(sorry off topic) ...Παντως απο εμπορο που εν ετη 2010 εξακολουθει ν' αποκαλει το service book......... full book service , εγω δεν αγοραζω ουτε πατινι για την κορη μου.
Printable View
(sorry off topic) ...Παντως απο εμπορο που εν ετη 2010 εξακολουθει ν' αποκαλει το service book......... full book service , εγω δεν αγοραζω ουτε πατινι για την κορη μου.
πανο αυτο που λες ειναι ενα αλλο, το οποιο μαλιστα ειχε και ηλιοροφη!
εγραφε "γνησιο" και απο κατω στα εξτρα, γινοταν πανικος...
αυτο του κολιοπουλου ειναι διαφορετικο και απ΄οτι λενε οι πληροφοριες μου ειναι γνησιο.
Το 'χασα το επεισόδιο...
Ωραία πράματα! Να το χαίρεσαι το όπλο Χριστόφορε!!!
Μετά από αυτή την εξέλιξη προτείνω την αναβάθμισή σου από Σεφ σε Maitre χεχεχχεεχε :thumbsup: :thumbsup: :th_Laie_67-1:
Ελάχιστα -ίσως κανένα- επιβατικά αυτοκίνητα στον πλανήτη μπορούν να πλησιάσουν την αίσθηση Go Kart όσο το κάνει ένα Ε46 Μ3 CSL ...τα γκάζια και τον ήχο τα αφήνω απ' έξω... thumb
Μιας και μιλαμε και για πωλησεις σημερα με πηρε τηλεφωνο ο service manager της γεννικης αντιπρωσοπιας bmw εδω στην Κυπρο και μου ζητησε να παω να πιουμε καφεδακι στο γραφειο του.
Ο τυπος ειναι και αυτος λιγο τρελας και μεταξι αλλων εχει μια Ferrari 360 stradale ( που του την πουλησε ενας συγχωρεμενος φιλος μου) και ενα Porsche RS παλιο.
Για να μην τα πολυ λεμε , ο ανθρωπος μου ειπε να πω μια τιμη και το αγοραζει σημερα.
Του ειπα is not for sale και αφου με πιεσε πολυ....
κανονισαμε να του δωσω το Σαββατο ολη μερα το δικό μου για βολτες και θα μου δωσει και αυτος το Stradale ολο το Σαββατο :hyper: για βολτες με την Τσιφουλα.
Αυτη η κοπελα απο σεηκερ σε σεηκερ πηγαινει.
Την τσακισες τη γυναικα.