δεν ερχεσαι να γεμισεις και το ιδιοκτητο atm μου??? φορας και αλεξισφαιρο και κρανος οταν τα γεμιζεις???
Printable View
Πάλι κομμουνιστές βλέπεις Στάθη?
Και αντίθεση για την αντίθεση είναι να υπάρχει 20% ανεργία και ο βασικός μισθός να είναι καθαρά κάτω από τα 500 ευρώ?
Σίγουρα όλα αυτά είναι θεωρητικά για πολλούς, όπως είναι και γι'αυτούς που τα ψηφίζουν, γι'αυτό και δεν τους λένε τίποτα παραπάνω.
Αλλά για τον πολύ κόσμο είναι η καθημερινότητα.
Και η πλάκα είναι πως κατά κανόνα αυτοί που υπερασπίζονται όλες αυτές τις "αλλαγές", δεν θα μπορούσαν να ζήσουν ούτε μια εβδομάδα με μισθό 500 ευρώ.
Δεν πειράζει πάντως, ο καθένας στον προσηλυτισμό του.
Άλλος στον "προσηλυτισμό" της κοινωνίας (και το πανεπιστήμιο μέρος αυτής είναι) και άλλος στον προσηλυτισμό της μπίζνας.
Κάτι έγραψα εδώ αλλά το έσβησα.
δεν είναι ούτε η ώρα, ούτε ο τρόπος μου κατάλληλος.
ειρηνη υμιν (ημιν...ξερω γω??) τεκνα μου...
οταν δεν ξερουμε ολες τις παραμετρους του προβληματος,
δεν ειναι ευκολη η λυση...
ειχα παει και εγω μια βολτα στην πλατεια αλλα εδω ειναι διαφορετικα τα πραγματα, ψιλοσιχαθηκα και εφυγα!
στην Αθηνα ειχαν παει οι γονεις μου, και οταν επεσαν τα χημικα εφυγαν...οπως καταλαβαινετε παλι ο "αλητης" ο "κουμουνιστης" ο "συνδικαλιστης" ο πατερας μου πηγε να σπασει τις βιτρινες του kosta boda!
Για το μονο που νευριαζω δεν ειναι για μενα θα την βρω την ακρη μου καπου θα βρω θεση σε κανα ορυχειο να σπαω πετρες για 150ευρο και δεν με χαλαει καθολου, νευριαζω και στεναχωριεμαι για ανθρωπους σαν τον πατερα μου που σαν ιδιωτικος υπαλληλος εφαγε 30-40 χρονια την πιεση, το αγχος και κατεθεται στο κρατος 1000+ ευρο μηνιαιως για την ασφαλιση του...περιμενωντας την λυτρωση του, την συνταξη!
Πριν τρια χρονια συζητωντας μαζι του, περιμενε με λαχταρα να ερθει η εποχη που θα παρει την συνταξη, να παρει ενα καλο αυτοκινητο και να κανει ταξιδια...
Σημερα καθημερινα βλεπει τηλεοραση, αποχαυνωμενος, βριζει και περιμενει τι αλλο θα κοψουν ακομα. Τουλαχιστον οπως μου εχει πει εχει την συνειδηση του καθαρη γιατι ποτε δεν χαρισε την ψηφο του σε κανενα λαμογιο!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
και μιλάω απολύτως σοβαρά.
Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο θείος μου και με φώναξε να πάω στη κέντρο γιατί του σπάσανε το μαγαζί και θέλει βοήθεια.
Κατεβαίνω με τη μηχανή.
ΑΝ ΠΕΤΥΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΘΑ ΤΟΥ Γ$ΜΗΣΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΟ ΜΟ&ΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕ.
στο σταυρό που σας κάνω.
Απο τη στιγμή που η "επανάσταση" είναι να σπας το βιος του κοσμάκη, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, η δική μου επανάσταση είναι να πάω κάτω και να κόψω κώλους.
Ξεκινάμε όλα τα ξαδέρφια σε 10 λεπτά με το ζωνάρι λυμένο.
Μη δω "επαναστατημένο νειάτο" με κουκούλα, να σπάει πράμα, θα του βάλω το μαδέρι στον κ%λο.
Γμω τον αντιθεό μου γμω...
Σταματη εγω μαζι σου γ..μα τους, απλα κοιτα μην βρεθεις μεσα γιατι εδειρες ασφαλιτη!