Δηλαδή αν κάποιος δεν το λέει σημαίνει ότι δεν έχει πρόγραμμα...
Printable View
Δηλαδή αν κάποιος δεν το λέει σημαίνει ότι δεν έχει πρόγραμμα...
Γιατι με προγραμμα θα φτασει ο διλιτρος 210?
Εδω εχουμε φτυσει το πνευμονι μας να ξετρυπωσουμε κανα αλογο και αυτος πηρε τρεις ντουζινες αλογα με προγραμμα?
Μονο αν εχει κομπρεσσερ και δεν το λεει υπαρχουν αυτα τα αλογα.
Α, σορρυ. Ειναι πετρελαιο.
Kαλησπερα παιδια!
Το γραφω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα!
Σημερα και εντελως αιφνιδια οι κολλητοι μου (διδυμα) πηραν ενα seat Leon 1.6 του 2005 με (και καλα) 89000 και (και καλα) ατρακαριστο!
Τα και καλα δεν τα εβαλα τυχαια και θα εξηγησω!
Το αμαξι δεν ελεγχθηκε πριν την αγορα παρολου των κυρηγματων που τους ειχα ριξει ( τρελαμενος ) και τα τοσα αμαξια που ειδαμε και ελενξαμε μαζι!
Τωρα βεβαια αγοραστηκε και αντε να βγαλεις ακρη αφου δεν το ελεναξαν πριν την αγορα αλλα τουλαχιστον να μην υπαρχει αγνοια για την κατασταση!
Για τα χιλιομετρα ειμαι σχεδον σιγουρος μια και το εσωτερικο μαρτυραει τα περισσοτερα χιλιομετρα + τι ντυμενο τιμονι!
Οσον αφορα το ατρακαριστο αυτο θελω να εξακριβωσουμε μιας και μπροστα αριστερα η λαμαρινα μαλλον εχει επαναφερθει και βαφτει αφου ειναι σαν φλοιος πορτοκαλιου ( μικρα και πολλα βαθουλοματακια) σαν τσαλακωμενη!
Οποτε εχω 2 ερωτησεις:
1 ) Που αναγραφεται η ημερομηνα των φαναριων για να δω αν εχουν αλλαχτει σε πιθανη στουκα!
2) Πως μπορω μεσω της ασφαλιστικης να μαθω αν εχει εμπλακει σε τρακαρισμα το οχημα !
Ευχαριστω !
Πάρε τηλ τον ασφαλιστή σου, δώστου το νούμερο της πινακίδας, μοντέλο και χρώμα (μην έχει γίνει καμιά χοντρή λαμογιά) και θα το βρεί (εκτός αν έχει φάει καμιά μοναχική στούκα και το έχει φτιάξει μόνος του, οπότε δεν θα έχει περαστεί κάτι στα αρχεία των ασφαλιστικών εταιριών).
Ευχαριστω για τις απαντησεις ......το τσεκαρα δεν εχει δηλωθει κατι για το οχημα εν τελη!