Printable View
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο MPower Mαγικη εικονα το χθεσινο παιχνιδι...Αντι για 5-1 ηρθε 1-1. Μην βιαζεσαι υπαρχει και δευτερο ημιχρονο...:original: τα πραγματα ειναι με το μερος μας τωρα!
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο MPower Mαγικη εικονα το χθεσινο παιχνιδι...Αντι για 5-1 ηρθε 1-1. Μην βιαζεσαι υπαρχει και δευτερο ημιχρονο...:original: κι αν το κορακι δεν αδικουσε τον ολυμπιακο θα μπορουσε να ειχε ληξει 9-1..... επιτελους ποτε θα δειξει σεβασμο το κορακι στο γαυρο;ποτε θα παψει να τον αδικει;
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο nikos M τα πραγματα ειναι με το μερος μας τωρα! Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο kplc16 κι αν το κορακι δεν αδικουσε τον ολυμπιακο θα μπορουσε να ειχε ληξει 9-1..... επιτελους ποτε θα δειξει σεβασμο το κορακι στο γαυρο;ποτε θα παψει να τον αδικει; Οποιος νομιζει οτι ο Παοκ θα παρει προκριση στο κυπελο απλα ας αλλαξει πλευρο...:original:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο MPower Οποιος νομιζει οτι ο Παοκ θα παρει προκριση στο κυπελο απλα ας αλλαξει πλευρο...:original: και γιατι να μην αλλαξει πλευρο οποιος νομιζει οτι θα προκριθει ο ολυμπιακος?
Μα 0-4; Τι διασυρμος ηταν αυτος; Αχαλινωτο σεχ ανευ σιελου .... Ωιμε, ωιμε, ωιμε ...
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο nfot Μα 0-4; Τι διασυρμος ηταν αυτος; Αχαλινωτο σεχ ανευ σιελου .... Ωιμε, ωιμε, ωιμε ... Βόλος λέμεεεεεεεεεεεεεεε :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ναι, αλλα εγω, αν ακαι Βολιωτης, ειμαι ΑΕΚ ...:mad::crying:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο nfot Μα 0-4; Τι διασυρμος ηταν αυτος; Αχαλινωτο σεχ ανευ σιελου .... Ωιμε, ωιμε, ωιμε ... Η ομορφιά του ποδοσφαίρου, ρίξανε 2 γκολάκια στους βάζελους την Τετάρτη, έφαγαν 4 απ τον Βόλο σήμερα! :shok:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο nfot Ναι, αλλα εγω, αν ακαι Βολιωτης, ειμαι ΑΕΚ ...:mad::crying: Δηλαδή??? Στεναχωρήθηκες ???
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο kplc16 κι αν το κορακι δεν αδικουσε τον ολυμπιακο θα μπορουσε να ειχε ληξει 9-1..... επιτελους ποτε θα δειξει σεβασμο το κορακι στο γαυρο;ποτε θα παψει να τον αδικει; Χε χε ..Το κοράκι δεν έδειξε τουλάχιστον 3 κίτρινες στους γαύρους...αλλά είχε τα παπάρια να το κάνει? :ranting2: