Αν κανεις αυτο που λες επαναφορα δλδ θα χασει ολες τις ρυθμισεις ρε Χρηστο που ετσι και αλλιως τις περασαμε χειροκινητα.
Πως θα στειλει μετα την επαναφορα αν δε βαλεις ξανα ρυθμισεις ?
Printable View
facetime μονο.βιντεο κληση οπως τα υπολοιπα δεν εχεις.
Μονο με third party apps που πρεπει να το εχουν και οι δυο
Οσο για τις ρυθμισεις, κανονικα πρεπει να σου περαστουν O.T.Α απο την εταιρια σου πλεον.
ota = over the air.
οχι δεν περνανε ετσι οι ρυθμισεις wind.
αγοραζοντας το 4αρι
αμελησα οτι παιρνει Micro sim card κ οχι την κανονικη!
για να μην μπαινετε σε εξοδα γι αλλαγη σε micro sim
αγορασα απο ebay το κατωθι https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...=STRK:MEWNX:IT
κοφτακι καρτων sim , ευτελους αξιας κ εκανα την δουλεια μου!
λειτουργει μια χαρα κοβοντας την καρτα εκει ακριβως που πρεπει , μονο με ενα πατημα σαν συνδετηρας!
οποιος το χρειαστεi φυσικα μπορω να του το δανεισω να κανει την δουλεια του
ή κ να το βρει στο ebay μιας κ το ποσο ειναι πολυ μικρο κανοντας search στο ebay σαν micro sim cutter!
Πάντα πρωτοπόρος στην τεχνολογία ο Βασίλης !! :original:
εναλλακτικα τη σημαδευεις με ενα μολυβακι και την κοβεις με ψαλιδι...
ναι αν δεν προσεξεις χαλαει.
εγω για το ipad την εκοψα εν καιρο διακοπων χωρις τπτ.....
Δεν ειχα κοφτακια-ψαλιδια παρα μονο ενα τσιμπιδακι της γυναικας.Μη ρωτησετε πως το κανα...Το σημαντικο ειναι οτι δουλευει!!!!
Στο κινητο πηρα κομμενη!!!!!
Μαγκαϊβερ!
τσακ νορις μη σου πω!!!
Για τα mms βάλτε Max μέγεθος αποστολής το Πόσο 307200.
Δοκιμάστε κ ποσταρετε να μου πείτε τι έγινε
Το βρήκα Από search σε ανάλογα φόρουμ για μηλοφωνα
Σε όλους δουλευε
το πρωτο μηνυμα που εστειλα μετα τη ρυθμιση (και το απαραιτητο restart), δεν πηγε πουθενα και εξαφανιστηκε απο το τηλεφωνο!
το δευτερο και το τριτο μηνυμα πηγαν, αλλα εμενα μου εγραψε αποτυχια αποστολης (το γνωστο θαυμαστικο).
εστω κι ετσι δουλευει ομως. ευχαριστουμε.
Αξιος Βασιλη !!!!
Και μενα εφυγε κανονικα πες μου μονο αν το ελαβες στη γυναικα μου πηγε !!!
Οχι Βασιλη 18-20 εχει σε ολες τις εταιριες νομιζω.
Το κακο ειναι πως οι μικρες δεν εχουν δυνατοτητα dual δλδ να εχεις το ιδιο νουμερο σε 2 συσκευες και οποιο χρησοιμοποιησεις τελευταιο αυτο και λειτουργει.
Ετσι αναγκαστικα εγω ας πουμε που εχω 2 σιμ με το ιδιο νουμερο μια στο αμαξι μια στο κινητο επρεπε να κοψω την καρτα πραγμα που το εκανε ο Σταθης και ολα οκεικ !!!!
Κομμάτια από το iPhone 5 κάνουν την εμφάνισή τους (?)
By Souris Harris
Posted on Wednesday January 5th, 2011 / 21:40
Ένα νέο βίντεο έκανε την εμφάνισή του σήμερα [via] από την εταιρεία παροχής ανταλλακτικών Global Direct Parts, στο οποίο παρουσίαζεται το εξωτερικό περίβλημα του επερχόμενου iPhone 5 και συγκρίνεται με αυτό του iPhone 4.
Ο ομιλητής στο βίντεο δεν γνωρίζει με σιγουριά εάν πρόκειται για το iPhone 5 ή την CDMA έκδοση του iPhone 4. Να σημειώσουμε ότι μια CDMA έκδοση δεν θα απαιτούσε υποδοχή για SIM, όπως φαίνεται στο video. Η πιθανότητα, πάντως, υπάρχει ότι αυτό που βλέπουμε μπορεί να είναι fake ή κάποιος εναλλακτικός σχεδιασμός του iPhone 4 που τελικά δεν επελέγη.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο η ουσιαστική διαφορά στο εξωτερικό περίβλημα εστιάζεται στην διαφορετική τοποθέτηση των τριών εξωτερικών κεραιών. Η μαύρη γραμμή υπάρχει στο κάτω αριστερό μέρος αλλά υπάρχει και μια δεύτερη γραμμή πάνω αριστερά που εικάζεται ότι μπορεί αποτελεί κάποιο είδος υποβοήθειας για να μην χάνεται το σήμα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά.
