17000.γερμανια εφυγε.
Printable View
Στέφανε το δικό σου όμως είναι αρκετά ιδιαίτερο αυτοκίνητο καθώς είναι διθέσιο.
Δύσκολο κάποιος να πάρει διθέσιο πιστεύω με τόσους φόρους στα 2.5 ..
Με το που είδα τους νέους φόρους , χάρηκα που τελικά δεν βρήκα να πάρω e85 2.0 που έλεγα αρχικά και πήρα το e92. Τουλάχιστον το πληρώνω αλλά δεν θα χρειαστεί άμεση αλλαγή.
Αν παίζουν λέει...
Φίλος μου ήθελε να δώσει το ibiza 1.2 tsi Μοντέλο 7/12 για να πάρει ένα ibiza cupra.
ο ένας ήθελε να του το πάρει 7Κ ο άλλος 8Κ (6 μηνών αυτοκίνητο με 10Κ χλμ !)...Τελικά το έδωσε ανταλλαγή και λεφτά για ένα cupra του 09' . Από Δευτέρα θα το δω και από κοντά...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3159536/
Αν είχε και xenon θα βελτιωνόταν ακόμα περισσότερο η μούρη !
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2466808/
116 με Δυνατότητα προγραμματισμού κινητήρα στους 195 ίππους!
'Ολα εγγυημένα μέσα στην AC SCHNITZER!
Δεν είναι κακό...
Εντελώς φιλικά, σκέφτεσαι σοβαρά να δώσεις ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που έχουν βγει από το Μόναχο για να πάρεις "ταξί"? :hystericalbs1:
:shok:
Δώσε λεπτομέρειες τι σου είπε ο δεύτερος όταν του είπες ότι έχεις ένα Μ3 για ανταλλαγή! :hystericalbs1:
Τον ξέρω γιαυτό σε ρωτάω. Σε άλλο φόρουμ ανέβαζε κάθε μέρα το πόσο χαμηλές καταναλώσεις είχε (άλλωστε το αναφέρει και στην αγγελία του), ότι του έκαψε στο Ring 5λτ/100κμ (αν είναι δυνατόν!) κι ότι "εμείς" με τα βενζινοκίνητα είμαστε --> :thumbsdown:
Οπότε όταν του είπες για ανταλλαγή με Μ3 θα έπαθε 40 εγκεφαλικά! :hystericalbs1:
Υ.Γ. Τη τιμή την έχει εκεί...στα 22Κ :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
Νίκο αντικειμενικά το 2το είναι πολύ ωραίο και προσεγμένο αυτοκίνητο.
Πολύ οικονομικό θα έλεγα για τις μέρες μας με άψογη απόδοση.
Κάποιος που το θέλει για ταξίδια είναι μία πολύ καλή λύση και σχετικά οικονομική. 22Κ δεν είναι τρελά λεφτά για οικονομικό αυτοκίνητο σε κατανάλωση( άσε τους φόρους ) και για την ασφάλεια και όλα τα άλλα που σου προσδίδει ένα bmw.
πιστεύω... ίσως να κάνω και λάθος
Εγώ θα πάω να δω ένα Α4 dtm στη καρεντα πάντως κάποια στιγμή
Σε 4πορτο με λίγο tune potential κάτω απο τα 3000 δεν υπάρχει BMW
Sent from my iPhone using Tapatalk