Σωστα!!!thumb
ΥΣ....ψυχραιμια γιατι με μπουλουκια και πληθη δεν βγαζεις ευκολα ακρη, ουτε χωραει τσαμπουκας και χειροδικια,εδω και τα ΜΑΤ που εχουν καποια "εξειδικευση" σε τετοια και κανουν πισω.......συνετα λοιπον Σταματη.thumb
Printable View
γ@μ@ τους τη μάνα και μην μασάς τπτ θείο...απλά και τα 10 τα ξαδέρφια να είστε όλοι μαζί. ειλικρινά και εγώ, δεν θα καθόμουν στ'αυγά μου, και ας έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. αν ξέρω ότι με πνίγει το δίκιο, δεν κάνω πίσω με τπτ. είαι ικανός, να καταλήξω στο νοσοκομείο...μην μασάς, μαζί και με τα υπόλοιπα ξαδέρφια, και γ@μήστε όποιον βρεθεί στον δρόμο σας.
όποιον βρεί μπροστά του.
Βγήκε το λαμόγιο, που δεν δούλεψε ποτέ του, στο περίστηλο της Βουλής και συνιστά ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση απ τον ΛΑΟ. Ε βέβαια ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι, τουλάχιστον αν προφτάσει.
Καίγεται πάλι το κέντρο της Αθήνας..καταστράφηκαν,καηκ ν μαγαζιά,σινεμά..Πλιάτσικο παντου,άνοιξαν πάλι το οπλοπωλειο στην ομόνοια,οπως κ το 08 σπασαν το Alex .. στην αθηνάς...
Λεηλασίες κ πλιάτσικο παντού!!!
Οι δημοσιογραφοι υδονιζονται με τα επεισοδια τι να πω δεν υπαρχει τιποτα στην χωρα μας ,,καταντησαν το πιο ομορφο κρατος σε οικο ανοχης.
autous tous poustides tous taraxies kanenas den mporei na tous piasei? ti skata astynomia exoume re gmt? akoma kai baltoi na einai den epitrepetai apo kanenan na dialeii to bios tou allou , kapse tous zontanous osous syllabete (kai an sylabete fysika)
signomi ek ton ysteron gia ta kosmitika mou epitheta