-διοργανωτες" βαζουν κανονισμους για καθαρα εμπορικούς λογους επειδη και αυτοι ειναι εμποροι.
Θες roll-gate να τρεξεις. - Ελα να σου πουλησω
Θες σλικς . - Ελα να σου πουλησω
Θες ζωνες τεσσαρων σημειων. - Ελα να σου πουλησω
και παει λεγοντας το πραγμα...
Το ωραίο chief μου δεν είναι μόνο αυτο, καλά κάνουν (ας πουμε) και ζητούν τέτοια απο τους αγωνιζόμενους, με την πίστα ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ??? Πληρεί όλες τις προδιαγραφές για να κάνει αγώνες με αυτοκίνητα που πληρουν προδιαγραφές (ας πουμε) FIA????? Γιατι να πληρώσουν μόνο οι αγωνιζόμενοι να εναρμονιστούν, να εναρμονιστεί και η πίστα με τις ανάλογες προδιαγραφές!!!!! Πρώτα πρώτα η τηλεμετρία τους οποτε θέλει δουλευει!!!!
Αστα να πάνε!!!