hahahah!!!!!!Λες Σταμάτη????:D:D:D:D
Printable View
hahahah!!!!!!Λες Σταμάτη????:D:D:D:D
Επιτέλους τοποθετήθηκαν αντιηλιακές μεμβράνες (3Μ δεύτερο στάδιο) !:thumbsup:
Έμπαξα γνήσιους καθρέφτες m3!!!
Θα ακολουθήσει και σχετικό diy με φωτογραφίες!!!!
Παραγγειλα γνησια πατακια για το 36αρι και αναμενοντε σε 1 βδομαδουλα..
Τα τωρινα ειναι αθλια..
θα παραγγειλω angel eyes...και επ ευκαιριας , μιας και θα ανοιξω τα φαναρια...θα αλλαξω και τα κιτρινα φλας με λευκα!!
Εβαλα 60αρι μεσαιο,πιο ελευθερο καζανακι,το αυτ/το δεν εχει καμια σχεση με πριν!
βασιλη και εγω θελω ρε συ!!
αν δεν σου κανει κοπο εχε το νου σου!!
Πρόσθεσα ενα Opel Corsa 1.2 του 2005 σαν δευτερο τουτου για να κραταω καθαρό το μπεμπουλίνι μου.:th_Laie_67-1:
Έμπαξα καινούριο πολλαπλασιαστή χτες βράδυ με φίλο μηχανικό μετά από κάψιμο και του τρίτου (είχε καεί ο 4ος προ μηνός). Πάω να αλλάξω και τους υπόλοιπους τώρα που τους πήρα τα μέτρα (δυστυχώς χτες βρήκα μόνο ένα σε συνεργείο επαρχιακό).
Επίσης το kiwi wifi μου έκανε διάγνωση στο iphone του καψίματος στον 3o πολλαπλασιαστή και έκανα και reset με την αλλαγή του πολλαπλασιαστή (το πρόγραμμα rev gamaei).
Παρεπιπτοντως,μια διαπιστωση που εκανα,μεσα σε ενα μηνα 3 αμαξια,εκ των οποιων τα 2 σειρας 1(με το δικο μου να συμεριλαμβανεται) κ 1 σειρας 3,του προλαλησαντα Γιαννη εκαψαν πολλαπλασιαστη 3ου κυλινδρου,τι γινεται?!
Γερμαναραδες... δεν θελουν να μας δωσουν δανειο.. ας κανουν και καμια ανακληση που εχει βουηξει ο τοπος με τις αστοχιες υλικων που βγαζουν,ειδικα με τους πολλαπλασιαστες υπαρχει θεμα!!
μολις γυρισα απο...καταστημα μεταχειρισμενων ανταλλακτικων! μιας και παει καλα. το θεμα με τον κομπρεσσορα....ειπα να μπαξω και ενα ιντερκουλερ!
αφου κατεβασα το μισο παταρι,διπλα απο το ζ3...βρηκα ενα απο οπελ ντηζελ...που οι εξοδοι του ειναι 60μμ, εξοδο και εισοδο απο την ιδια πλευρα και γωνια που μαλλον βολευει!!
he he he :mpaks:
ευχαριστω τον Χρηστο330 για τα cone του!!!!thumb
απο τις αγαπημενες μου ζαντες!
πανεμορφο-classic-χαρμα οφθαλμων
να σαι καλα να το χαιρεσαι
Μπάχτηκε σκάστρα σήμερα. Βασικά στο κουτί της είναι και κάθεται μέχρι τις 27. Φάνηηηηηηη....
Πανέμορφο σχέδιο Δημήτρη!!!!
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
τετοια να βλεπουμε να φτιαχνομαστε.....!!!καλοριζικ α...!!!!
χρηστακο....εχουμε τιποτα για τις δικες μου????:whistle:
αντε να ακουμε να φτιαχνομαστε....οταν θα μοιραζουμε βεντουζες φιλαρακι.....:warriorsmiley::warriorsmiley :
Σας ευχαριστώ για τα καλορίζικα. Βασικά πρόκειται για ένα πατεντιάρικο μοντέλο ανοιχτού τύπου (που σημαίνει οτι κάνει φασαρία και δεν μου αρέσει) αλλά έχει απίστευτη γρήγορη απόκριση και κρατάει την πίεση ψηλά όταν κάνεις γρήγορες αλλαγές με πολλές στροφές.
Δεν λέω παραπάνω, θα ετοιμάσω ένα καλό review με βίντεο, εντυπώσεις και μετρήσεις πίεσης με το laptop όταν την βάλω. Υπομονή λίγες μέρες... εγώ δηλαδή. Ουφ...
ευχαριστω!!!! παιδες!!!!!!
και εχουμε ακομα δουλεια!!!!
ερχετε csl trunk csl bumper!
kαι τετραπιστονα για πισω!!!
Ορμωμενος απο τον Στρατο πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο και αγορασα οτι χαρτη υπαρχει )Ευρωπη,Ασια,Αμερικη....)τους φορτωσα στο αμαξι μεχρι και στο πορτ παγκαζ εβαλα !!!
Ομως δεν ειδα ουτε αλογο !!!!
Ετσι λοιπον αφου με εξαπατησε ο Στρατος και με εκανε να τρεχω στα μεγαλυτερα καλυτερα βιβλιοπωλεια της Αθηνας τα πηρα κρανιο και αγορασα ενα κιτ μεθανολης το οποιο και τοποθετω αυτη τη στιγμη.
Αλλο ενα μπαξιμο που εγινε την περασμενη Παρασκευη ηταν βολαν δισκο πλατο απο Μ5 Ε34 ελπιζοντας οτι αυτο θα κρατησει !!!!
Αντε να δουμε.......:whistle:
Για τους χάρτες πρέπει να είσαι ο Μαγγελάνος για να τους διαβάσεις και να πάρεις άλογα αχαχαχαχαχααχα. Δεν ξέρω, πήρες χάρτη γιαν την Βορειοδυτική συνοικία της συμπροτέυουσας του Ταμ-Τουμ? Μπορεί αυτό να φταίει... :hystericalbs1::hystericalbs1:
Μεθανόλη εεε? Το "πράγμα" πάει αλλού πλέον. Εύχομαι καλά γκάζια και με ασφάλεια και πάντα να ψεκάζεις μεγάλες ποσότητες.
Υ.Γ. Εγώ κατέβασα εχτές και τους χάρτες V4 για μένα. Πιθανόν λίγο χαμηλότερη δύναμη αλλά χωρίς ξεσπάσματα απο απότομα φουσκώματα. Όχι οτι τα είχα, απλά τώρα θα είναι λες και είναι ατμοσφαιρικό. Επίσης είναι adaptive στον τρόπο οδήγησης, στο είδος βενζίνης και πολλά ακόμα :)
Αλλαξα πινακιδες το ΝΙΜ-7900 . . .
Εγινε . . . ΝΙ0-3300 . . .
3ο Ε46 με ιδια νουμερα και αυτο μην το αφησουμε με παραπονακια . . .