-
Οι βουλευταρες μας εκαναν επανασταση στην κυβερνηση για τα δικαια του λαου!!!!!
ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΝ????
Αντι για να μειωθει το αφορολογητο, προτειναν ενα μονιμο φορο 3%/μηνα για εισοδηματα ανω των 6000ε/χρονο (ολοι δηλαδη)...!!!!!!!!!!
Και!!!!!
Διπλασιασμο των τεκμηριων διαβιωσης!!!!!!!
ΡΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΡ!Α ΘΕΛΟΥΝ:ranting2::ranting2::ranting2:
-
Ετσι ειναι Γιανναρε...Πληρωνε εσυ μέσα απο τον προυπολογισμό του κρατους ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ το χρόνο για συντάξεις 2000 και 2500 και 3000 ευρώ το χρόνο στα κουμάσια της ΔΕΗ και του ΟΤΕ και ας σου κάνουν εσένα την κωλοτρυπίδα πεντοχίλιαρο σε κέρμα με τα τεκμήρια σου απο 30000 σε 60000 εν μια νυκτί.
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ και αυτοί που αποφασίζουν και τα *****ά που διαμαρτύρονται όλη την ώρα
-
ντάξει...νομίζω πως πλέον η τρέλα που μας πουλάνε, είναι άνευ προηγουμένου...
μου θυμίζει τα σχολικά μου χρόνια, με κάτι κωλόμαγκες που ερχόντουσαν και σου
έλεγαν στην ψύχρα, βγάλε παπούτσια και μπουφάν...μάλον τα ίδια κωλόπαιδα του
τότε είναι οι σημερινοί πολιτικοί. μόνο που σήμερα έχουν και τον νόμο στο πλευρό
τους. εγώ το είπα και το ξαναλέω, όσο αισχρό και αν είναι...Γ@ΜΩ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ
-
Και στα βρακιά τεκμήρια θα βάλουν αυτοι ρεεεεεεεεε.....
Παρτε το χαμπάρι ξεβράκωτους θα μας αφήσουν !!!
-
Ρε παιδια ειναι ΠΟΥΣΤΙΑ με ολη την εννοια της λεξης.......3% σε καθε μισθο, ειναι αμεση απωλεια μισθου απο 30 εως πανω απο 50++ ευρω το μηνα σε μισθους ΟΛΩΝ των υπαλληλων, ιδιωτικου και δημοσιου τομεα, και μιλαμε για μονιμο φορο....
Και αυτο το κανουν για να μας φανει ασχημη η μειωση του αφοροληγητου???? ειναι δυνατον...μετα απο τοση κατακραυγη προσπαθουν ακομα να κοροιδεψουν???
Γαμω τα σοσιαλιστικα αντανακλαστικα αυτης της κυβερνησης, για να μην προχωρισει σε ριζικες περικοπες των εξοδων (οπως το οτι οι βουλευτες εχουν ενα μπατζετ ανω των 300 εκ το χρονο!!!) και περικοπες δημοσιων οργανισμων που ειναι τρελα ( οργανισμος για την καταμετρηση των καπρων!!!!:shok:).....τι κανει....Προχωρα σε ακομα μια φορομπηχτικη πολιτικη...μη και χασει εκλογικη πελατεια???
ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!! Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ!!!!! ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΣΕ 50ΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑς ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΜΑ ΣΑΣ!!!!!!
Ζητω συγνωμη για την εκρηξη αλλα δε μπορω να βλεπω οικογενειες που εχω αμμεση επαφη να καταρεουν μενοντας ανεργοι!!!!
Ας βοηθησουμε οποιος μπορει (απο μονος του!!!) τουλαχιστον τους καντινους μας....τα απαραιτητα...ενα πιατο φαγητο, ενα ζευγαρι παπουτσια.....εχω σοκαριστει....οικογενεια με δυο μισθους των 900+700 να μενουν ανεργοι και οι δυο με δυο παιδια και ενοικιο.......
-
έτσι είναι. έχω παιδικό φίλο με 2 παιδιά, άνεργοι και οι 2, χρωστάνε 7 ενοίκια, δεν έχουν
ούτε για τα βασικά, με παρακαλάει για δουλειά, και εγώ δεν μπορώ να τον βοηθήσω...
τον έχω φωνάξει 4 - 5 φορές για χαζομεροκάματα. μια κούρεμα, μια κάτι κουβαλήματα,
μια για παρέα σε ένα ταξίδι, και 2 φορές του έχω δώσει λεφτά έτσι...και όμως τα άλλα
τα μαλακισμένα, θέλουν και τον οδηγό, και το αμάξι, και το τζάμπα κινητό, και και και...
έντιτ γιατί το ξέχασα...
