upppp!!!!!!!!!!!!!!!!
:warriorsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley::warr iorsmiley::warriorsmiley:
Printable View
upppp!!!!!!!!!!!!!!!!
:warriorsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley::warr iorsmiley::warriorsmiley:
Eχω στειλει μηνυμα και στον Πανο(panoskk) με το φοβερο Ε92 Μ3 ,ελπιζω να θελει ,αλλα και να μπορεσει να ερθει.thumb
Μάλλον με την κόρη μου θα έρθω αφου η σύζυγος δουλευει και δεν έχω κάπου να την αφήσω. Αν κάποιος άλλος θέλει μπορεί να φέρει και το παιδί του να έχουν παρέα!
1. bill987
2. aristent
3. scania124
4. xaris_318is
5. nfot
6. kostasm3
7. m3e36
8. Gregory_///M
9. Strof +1
10. psilos2010
11. gianstef
12. Κωνσταντίνος Ε60 +1
13. ΤάσοςΖ4 ??
14.Geo316(το εχει δηλωσει στο θρεντ γνωριμιας)
15.
16.
17.
18.
19.
:warriorsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley:
Λοιπον μιας κ μου δοθηκε η ευκαιρια,αυριο το πρωι κατα τις 6-7,μολις θα εχω τελειωσει απο τη δουλεια δηλαδη,θα ξεκινησω για Τρικαλα με τη γυναικα,εχει γενεθλια η μητερα μου κ λεω να ερθω να πιουμε μαζι το καφεδακι!!!
Eπειδη σε κανα διωρο θα παω για τον σαββατιατικο απογευματινο καφε μου στο "Μικελ" λεω να μας κρατησει ενα τραπεζι για 20ατομα και βλεπουμε....
Η πρωτη εκπληξη ειναι ο Νικος απο Αθηνα που θα ερθει να μας τιμησει μετα της συζυγου του και τον ευχαριστουμε γι'αυτο!!!!:thumbsup:
Ελπιζω και σε αλλες εκπληξεις απο Βορα αλλα και απο Νοτο!!!!:thumbsup:
O καιρός μας το παίζει λίγο δύσκολος, αλλά για να δούμε τι θα δούμε!!!
Να είναι και πλυμένα :ranting2: :ranting2:
Σημερα το μεσημερι ανακαλυψα καρφι στο πισω δεξι λαστιχο. :ranting2::ranting2::ranting2:
Λογω Σαββατου και προχωρημενης ωρας, 3+, δεν μπηκα καν στον κοπο να ψαξω για βουλκανιζατερ. Μετρησα την πιεση ομως και αν αυριο το πρωι ειναι σταθερη, θα ξεκινησω.