Οταν καταλαβουμε οτι σημασια δεν εχει ποιος θα μεινει τελευταιος στο δρομο, αλλα το γεγονος οτι στο τελος ολοι την ιδια καταληξη θα εχουμε, θα ειναι πολυ αργα δυστηχως.
Οταν καταλαβουμε οτι σημασια δεν εχει ποιος θα μεινει τελευταιος στο δρομο, αλλα το γεγονος οτι στο τελος ολοι την ιδια καταληξη θα εχουμε, θα ειναι πολυ αργα δυστηχως.
2η εξαφανιση ανηλικης με Αλλοδαπο, που γνωρισε μεσω fb....
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.....
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ....
υ,γ Δεν εχει μεινει αλβανος να κλεφτουμε και μεις οι λευθερες...
Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Toyota που πήγε ο πατέρας μου σήμερα, ο αρχιμηχανικός είναι 7 μήνες απλήρωτος. Και φυσικά όλοι οι υπάλληλοι.
Ο Κατσέλης κλείνει και 500 άτομα μένουν άνεργα.
Στον παιδικό σταθμό της κόρης μου κάποιοι έχουν να πληρώσουν από το Σεπτέμβριο, ενώ κάποιοι έχουν να πληρωθούν από τον Μάρτη.
Πίσω από κάθε ξενοίκιαστο κατάστημα ή διαμέρισμα κρύβεται μια παρόμοια θλιβερή ιστορία.
Γνωστός που άνοιξε σουβλατζίδικο στη Νέα Ερυθραία έχει μπει με τα μπούνια μέσα γιατί δίπλα άνοιξαν άλλοι δυο και κατέστρεψαν την πιάτσα. Τώρα κανείς από τους τρεις δε βγάζει κέρδος.
Περιμένω εδώ και μήνες 100 ευρώ επιστροφή από τον ΕΟΠΥΥ. Κάποιοι άλλοι -καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς, κλπ- που περιμένουν χιλιάδες ευρώ, πως τα φέρνουν βόλτα?
Δεν τα λέω για να πανικοβληθούμε αλλά για να προβληματιστούμε.
Τα πράγματα δεν πάνε καλά, κι αν περιμένετε το 2014 να πάνε καλύτερα τότε θα κάτσω να χέσετε όλοι.
δραστηριοποιουμαι στην περιοχη και τα βλεπω.
αν δεν κανω λαθος πρωτος ανοιξε ο πλουταρχος, μετα ο καλαμακης, τωρα ειδα και εναν νεο αραχωβα.
πιο κατω καντινα ο βρωμικος, απεναντι χοτ ντογκ, λιγο πιο πριν εκει που ηταν η πιτα του παππου, αλλο σουβλατζιδικο.
αυτα που λεω ειναι πανω στη βενιζελου απο εκει που ξεκινανε τα μαγαζια μεχρι τα φαναρια της σελ. λιγοτερο απο χιλιομετρο αποσταση.
μη συζητησουμε τι γινεται στα μεσα στενα...
Ο αλλος λεει θα ανοιξει καφετερια για επιπλοποιους. Οι τρεις λαλουν και οι δυο χορευουν.
Και πως θα την ανοιξεις ρε μητσο? Μονο σφραγισμενες επιταγες μου ελεγες οτι καρφωσες περι τα 200 χιλιαρικα...
Επενδυση για δουλεια θανκανω ρε μλκ.
Ναι ρε, οκ, στα @@ μου εμενα αφου δε με καρφωσες. Λεφτα απο που θα βρεις για να ανοιξεις το μαγαζι εγω ρωταω.
Ε ποσα θελει νομιζεις ρε???αντε κανα 40αρι στην χειροτερη.
Ρε ναι ρε μοκ σου λεω, οκ, και 1000 ευρω να θελει μονο, που θα τα βρεις? Θες να μου πεις οτι εχεις και αφησες να σφραγιστουν οι επιταγες?
Τι ρωταςμωρε μλκ...δεν ξες?
Οχι δεν ξερω ρε φιλε, γι'αυτο ρωταω.
Ε ναι ρε μλκ. Εχω καποια λεφτα που τα κρατησα...επρεπε να διαλεξω. Η να σφραγιστω, η να κρατησω ενα κεφαλαιο για μενα.
«Μας ενώνουν τα μεγάλα και το αύριο»
Τάδε έφη Σαμαράς, σήμερα.
Φαντάζομαι δε μιλάει για τους μεγάλους φόρους.
Τελικά πράγματι έκανα λάθος.
Δεν είναι 12 χιλιάρικα. Είναι 11. Διπλάσια απ' ότι πέρυσι, με τα ίδια εισοδήματα.
Αρχίζουμε με δόσεις και κάνουμε το σταυρό μας να βγάζουμε για να πληρώνουμε.
Έρχεται και το ΦΑΠ 2011-2012-2013 με τα ακίνητα ξενοίκιαστα κι ένα καλό κανόνι από μπαταχτσή ενοικιαστή.
Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να πανικοβληθώ.