ζαχαρια σε εναν εκλεγχο που εκανα στο realoem,στο ε39 δινει τον ιδιο κωδικογια χταποδια για το 520 ε39 Μ52Β20 και το Μ52Β28
Printable View
ζαχαρια σε εναν εκλεγχο που εκανα στο realoem,στο ε39 δινει τον ιδιο κωδικογια χταποδια για το 520 ε39 Μ52Β20 και το Μ52Β28
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Ξεκινα απο το τελικο σιγα σιγα..
Πατριδα...???
Απο που εισαι..??
Γιαννη, ιδια ειναι.. απλα εμενα ετυχε να ειναι απο 528i..
Και απο 320-328 ταιριαζουν.. ιδια με αυτα που εβαλα ειναι..
Μαλιστα τα ιδια χταποδια φοραει και το Alpina 3.3.. ;)
Η ιδια διαδρομη.. μερα.. σημερινο.. φρεσκο πραμα..
https://www.youtube.com/watch?v=-Xyv...ature=youtu.be
Επειδη ο δρομος ειναι διπλης.. περιμενω μεχρι να εχω καθαρο οπτικο πεδιο, για να μην ερχεται κανεις απο το αντιθετο ρευμα.. και μετα να κανω παιχνιδι..
Ταραξια Ζαχαρια!!!Εσυ εισαι που ξεσηκωνεις το ησυχο νησακι μας με το εργαλειο σου!!:-)
ρε συ Ζαχο ωραια αρπαζει το εργαλειο! μπραβο!
βγες αγορι μου παραλιακη αργα το βραδυ που ειναι σαπουνι ο δρομος να το ευχαριστηθεις!
:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Χαιρομαι το αμαξι μου ρε φιλε.. δεν κανω τπτ κακο... :hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Τι καντηλια θα τρωω...!!!!!!!!!!!!
Χθες βραδυ επαιζα παλι στο γυρισμο για το σπιτι.. σε καθε στροφουλα.. λιγο παιχνιδι.. μπροστα.. ενα κοκκινο σεατ λεον το παλιο.. εγω επαιζα.. εκεινος νομιζε οτι του κολλουσα.. :hystericalbs1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: και πλακωνοτανε στα γκαζια.. :hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Μ54Β30+3,38 (open diff δυστυχως.. αλλα παλι καλα.. μια χαρα παιζει).. :D
Αυτα τα ρημαδια τα rft που εχω πισω.. δεν λιωνουν με τπτ...!!!! θα πρεπει να αρχισω τα donuts.. :hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Εχει διαδρομουλες το νησι που μπορεις να παιξεις.. :whistle: :drive:
:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Αυτη τη στιγμη το αμαξι φοραει, χταποδια απο Μ52 (2,8) καταλυτες μεταλλικους Magnaflow 200αρηδες, μαμα μεσαιο και χειροποιητο τελικο..
Εχω καταλαβει οτι εχει χασει λιγο χαμηλα το αμαξι και εχει παρει ψηλα.. Φυσικα θελει προγραμμα για να δεσει.. αλλα το αφηνω.. μηπως μπει κανενα κομπρεσσερ παραπισω.. :whistle::whistle::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Η απορια μου ειναι, αν κερδιζει κατι ή αντιστοιχα πηγαινει χειροτερα αν καταργησω και το μαμα μεσαιο που εχω..??
Αν γινει κομπρεσσορ, ποιο ειναι το ιδανικοτερο σετ απ που αποδιδει καλυτερα? Ισχυει οτι και στα τουρμπο, οτι αμα ειναι πιο ελευθερη η εξατμιση αποδιδει καλυτερα, ή ο κομπρεσσορας ειναι αλλη φιλοσοφια και ειναι καλυτερα να μεινει και το μεσαιο καζανι για χαρη της ροπης..??