Φ.Π = φόρος πολυτελείας ?
Γιατί να μην έχει Μάρκο? Αν δεν έχει κλείσει 10ετία...
Printable View
τι να κλεισει ρε παιδια! εμενα 2003 ειναι και κοιτανε πρωτη αδεια στη Ελλαδα! (2007)
κοροιδευομαστε μεταξυ μας!
Καλησπερα!!! Για ριχτε μια ματια εδω!!autobusiness.gr.Στης καταγγελιες σελιδα 3.
Το taxisnet δεχεται την πραγματικη ηλικια των ΙΧ !!!!!!!!!
Θα σας συστηθω το συντομοτερο μιας και ειμαι νεο μελος.
Ευχαριστω.
Ποια ντοπια ρε φιλε το 80% των αυτοκινητων ειναι εισαγωγής. Εγω μεταχειρησμενο αυτοκινητο πηρα απο ιδιωτη. Το οτι το εφερε αυτος απο Γερμανια και δεν ηταν απο ελληνικη αντιπροσωπια τι φταιω εγω!
η το οτι οι κυβερνοντες μας ειναι ΤΑ λαμογια και εφαρμοσαν το "πρωτη αδεια στην ελλαδα" φταιμε και εμεις σε αυτο!
νικολα...
τα "βαζω" με τους ανθρωπους..(και περιλαμβανω και τον εαυτο μου μεσα)....που εβγαλαν λιγα λεφτακια στην ζωη τους και απευθειας πηγαν να παρουν ενα μιτριο...ειχαν 50...δωσαν 50..και μετα τους ηρθε το μπουγιουρντι και τρεχουν και δεν φτανουν...και τα σκοτωσαν για πενταροδεκαρες...ή κατεθεσαν πινακιδες...ή ειπαν γιατι να καιει μεσα στην πολη 15λτ/100km..???
τα χω πει και θα τα ξαναπω...αν δεν εχεις βαθια τσεπη μην το παιρνεις..
απο κει και περα...οτι τιποτε δεν ειναι σταθερο..φυσικα και ειναι σε μια κατασταση του κοσμου ολοκληρου...που φτανει στα ορια του πολεμου..η ασταθεια ειναι προιον απο την μια επιτηδευμενο αλλα απο την αλλη φουλ πραγματικο...οποτε παλι το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι αν δεν εισαι φουλ καλυμενος...μην προβεις σε τετοια αγορα...
και γω του συναισθηματος ειμαι...και ναι προτιμω να χω την καρμεν ηλεκτρα για 5 βραδυα παρα την μαρια απο το περιστερι για 5 χρονια...αλλα η καρμεν κοστιζει...("καλα παλι ζωγραφισα","μην μου πειτε οτι δεν γουσταρετε καρμεν....")....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
υγ...τα φωτοβολταικα...μια και ειμαι μηχανικος ηταν η λεγομενη μεγαλη φουσκα.....γιατι πολυ απλα..ολοι ξαφνικα μου βαζανε πανελα..στα χωραφια με την τιμη της μοναδος για το ρευμα που ηταν χαμηλα...και επιεικως θησαυριζαν...ελα ομως που εγινε το πιο λογικο απο ολα...οσο πιο πολλα εβαζαν τοσο ανεβαινε η τιμη της μοναδος και απο εκει και επειτα εμενε ενα καλο παραδακι απο την μεγαλη μπαζα που περιμεναν....αρα η αρπαχτη για αλλη μια φορα δεν επιασε....γιατι ο ελληνας μονο τετοιες θελει....για να μην μιλησω για τις επιχορηγησεις που ως λογικο το κρατος εκοψε μετα απο λιγο...οταν ειδε οτι ολοι αυτο εκαναν!!!!
^
Καλά ε, πάλι έγραψες !!!
Πολύ καλό αυτό με την κάρμεν και τη Μαρία απ΄το Περιστέρι.
Όπως και το προηγούμενο με τη τσιπούρα και τη καψούρα !
Απορώ με αυτά τα ποστς που δεν έχουν από κάτω 70 θενκς και πάνω