Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Δεν υπάρχει περίπτωση νά βγάλεις άκρη με το Δημόσιο. Έχουμε 1,2 μύρια δημοσίους υπαλληλους, εντούτοις σε οποια υπηρεσία κι αν πας διαμαρτύρονται ότι υπάρχει ελλειψη προσωπικού. Ήθελα νά 'ξερα που στο διάολο είναι τρυπωμενοι όλοι αυτοι. Εκείνη η κωλοαπογραφη τι εδειξε?
Όσο για την οργάνωση, αστα βραστα. Πηγαίνω χθες στην πολεοδομία Περισσού και μου λεν πως για ημιυπαιθριους δέχονται Τρίτη και Πέμπτη. Πηγαίνω σημερα στην πολεοδομία Παλλήνης για ΕΠΑΕ και βλέπω ανακοίνωση πως μετατέθηκε για την Πέμπτη. Φυσικά προσπαθούσα νά παρω τηλ. από το πρωί αλλα κανείς δεν το σηκωνε. Λέω τουλάχιστον νά προχωρήσω στις περαιωσεις των ημιυπαιθριων που εχω στην Παλλήνη, μιας κι έφτασα έως εκεί. Αμ δε, ετούτοι δέχονταν Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή. Δε μαμιεται, θα προχωρήσω έναν φάκελο περιτοιχησης οικοπέδου που έχω. Τον ήπια όμως γιατί ο υπάλληλος που τον εχει χρεωθεί λείπει σε αδεια. Κι ύστερα περιμένουμε αναπτυξη. Πιστεύω πως οι Αγανακτισμένοι κακώς μαζεύονται έξω απο τη Βουλή. Έξω από τις Δημόσιες υπηρεσίες και τους ΟΤΑ πρέπει νά μαζευτούν, και νά προπηλακίζουν αργόσχολους.
Συγνώμη για τα ορθογραφικα αλλά γράφω από κινητό.