Εγώ όχι γιατί δεν θα έχω λ7 να αλλάζω τουρμπίνες.
Με Ιάπωνα 90ς θα καταλήξω.
Printable View
Εγώ όχι γιατί δεν θα έχω λ7 να αλλάζω τουρμπίνες.
Με Ιάπωνα 90ς θα καταλήξω.
αφου ειμαστε μπαγλαμαδες και τους αφηνουμε να περναν οτι μετρα θελουν ...............
Και πως μπορούμε να τους εμποδισουμε?
Στο μεταξύ μ'αρεσει που ακούω ότι η οικονομία κινείται, ενώ ιανουαριος-φεβρουαριος ήταν σκέτη καταστροφή, ενώ ο Μάρτης δεν δείχνει να είναι καλύτερος. Καλύψαμε το 1/3 του μήνα και ακόμα σεφτέ δεν καναμε.
Σαν από τελειωτικό χρόνια δείχνει να είναι για το μισο επιχειρηματικο κλαδο.
Ταυτόχρονα τα χρέη όλων προς τα δημόσια ταμεία αυξάνονται, η ανεργία μεγαλώνει, οι εξαγωγές έχουν πτώση, ενώ τα ρολόγια για τις επόμενες φορολογικές δηλώσεις τρεχουν.
Τελικά φαίνεται ότι για φούντο παμε.
παντως με το να καθομαστε στον καναπε μας και να κλαιμε την μοιρα μας δεν αλαζουν τα πραγματα.απορω που ειναι αυτα τα 3000000 ανεργοι .θα επρεπε να κανουν την αθηνα ωπα ........αλλα μαλον καθονται και αυτοι στον καναπε
Με την ανεργία στα ύψη, τα νοικοκυριά χρεωμένα (καλώς ή κακώς δανείστηκαν υπερβολικά), την οικονομία να έχει στραγγίξει από ρευστό, υψηλό κόστος ζωής, μη ανταγωνιστική οικονομία στο εξωτερικό λόγω σκληρού νομίσματος, υψηλή φορολογία στις επιχειρήσεις, υψηλό κόστος ενέργειας, την απαξίωση των περιουσιών (κινητών-ακίνητων), με τη γραφειοκρατία στις δημόσιες "υπηρεσίες" και το ασταθές οικονομικό περιβάλλον (δεν μπορεί να κάνει προγραμματισμό κάποιος στην επιχειρηση του επειδή δεν ξέρει τι θα του φέρει ο επόμενος νόμος) κλπ δεν μπορεί να έχει κανείς προσδοκίες.
Προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχει κάποια διέξοδος. (μακάρι να κάνω λάθος)
Ίσως το 2009 να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αλλά αυτό θα απαιτούσε πολιτικούς με @@ και όχι @@ πολιτικούς. (ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε τους πολιτικούς που αξίζουμε με ότι αυτό συνεπάγεται- μην ξεχνάμε τι ψήφισαν 2.000.000 πολίτες το 2009, όχι ότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις γενικώς ήταν πολύ καλύτερες βέβαια)