xaxxaxxa
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3100579/
Printable View
Ούτε ο σπ@ρ@ς να ήταν χαχαχα
To ειχα στο μυαλο μου. Μαλιστα υπαρχουν προς πωληση δυο r27 στην Αθηνα και ειχα σκοπο να ανεβω , να τα δω και να προχωρησω στην αγορα.
Ευτυχως ο καλος μου φιλος Γιωργος μου εχει δανείσει το δικο του εδω και δυο μερες για δοκιμη. Κ γραφω ευτυχως διοτι ξενερωσα τοσο πολυ με το μοτερ του rs που αν το αγοραζα θα χτυπουσα το κεφαλι μου στο τοιχο...
Ειχα ακουσει οτι δουλευει μονο ψηλα αλλα αυτο αποδιδει πολυ πολυ πολυ ψηλα....ταβανι φτανει...Για να πας γρηγορα πρεπει να το δουλευεις κοφτες :shok:
Τα φρενα του κορυφαια με απιστευτη αισθηση και κοντη διαδρομη πενταλ. Βrembo φυσικα!
Απο οδικη συμπεριφορα δωσε του μονο στροφες. Μεγαλα περιθωρια προσφυσης, μπορω να πω ανεξάντλητα. Η χαρα του στριψηματος με τιμονι διαβητη. Απλα στοχευεις ενα σημειο και σε παει μονο του. Καθαρα ουδετερο.
Το κιβωτιο εχει καλη κλιμακωση. Η 1η μεχρι 4η ειναι κοντες με 5η και 6η μακριές.
Καλη και η θεση οδηγησης. Αν το τιμονι ρυθμιζονταν σε μηκος θα ηταν ακομη καλυτερα.
Πολυ ομορφο και ξεχωριστο το clio αλλα το μοτερ του ταιριαζει στο R3 και στο cup με sadev κιβωτιο. Για καθημερινη χρηση απογοητευτικο.
Μολις αφησα το rs και καβαλησα το abarth.
Ξενερωσα παλι...κουβας ειναι..πιο γρηγορο μοτερ απο το rs αλλα κουβας..
Τωρα θα ψαχτω να οδηγησω couper s :original:
Περιμένω να ακούσω την άποψή σου με ενδιαφέρον.
Μανο δεν δοκιμαζεις και ενα honda typer ep3 τι ειπα τωρα ο ιεροσυλος θα μου πειτε....
απλα θελω την αντικειμενικη σου γνωμη....
σε rs δεν εχω μπει αλλα τα χω χαζεψει πολλες φορες σε πιστες κλπ...
typer αθλιο μεσα αλλα μαρεσε πολυ σαν συνοδηγος δεν εχω οδηγησει...
ασφαλώς δεν έχω an expert's opinion αλλά επειδή το εχω οδηγήσει το ταπερ, αρκετά χλμ, το προσκυνάω. Παλιός χοντάκιας με 2 στη σειρα v-tec 1,6, τούτο το πράγμα με στοιχειώνει τις νύχτες. Δεν με νοιάζει τι κάνει στο όριο, θα διαβάσω τους πιό ειδικούς και θα μάθω, σε σβέλτη οδήγηση πάντως, ξανανοιώνει και τον πιό αδιάφορο ...
ειναι αθλιο μεσα ομως....
ενω το κλιο ειναι πολυ ωραιο!!!!!!!
εχει γραψει και ο Θωμας για ταπερ, αλλα ειχε οδηγησει "πειραγμενο"....
δεν ξερω σε 2λιτρο μπροστοκινητο μεσαιο....
σιβικ και κλιο κοβονται!!!!
206rc μετα
Πανο θελω γνωμη καποιου που δεν ειναι χοντακιας, γιατι οι χοντακηδες εισαστε κλικα....:thumbsup::thumbsup:
χααχχαχχχα
Συμφωνώ. Και εγώ την ίδια εμπειρία έχω.
Μάνο χρειάζεσαι ένα Mini cooper S GP (R53).
Πίσω καθίσματα μπαίνουν χωρίς πρόβλημα.
https://1.bp.blogspot.com/_-XAcgYvh8...enger_side.jpg