Είναι δυνατόν να χαρίσουν χρήματα αυτοί??? Πληρώνεις εσύ για τον αδερφό σου.... δεν το έχεις καταλάβει? :th_Laie_67-1:
Printable View
Πέρασαν οι μέρες και ακόμα δεν ήρθαν..
και επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου οι ουρές λέω να πάω αύριο στην εφορία με την άδεια κυκλοφορίας και να μην τους περιμένω.
Σε εσάς έχουν έρθει σε όλους?
Να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα?
Σε ποιά διευθυνση αποστέλλονται τα τέλη? Σε αυτήν που έχει το υπουργειο συγκοινωνιών ή σε αυτήν της εφορίας??
ουτε σε μενα δεν εχει ερθει ακομα!!!
Αργει μερικες φορες.
Εμενα της μηχανης ηρθε αρχες του μηνα. Του αυτοκινητου ηρθε προχθες!
Σπανιο να μη στειλουν καν. χανουν τετοιο εσοδο?
Σε σχέση με τα περσινά....... Τα βλέπω σαν ένα μαγευτικό όνειρο! χαχαχαχα
Πάντως θα δώσουν παράταση δεν γίνεται αλλιώς!
Oύτε σε εμένα έχουν έρθει, ενώ τις άλλες χρονιές ερχόντουσαν κανονικά!
ναι ειχε ερθει κανονικα σε μενα περσυ! 930 ευροπουλα!!!!
Ρωτάω επειδή πέρσυ που ήταν η πρώτη χρονιά που πλήρωσα τέλη για αυτό το αυτοκίνητο,΄δεν ήρθαν στην διεύθυνση που είχα δηλώσει όταν έβγαλα την άδεια (Μυτιλήνη) αλλά εδώ στην Λάρισα που κάνω την φορολογική μου δήλωση. Δεν ξέρω μήπως φέτος πήγαν Μυτιλήνη από όπου εγώ όμως έχω φύγει...
Με την άδεια κυκλοφορίας ανά χείρας και βουρ στην εφορία σε όσους δεν έχουν έρθει για να μην μπλέκετε στις γνωστές ατελείωτες ουρές της εφορίας την τελευταίας στιγμή.thumb
Να ξερετε, οτι ερθει δεν ερθει, αν δε δωσουν παραταση και τα πληρωσετε το 2011, παει χ2.
Ακομη και χωρις ειδοποιητηριο, αν πατε στο κατα τοπους μεταφορων, μπορειτε να το πληρωσετε με την αδεια κυκλοφοριας και να παρετε το σχετικο σημα.
Σε περίπτωση που τους πληρώσεις με 10 φάσκελα κοινώς δεν δώσεις φράγκο.... Τι σου κάνουν?
αυτοι δεν παθενουν τιποτα δυστυχως εσυ δεν θα μπορεις να κυκλοφορησεις ανθρωπινα το αμαξακι σου!αυτοι χεστηκαν δυστυχως!
Παρελαβα εχτες το ενα απο τα δυο που περιμενα....της BMW μου!!!!ποσο????
:ranting2:600ευρω!!!!
Τωρα περιμενω και για το επαγγελματικο φορτηγακι μου(2500κυβ.τουρμποντιζελ Μιτσουμπισι L200).... αυτο ευτυχως αναμενεται στα 75-85ευρω........
εγω το περιμενω γυρω στα 800 χωρις εκπτωση λολ!!!!που να τους καει το βιντεο γαμω!
Τόσο καλά..... Α ρε Ελλαδάρα!
αχ ελλαδαρα με τους ελληναρες που σε κυβερνανε!!!!χαχαχαχαχαχαχα χα
ε ναι γιατι ο μαλ@κας ηθελα να ειμαι κ νομιμη ..... τωρα μουτζονω εμενα κ την βουλη μαζι!!!λολ καλα ημουν 1600 δηλωμενη τι το δηλωσα! λολ
καλα ηταν που ηταν μπο#ρδελο τωρα το παρακανανε!!!που να κοψουν κ τα δωρα των ιδιοτικων υπαλληλων που με αυτα πληρωνουμε το σημα καλα εκει θα βγαλω ΦΙΛΠΑ πινακιδες η ΕΟΕ κ τελειωσε η υποθεση!
Να κυκλοφορείς μόνο κάθε κυριακή? Το χα σκεφτεί αλλά...... Θα ρίξω κανα 25άρι και θα το δηλώσω 2000cc να τελειώνει η υπόθεση ίσα να δικαιολογήσω οτι είναι 6κύλινδρο.... Σάμπως θα κάτσει ο άλλος να κάνει ογκομέτρηση?
400 Ευρώ δώρο εγώ και 400 η γυναίκα μου φέτος (από έναν βασικό που ήταν και για τους 2 μας πέρσυ).. Θα χρειαστώ 1,5 δώρα για τα πληρώσω (600)...
εχω ακουσει οτι μπορεις να το κυκλοφορεις καθε μερα αλλα δεν θυμαμαι που ηταν αυτο στην ΦΙΛΠΑ η ΕΟΕ?η μπορει κ να καταλαβα λαθος!αλλα δεν τους κανω την χαρη να το πουλησω θα το κυκλοφορω οποτε μπορω!
Μάλλον ΕΟΕ γιατί με ΦΙΛΠΑ είναι μόνο για Κυριακή!
Φίλε μου αυτό με τα δώρα τελικά ήταν σωτήριο κάθε χρόνο.... Τώρα πιάσ'το αυγό και κούρεφτο
Δεν γίνονται αυτά......
Υπάρχει τρόπος να "χάσουμε" την άδεια κυκλοφορίας και βγει καινούργια ώστε του χρόνου τουλάχιστον να πληρώσουμε τα "πράσινα" τέλη που στην δική μου περίπτωση- όπως και σε πολλούς άλλους- είναι πολύ λιγότερα??
Μόλις ανακάλυψα πως το έχουν προβλέψει κ αυτο:
Σιγά μην τους ξεφευγε!Παράθεση:
-Προκειμένου για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης τα οποία είχαν ταξινομηθεί στη χώρα μας και μετά τη διαγραφή τους από το Μητρώο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επαναταξινομούνται στη χώρα, και ως ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης στην Ελλάδα, νοείται η ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας στη χώρα μας πριν από τη διαγραφή τους. Επομένως, τα τέλη κυκλοφορίας θα προσδιορίζονται είτε με βάση τον κυβισμό, είτε με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, ανάλογα με το τι ίσχυε για το όχημα κατά την πρώτη ταξινόμησή του στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία της άδειας που του είχε χορηγηθεί.
Μεγάλη αδικία πάντως δύο ίδια αυτοκίνητα να πληρώνουν εντελώς διαφορετικά τέλη (πολλές φορές και υπερδιπλάσια) απλά επειδή κάποιος το αγόρασε πριν τις 1-11-2010....
Είναι politically correct όμως...
Εμένα πέρισυ ήρθαν στην διεύθυνση της εφορίας και εφέτος στη διεύθυνση εφορίας της γυναίκας.
Το έχουμε στην άδεια μισό μισό, παίζει να το στέλνουν μια εκεί μία εδώ;
ΥΓ: το θέμα δεν είναι που θα έρθουν, αλλά ότι θα έρθουν.
Και εσυ oldcarskickass στα 600 όπως κι εγώ είσαι φετος. Αν όμως ήσουν "πράσινος" θα πλήρωνες 152Χ1,5=228!! Σχεδόν το 1/3 θα πληρώσει κάποιος με το ΙΔΙΟ ακριβώς αυτοκίνητο που απλά το αγόρασε μετα τις 1-11-2010!!!