Σημερα είχαμε βαρκαδα...
Συνημμένο Αρχείο 19855
Ηρθαμε εδω το πρωι...
Συνημμένο Αρχείο 19856
Και είμαστε ακόμη εδω...
Συνημμένο Αρχείο 19857
Βέβαια, άλλοι δουλεύουν και άλλοι ... ψαρεύουν...Συνημμένο Αρχείο 19858
Printable View
Σημερα είχαμε βαρκαδα...
Συνημμένο Αρχείο 19855
Ηρθαμε εδω το πρωι...
Συνημμένο Αρχείο 19856
Και είμαστε ακόμη εδω...
Συνημμένο Αρχείο 19857
Βέβαια, άλλοι δουλεύουν και άλλοι ... ψαρεύουν...Συνημμένο Αρχείο 19858
Σας παταω ....
Με γμησες ! Ενα τέτοιο είχε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου στο χωριό.Τα παντα όλα και τα περισσότερα, τότε ,ελληνικά !
Ο αδερφός μου, αφού είδε και απόειδε με το car.gr, αποφάσισε να κατεβάσει την αγγελία και να το κυκλοφορεί αραιά και που.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...5ac35b75-1.jpg
Ήταν πάντως αρκετά διασκεδαστικοί οι τελευταίοι μήνες. Κάποιοι δεν πίστευαν ότι τα 52.000 km είναι πραγματικά και μιλούσαν με γκεσταπίτικο ή ειρωνικό τρόπο, άλλοι πρότειναν ανταλλαγή με μαφιόζικες S500, υπήρχαν και οι κλασσικοί που έδιναν πενταροδεκάρες 'για να χαρεί η τσέπη' του.
Μου ζήτησε να τον βοηθήσω το Σ/Κ να βάλει δοκιμαστικά τα παιδικά καθίσματα πίσω. :facepalm:
Ελπίζω να έχει καλό ΩΡΛ για τα παιδιά γιατί με τα κλαπέτα της σπορ εξάτμισης ανοιχτά, δεν την πολυπαλεύεις. Αν και, τώρα που το σκέφτομαι, οι ανιψιές μου ενίοτε βγάζουν πιο πολλά db.
πάντως αυτό με τα χιλιόμετρα, έχει πέσει στην λούμπα σ' αυτό που λέμε "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά". δυστυχώς. Μόνο σε bmw να μετρήσεις πόσες περιπτώσεις καραμπινάτες λέτε εδώ κάθε μέρα....
Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν και σε άλλες μάρκες;
Πάντως σε δίπορτο αυτοκίνητο το θεωρώ έγκλημα να βάλεις πίσω παιδιά πόσο μάλλον μωρά πόσο μάλλον σε carrera που πίσω έχει ΥΠΟΨΙΑ από κάθισμα... Διότι είναι πάρα πολύ εύκολο να εγκλωβιστούν άσχημα σε στραβή (φωτιά, τρακάρισμα κλπ) .
Εγώ κράτησα το "γκάζι" για μένα και αναγκάστηκα να αγοράσω και οικογενειακό.
Αυτη εδω ειναι η Βεατρικη.
366 μέτρα γομαρι, μας έφερε καλουδια απο την Κίνα
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...4&d=1369826660
Συνημμένο Αρχείο 19864