ξερω γω ρε Μιχαλη? Ετσι μου φανηκε... :original: Ισως ειμαι πολυ sensitive τι να πω...
Printable View
Ναι Χρηστο εδω
https://www.portopalace.gr/el/index.html
για αυτο στην αρχη αγχωθηκα λιγο αλλα μετα μιλησα με φιλο και μου ειπε οτι αυτο που θυμαμαι εγω απο εκεινη τη περιοχη δεν εχει καμια σχεση με το σημερα χαχαχαχαχαχα
Παλια τα σχολεια τα πηγαιναν ποιο εξω προς περαια μερια για να ειναι και μακρια και να μη ζητανε γουστα Σαλονικιωτικα!!
χαχαχαχα
Ειχε ο θειος μου ξενοδοχειο στη παραλια της Αγιας Τριαδας και θυμαμαι που τετοια εποχη γινινταν ο χαμος!!
υγ. Γιωργο (gant)και εκει μπροστα στη παραλια ειχε γαλαζια σημαια χαχαχα
Ολα τα καταστήματα ανοιχτά, όλες τις Κυριακές του χρόνου
Αφορά τα μαγαζιά κάτω των 250 τ.μ. ενώ τα πολυκαταστήματα θα παραμένουν ανοικτά μόνο 10 Κυριακές το χρόνο που συνδέονται με τις γιορτές και τις εκπτώσεις
Στην επιτάχυνση των αποφάσεων για την απελευθέρωση της αγοράς με πρώτο βήμα την απόφαση να μένουν ανοιχτά όλα τα καταστήματα (κάτω των 250 τ.μ.) όλες τις Κυριακές του χρόνου και τα πολυκαταστήματα 10 Κυριακές που συνδέονται με τις γιορτές των Χριστουγέννων, του Πάσχα και τις περιόδους των εκπτώσεων προχωρά η κυβέρνηση.
Το θέμα ετέθη επιτακτικά από την τρόικα η οποία ζήτησε οι ρυθμίσεις να συμπεριληφθούν στο νομοσχέδιο "σκούπα" που θα πρέπει να ψηφιστεί ως τις 13 Μαίου προκειμένου να απελευθερωθεί η δόση των 2,8 σύν 6 δισ. ευρώ από το πακέτο βοήθειας που συμφωνήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ετσι το θέμα μεταφέρεται στη Βουλή η οποία θα κρίνει τελικώς αν τα μικρά εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά - προαιρετικά - 52 Κυριακές τον χρόνο και θα νομοθετήσει τους νέους κανόνες λειτουργίας της αγοράς.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείο Ανάπτυξης η σχετική νομοθετική πρόταση θα κατατεθεί στη Βουλή κι αυτή θα αποφασίσει. Εκεί αναμένεται όλα τα κόμματα να πάρουν θέση.
Επίσης οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η πρόταση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου για την δημιουργία Τράπεζας για ΜμΕ φαίνεται να μην προχωρά καθώς ο κ. Horst Reichenbach διευκρίνισε σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των μικρομεσαίων ότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί μια τέτοια πρόταση.
Ετσι ρευστότητα και στις ΜμΕ μπορεί να προσφέρει το Ελληνικό Αναπτυξιακό Ταμείο το οποίο προωθείται από την κυβέρνηση και αναμένεται να είναι έτοιμο ακόμη ίσως κι ως το τέλος του έτους. Το Ταμείο αυτό θα έχει την εγγύηση του ελληνικού κράτους με κεφάλαια τα οποία θα προέρχονται από τρεις πηγές, δημόσια χρηματοδότηση, κεφάλαια διεθνών οργανισμών και ινστιτούτων και από ιδιώτες επενδυτές.
https://www.tovima.gr/finance/article/?aid=508483
για τα πολυκαταστηματα ειναι πολυ καλο. και μη πεφτετε στη φακα των 250 τμ σιγα σιγα θα εξαλειφτει και αυτο. τωρα για τις μικρες επιχειρησεις και για τους εργαζομενους ειναι οτι χειροτερο θα μπορουσε να συμβει σε αυτη τη συγκυρια
Να κανει πουσαπς.
Φυλακη ειναι, οχι η λεοντιος.
Δεν εχουν οργανα τα σχολεια μας, στους ισοβιτες θα δωσουμε?