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ...
-
το νταβατζιλικι που μας δειχνουν ειναι χωρις προηγουμενο.ουτε καν με τη χουντα μπορω να το παρομοιασω,παρα μονο με την εποχη τουρκοκρατιας.τουλαχιστο στο αποφασιζομεν και διαταζομεν,εγιναν δρομοι που ενωσαν ολη την ελλαδα και οι περισσοτεροι υπαρχουν μεχρι σημερα αφου κανενας αναξιος δεν μπορεσε να φτιαξει καποιον καιουριο..
θωμα παραδειγματα με ανθρωπους ανεργους.....πολλα..οι γονεις μου..και οι δυο ανεργοι.
οχι μονο ειναι τραγικο,αλλα ειναι και απανθρωπο να "αναγκαζεις" εναν ανθρωπο που δουλευει συνεχως για 35 χρονια να μενει σπιτι του χωρις να εχει ουτε ενα ευρω στη τσεπη του.
οι πλατες μας δεν αντεχουν αλλα φορτια.ουτε φορους.και το κυριοτερο οχι αλλη κοροιδια...
δεν αντεχουμε κανεναν τσοχατζοπουλο να λεει οτι ειναι αθωος...
κανεναν παγκαλο να λεει μαζι τα φαγαμε(και μην ακουσω τιποτα μ@λ@κιες οτι δεν το εννοουσε ετσι...)
κανενα mega-ant1 που παιζει το ρολο του ψευτη βοσκου
κανενα πρωθυπουργο που να αποφασιζει μονος του στο ονομα μου λεγοντας οτι εχει την υποστηριξη μου.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ...παιρνω 800 ευρω μισθο...που να τον δωσω????
πριν ενα χροο πληρωνα λογαριασμο κινητου 23 ευρω και τωρα 35 χωρις να το χρησιμοποιω!!
ο πρωτος λογαριασμος δεη που πληρωσα στο σπιτι μου ηταν 32 ευρω και σημερα πληρωνω 76 για το ιδιο μικρο σπιτακι με τη μεγιστη οικονομια(κατεβαζω τους διακοπτες πολλες φορες το χειμωνα ακομα και του ψυγειου)
δεν μπορω να πληρωνω ακριβη βενζινη..
δεν μπορω να δουλευω υπερωριες χωρις οχι μονο να πληρωνομαι αλλα να χαμογελαω γιατι μπορει να με διωξουν ασαλιωτα ενω ταυτοχρονα 300 αλητες και παιρνω ολη την ευθυνη ολη την ημερα λενε π@π@ριες.
νεο δανειο θα παρουμε οταν πριν τρεις εβδομαδες ο υπουργος,αυτος που κυβερναει ελεγε οτι δεν παιζει τετοια περιπτωση.
δεν θα αυξησουμε τους φορους ελεγε ο ιδιος ο υπουργος αλλιως εγω θα εχω αποτυχει και απο τοτε εχει μεσολαβησει διπλη και τωρα τριπλη αυξηση του φπα για να μην πω τα υπολοιπα...
απαιτω να μαθω ποιοι ειναι αυτοι που μεσα σε ενα χρονο εχουν μεταφερει στην ελβετια 600 δισ ευρω?
απαιτω δεσμευση περιουσιων των πολιτικων και ολων των συγγενικων τους προσωπων.
δεν εβαλα εγω καμμια υπογραφη για κανενα κρατικο δανειο.πουθενα δεν εχει υπογραφη μου.ο τζεφρυ υπεγραψΕ???να πουλησει το ταφο του πατερα του να βρει λεφτα και να τα δωσει.οχι αλλο τα δικα μου λεφτα.δε μου φτανουν να δωσω στο πατερα μου να παρει ενα πακετο τσιγαρα ρε ηλιθιοι!!!!!και εσεις ζητατε να σας δινω το 3& του μισθου μου????
-
Τον παλαβό τον Χαρδαβέλα τον ειδε κανείς εχθές??
-
τι ελεγε κωνσταντινε?
δεν το ειδα
-
οι συμβασεις δανεισμου στην ΕΛΛΑΔΑ βασει νομοθεσειας μεταξυ φυσικων προσοπων η φυσικου προσωπου και εταιριας οποιασδηποτε μορφης απαγορευεται να επιβαρηνουν το δανιζομενο κεφαλαιο με τοκους ανω του 25 τα εκατω το χρονο.Οι ιδιοι ομως φωστηρες που επιβαλουν αυτους τους νομους φροντισαν να δανειστουν με πολλαπλασιο ετησιο επιτοκιο επιβαρυνοντας ανεπανορθωτα την χωρα ,φορτωνοντας προφανως και την δικη τους τσεπη...