Πρωην του ξαδελφου μου...ειμαι σιγουρος οτι ακομα τη θυμαται η σκροφα εκεινη τη μερα...
Printable View
Πρωην του ξαδελφου μου...ειμαι σιγουρος οτι ακομα τη θυμαται η σκροφα εκεινη τη μερα...
την προηγουμενη βδομαδα κατεστρεψαν το αμαξι της μανας μου, ενα smart, το ειχε παρκαρει σε ενα στενο εξω απο μια πολυκατοικια, χωρις να ενοχλει...
πιο παλια της ειχαν ριξει αυγα! αλλα μετα απο καιρο το ειχε ξεχασει, και αυτην την φορα ειχε γρατζουνιες βαθυες παντου...
στεναχωρεθηκε πολυ, θα προσπαθησω να το φτιαξω, γιατι της ειπαν οτι θελει βαψιμο... αλλα κατι θα κανω..
στο δικο μου μια γρατζουνια μικρη με βαθουλωμα... και μια φορα στα village μου ειχαν κλεψει το τζαμι απ τον καθρευτη...
Φοβος και τρομος πριν μερικα χρονια στην Θεσσαλονικη στα παρκαρισμενα αυοκινητα
που ηταν πριν το λιμανι !!!
70αρης ανθρωπος με μπαστουνακι περνουσε και τα χαρακονε με το μπαστουνακι . . .
Πως ; ; ;
Ειχε καρφομενο καρφι κατο απο το μπαστουνι το σηκωνε και εκανε την δουλεια του !!!
Αντε να σε παει το μυαλο !!!!
Παραδειγματα πολλα !!!
Σε αυτην την εποχη υπαρχει πολυ μισος παντως !!!
Εδω σε μελος δικο μας με Μ3 του το φτυσανε σε φαναρι και τον ειπανε "πας καλα???εδω ο κοσμος πειναει και εσυ τσρκαρεις με Μ3"???
Γιαννη για μενα μην το κανεις αστο να φαινεται φιλε ξερω ειναι ασχημο αλλα αστο !!!!
Ρε Χρήστο να μην το κάνω το καταλαβαίνω αλλά:Το αμάξι μου είναι μονίμως στην πιλωτή και πηγαίνω με αυτό στη σχολή μόνο όταν έχω στις 8 το πρωί μάθημα 2 φορές την εβδομάδα.Φυσικά και το χρησιμοποιώ όταν πηγαίνω για καφέδες κτλ αλλά συνήθως το βλέπω όπου πάω.Επίσης,όλα τα χιλιόμετρα είναι σε εγνατία και εθνικές οδούς οπότε άν το αφήσω έτσι θα με χαλάει μιάς και το κυκλοφορώ,όπως προείπα,σπάνια στην πόλη και υπάρχει μικρή πιθανότητα να με ξαναχτυπήσουν.Για να σου δώσω να καταλάβεις,δεν μπορώ να το αφήσω στα @@ μου,δηλαδή να το έχω παρκαρισμένο κάπου και να μη με νοιάζει γιατί το προσέχω και το έχω για ταξίδια οπότε το θέλω στην τρίχα.thumb
Εδώ εμένα μου κλέψανε πριν κανα 2μηνο την κουκούλα απ'το πεζώ μου ρε παιδιά.
Ευτυχώς δεν βρήκα ζημιές.
Μα πόση ξεφτίλα πια?