ρωτα οσους εχουν βαλει παρομοια σε VW-skoda group ,και θα σου πουν ενα σωρο προβληματα ....αλλα οταν θα το εχεις χρυσοπληρωσει θα ειναι αργα...:thumbsdown:
Printable View
Με τα ηλεκτρονικά δεν ξέρεις ποτέ πότε θα σου κάτσει η ζημιά.Εξάλλου με τόσα λίγα λεφτά λες δεν πειράζει, γιατί μέχρι τα 2000eγια κάποιο πλήρες επώνυμο είναι πολλά...
οι μελοντικοι αγοραστες του εν λογο μηχανηματος, διαβασατε στο ''αλλο'' φορουμ για τα ''προβληματακια'' που βγαζει.....? Αν ειναι να παρω ενα καινουργιο μηχανημα και να το στελνω συνεχεια για επισκευη και αλλαγη πυκνωτων ,αστα βραστα....!
Ειμαι ισως ο πρωτος που και εδω και σε αλλο forum εχω πει να περιμενουμε μεχρι να βελτιωθει.
Αλλα για να ειμαστε δικαιοι με το συγκεκριμενο μηχανημα, εχει κυκλοφορησει μονο η εκδοση που προοριζεται για retailers για δοκιμαστικους περισσοτερο λογους. Τωρα αν καποιος retailer εχει πουλησει τα "δειγματα" ειναι ενα αλλο θεμα.
Το συγκεκριμενο προβλημα που αναφερεις, εχει διορθωθει πρωτο απο ολα και δεν υπαρχει στα μηχανηματα δευτερης γενιας που θα κυκλοφορησουν στην αγορα.
:pimp:Κοιτάτε λίγο αυτό:https://www.dvdplayer.com.cn/products_view.php?VID=251. Περιμένω σχόλια...thumb
εμενα μου φαινεται πατατα σαν μηχανημα:judge:
Λοιπον και ενας φιλος ,που του εδειξα το προιον, ενδιαφερεται για αμεση αγορα! Ας περιμενουμε λοιπον την κυκλοφορια της βελτιωμενης εκδοσης και να προχωρησουμε σε μια ομαδικη αγορα!