ξεφτερια σας εχει κανει ο n42
Printable View
ξεφτερια σας εχει κανει ο n42
Φίλε E461800 από όσα έγραψες δεν κατάλαβα τίποτα. Μήπως νομίζεις ότι μιλάς σε εξειδικευμένο τεχνικό? Φίλε αν θέλεις κάνε μετάφραση.
Φίλε tasos.kamv ποιό είναι το επίσημο διαγνωστικό? Και σε τι χρήμα παίζει?
Τόλμα φίλε Πάνο να πάρεις Ν42 να καταλάβεις τί εστί "βερίκοκο".... :hystericalbs1:
Σου έχει απαντήσει επακριβώς στις ερωτήσεις σου ο πολύ καλός φίλος Γιώργος (E461800) στο πρώτο post που σου παραθέτω πιο πάνω...
Σου έχω στείλει το Λινκ για το πόσο έχει το γνήσιο διαγνωστικό , όπως ΄σου
είπε και ο Τκαμβ , αλλά πρώτου ασχοληθείς με διαγνωστικά πρέπει, έχεις αρχίσει και μπαίνεις σε βαθιά νερά , στα οποία πρέπει να ξέρεις κολύμπι οπότε θέλει διάβασμα ...........
Ειδικά στο γνήσιο θέλει ώρες και ξενύχτια ! Μόνο και μόνο να το περάσεις στο λάπτοπ σου .....
Ο όρος "διάβασμα" χωρίς το ΠΟΛΥ μπροστά είναι σουσαμάκι από κουλούρι για τον Ν42..
Φίλε, ειδικός δεν είμαι, αλλά έχω και γω ένα 2λιτρο Ε46 12/2003, ελληνικό από τον Σπανό, έχω κάνει 120.000km και δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτε.
Ομως, όταν το πήρα με 19.000km, γνώριζα κάποιον, που δούλευε σε άλλη αντιπροσωπεία της BMW και όλη την ημέρα ήταν πάνω από 46αρια. Τον παρακάλεσα να το δει και να μου πει τι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξω για παν ενδεχόμενο, αφού ταξίδευα συνεχώς.
Το είδε και μου πρότεινε να αλλάξω προαιρετικά τους 4 πολλαπλασιαστές με άλλους της Boch.
Επίσης είδε ότι σε ένα αισθητήρα πάνω στην καπάκι της μηχανής(βγάζοντας τα πλαστικά), είχε αρχίσει να αλλοιώνεται η πλαστική στρογγυλή ροδέλα που μονώνει το στέλεχος του αισθητήρα που εισέρχεται στον κινητήρα. Πάνω στο καπάκι της μηχανής δεν νομίζω να υπάρχει άλλος αισθητήρας που προεξέχει.
Μου είπε, αν θυμάμαι καλά, ότι είναι αισθητήρας εκκεντροφόρων αλλά δεν και είμαι σίγουρος. Μου είπε ότι όταν θα φθαρεί και άλλο η ροδέλα, θα μου δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του κινητήρα και θα με "αφήσει" στο δρόμο κάποια στιγμή.
Ο μάστορας που το κάνω service, παρόλο που τα δουλεύει συνέχεια τα 46αρια, φάνηκε ότι δεν το γνώριζε και αναγκάστηκε να μπει στο manual του αυτοκινήτου για να διαπιστώσει τι δουλειά κάνει αυτό και να το παραγγείλει. Κόστος αυτού €5,00.
Βλέποντας το σχόλιο του Individual το θυμήθηκα. Αν δεν το έχεις τσεκάρει καλό είναι να το δεις. Μακάρι να βοήθησα.
Εγώ πάντως με το δικό μου το 46αρι δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό μηχανικό πρόβλημα.
φίλε Πρεβεζάνε, δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά έχεις λίγα km ακόμα... :facepalm:
Όταν αρχίσει τα περίεργα ο κινητήρας αυτός, δύσκολα βγάζεις άκρη... και το χειρότερο σε όποιο συνεργείο και να το πας τα μαστόρια θα δουλέψουν πάνω στο αμάξι σου με τη μέθοδο της "δοκιμής"... :ranting2:
Μην ξεχνάμε ότι ο Ν42 είναι ο πρώτης γενιάς valvetronic κινητήρας, συνεπώς έχει όλες τις "παιδικές" ασθένειες...