Από οτι΄είπε ο ταμίας, τα χρήματα τα έπαιρναν σε σακκούλες, άρα money trail δεν υπάρχει. Εν πάσει περιπτώσει, εάν βρεθεί κάτι έχει καλώς. Τουλάχιστον, από εδώ και πέρα, θα το σκέφτονται διπλά να βάλουν χέρι στο ταμείο.
Printable View
Από οτι΄είπε ο ταμίας, τα χρήματα τα έπαιρναν σε σακκούλες, άρα money trail δεν υπάρχει. Εν πάσει περιπτώσει, εάν βρεθεί κάτι έχει καλώς. Τουλάχιστον, από εδώ και πέρα, θα το σκέφτονται διπλά να βάλουν χέρι στο ταμείο.
Αυτο θέλω να πω, βγαίνει προς τα έξω οτι αποκαθίσταται το περί του δικαίου αίσθημα και μέχρι ενα μέρος αυτο ειναι αλήθεια όμως στην ουσία ειναι σαν να δεχόμαστε οτι η καταστολή ειναι καλύτερη απο την πρόληψη.κανενα χειροπιαστό όφελος δεν θα έχουμε εμείς πέρα απο το αποτρεπτικο για επίδοξους υπεξερετες, στο δια ταύτα τα λεφτά φαγωθηκαν και μάλλον εσυ εγω και άλλοι θα κληθούν να τα πληρώσουν
πάντως η αλήθεια είναι ότι αυτη την στιγμή όλα λειτουργούν βάση της αγανάκτησης και της τιμωρίας.
ο λαός τιμωρήθηκε για τις μέχρι τώρα επιλογές του, οι πολιτικοί θα αρχίσουν να τιμωρούνται για τις πράξεις τους.
μέχρι τώρα, οι δικαστικοί έχουν κουκουλώσει πολλά πράγματα. ώντας θυγμένοι και αυτοί απο τις αποφάσεις των κυβερνήσεων, αποφάσισαν πλέον να κάνουν πράξη τον νόμο. αυτή είναι η τιμωρία των πολιτικών, έπρεπε να το περιμένουν. δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουν σε χλωρό κλαρί, κάθε έναν απ'αυτούς που θα κάθεται στο σκαμνί μετά την παραπομπή του καθενός απο την εισαγγελεία.
νομίζω καιρός ήταν. η μεγάλη κεραμίδα για το πολιτικο σκηνικο μετά απο τέτοιες αποφάσεις, είναι το γεγονός, ότι επιτέλους καταλαβαίνουν ότι κανείς δεν είναι υπεράνο νόμου, ακόμα και οι κυβερνώντες.
μην ξεχνάτε ότι έχουμε και την υπόθεση παπακωνσταντίνου, η οποία δουλεύετε. είναι σίγουρο ότι ο τύπος θα πάει μέσα κάποια στιγμή στο κοντινό μέλον, μιας και κατά καιρούς όλο και κάτι ακούμε για την υπόθεση.
όλο και κάτι θα βγαίνει, για τον λόγο ότι όλη η ελλάδα είναι προδομένη απο το πολιτικό σκηνικό.
τι κερδίζουμε θα μου πείτε...βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, με πιο δίκαια κρητήρια. ο νόμος πρέπει να λειτουργεί και να μην είναι κανείς απο πάνω του.
ρε γμτ.... ωρες ωρες αναρωτιεμαι, αν βαζεις τον δικηγορο σου να γραφει....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Παντως συμφωνω.... ετσι οσοι ειναι μεσα, θα κατσουν 7-8 χρονακια και μετα θα συνεχιστει η ζωη τους οπως πριν....
δεσμευση περιουσιας οχι μονο στους κατηγορουμενους, αλλα και στους πρωτου βαθμου συγγενειας...
και μετα οχι φυλακη... αλλα ποινη σε εργασια σε δημοσια εργα.... αυτη ειναι ποινη!!!
και πάλι συμφωνώ, αλλά βλέπεις η ποινική δικονομία έχει συγκεκριμένους κανόνες. Αν δεν τα πιάσει τα κλοπιμαία στα χέρια τους ... τρεχα βρεστα.
θυμόμαστε τα ποστ του strof για το πως "δενουν" πρωτα μια υπόθεση πριν την ξεσκεπάσουν.
εμενα πιό πολύ με εξοργίζει ου θα βγαλουν τον παπακωνσταντίνου λάδι ...
Δεν είμαι βέβαιος αν ολα αυτα δείχνουν πως κανείς πια δεν είναι στο απειρόβλητο.
Αυτό που καταλαβαίνω ειναι πως την πληρώνουν όλοι όσοι ήταν κάποτε μεσα σε όλα αλλά τώρα δεν ειναι πια!!!
Είναι αυτοί που θα κάνουν την αρχή του παραδειγματισμού.
Γιατί μη μου πείτε πως μόνο αυτοί έκλεψαν ,αν έκλεψαν (δεν είμαι εγω αυτός που θα το κρίνω)απλά είναι ακόμα μεσα στα πράγματα και εξακολουθεί να μη τους αγγίζει κανείς !!!
Παραδείγματα εχουμε πολλά.
Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν είναι οτι πιο ευχάριστο μια τέτοια κατάληξη και εικόνα .
Ειναι αρκετά σκληρή και δε λέω πως δε πρεπει να υπαρχει τιμωρία ,αλλά πιστεύω πως θα μπορούσε η τιμωρία να ειναι τέτοια ώστε να αποφέρει χρήματα και οχι να ταίζει γιατί αυτό ουσιαστικά γίνεται .
έστω και έτσι, υπάρχει ένα ρητό που λέει nothing lasts for ever. έτσι λοιπόν είναι και οι θητείες...
απο'δω και πέρα λοιπόν, όλοι όσοι είναι τώρα σε θέση ισχύως, δεν θα είναι αύριο...ας έχουν λοιπόν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, ότι όταν θα τους υποδεχθούν οι υπόλοιποι, αυτοί θα πρέπει να έχουν καθαρό παρελθόν και πορεία για να μην καταλήξουν όπως οι υπόλοιποι τέως δήμαρχοι και υπουργοί οικονομικών.
το θέμα δεν είναι πάντα τα λεφτά, υπάρχει η θεία δικαιοσύνη και η ηθική ικανοποίηση.
το ότι ο παπαγεωργόπουλος δεν κοιμήθηκε σπίτι του χθες το βράδυ με τις πυτζαμούλες του στο κόκοματ στρώμα του, με το πρωινό να τον περιμένει στο τραπέζι, είναι πολύ μεγάλο χτύπημα για τον ίδιο.
ας παραδειγματιστούν όλοι οι υπόλοιποι λοιπόν απο'δω και πέρα, έτσι ώστε τα παιδιά μας να ζήσουν σε πιο καθαρό περιβάλον απ'ότι εμείς, που απ'ότι φαίνεται χάσαμε το τρένο...
Άντε ρε σαχλαμάρα.
https://www.youtube.com/watch?v=lTo7AA-9TzI&sns=em