πηγη : https://www.iphonehellas.gr/
Ακόμα και για Ipad 2 λέγεται ότι θα σκάσει μούρη τον Μάρτιο...
https://www.mobilewhack.com/ipad-2-c...in-march-2011/
https://www.gadgetell.com/tech/comme...or-march-2011/
την έπαθα και εγώ Πρωτοχρονιά στη Σλοβενία. Δεν χτύπησε ούτε το δικό μου ούτε της γυναίκας μου!
Απο tanea.gr
«Κοιμήθηκε» το ξυπνητήρι του iPhone
Το πήρε ο... ύπνος το ξυπνητήρι του iPhone την Πρωτοχρονιά και, όπως φαίνεται, το πρόβλημα θα συνεχιστεί μέχρι αύριο στο iPhone 4 και στα προηγούμενα-από αυτό-μοντέλα για τα οποία διατίθενται αναβαθμίσεις λογισμικού.
Ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο διαχειρίζεται η Apple έγινε αιτία για να καθυστερήσουν πολλοί κάτοχοι των συγκεκριμένων τηλεφώνων να φτάσουν στη δουλειά τους ενώ άλλοι κινδύνεψαν ή τελικά έχασαν πτήσεις και τρένα.
Αυτό συνέβη λίγο μετά την αλλαγή του έτους, όπως δείχνουν και οι αναφορές που υπάρχουν στο Twitter. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το τεχνικό πρόβλημα παρουσιάζεται όταν η λειτουργία του ξυπνητηριού είναι ρυθμισμένη στην ένδειξη «να μην επαναλαμβάνεται» για τις ημερομηνίες 1η Ιανουαρίου και 2 του μήνα, δηλαδή για χθες και σήμερα.
Αν, ωστόσο, είχε ρυθμιστεί το iPhone ώστε να κτυπά κάθε μέρα, τότε το ξυπνητήρι του θα πρέπει να λειτούργησε κανονικά. Ειδικοί προτείνουν στους ενδιαφερόμενους να ρυθμιστεί το ξυπνητήρι ώστε να είναι επαναλαμβανόμενο γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα χτυπήσει μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
«Όλα τα ξυπνητήρια θα δουλεύουν κανονικά στις 3 Ιανουαρίου», δεσμεύτηκε η Νάταλι Χάρισον, εκπρόσωπος της Apple σύμφωνα με το ειδικό περιοδικό Macworld.
Όπως εκτιμά το BBC, το τελευταίο πρόβλημα πλήττει την εικόνα της Apple όχι μόνο εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν με την αλλαγή της ώρας αλλά και επειδή η εταιρία προβάλει ως πλεονέκτημά της την ευκολία στη χρήση των προϊόντων της.
Υπολογίζεται ότι 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο είχαν αγοράσει το iPhone 4 μέχρι τον Ιούνιο του 2010.
Παίδες έχω κατεβάσει ένα Tomtom 1.6 απο installous. Δεν έχω κάνει εγκατάσταση ακόμα γιατί έχω πάνω την 1.5
Στον υπολογιστή έχω το iphonebrowser. Πως μπορώ να αντιγράψω το Tomtom 1.6 στον υπολογιστή?
Το Iphonebrowser εμφανίζει ένα κάρο αρχείο και δεν ξέρω που μπορώ να βρω το tomtom
1)το αρχειο σου πρεπει να χει καταληξη .ipa
αν δεν εχει , το μετονομαζεις σε ****.ipa
κανεις διπλο κλικ πανω του
κ το εγκαθιστα μεσω itunes Μονο του
δεν χρειαζεσαι το iphonebrowser για να το εγκαταστησεις
2)τι εννοεις δεν μπορεις να βρεις το αρχειο που κατεβασες???
Μήπως ηγγικεν η ώρα για το iPhone γενική συζήτηση 3 !!;
φτιαξτο νινε !
να κλεισω αυτο!
Είναι ΟΚ το αρχείο. Μπορώ να κάνω εγκατάσταση αν θέλω απλά δεν θέλω ακόμη και για να μην πιάνει χώρο στο τηλέφωνο θέλω να το περάσω στον υπολογιστή ώστε όταν θελήσω να μην το ξανακατεβάζω.
Απλά το iphonebrowser μου εμφανίζει ένα κάρο φακέλους της συσκευής και δεν ξέρω σε ποιόν ακριβώς είναι το αρχείο ώστε να τον ανοίξω και να το αντιγράψω
χμμμ, μαλλον βασιλη εννοει οτι εκανε στο installous κατεβασμα αλλα εχει επιλεξει να μν γινεται αυτοματο install και πρεπει να πατησει επανω στο downloads ->tomtom -> install.
Kαι θελει χωρις να το περασει να κανει "transfer purchcases".
Δε γινεται ετσι απλα.
Παντος αυτο που θες ειναι αρχειο .deb και ειναι στη διαδρομη: /var/mobile/documents/installous/downloads
ακριβώς όπως τα είπες είναι!!!
Εσυ αγόρι μου δεν είσαι για εδώ
Σας ευχαριστώ πολύ!
παιδια εχω προβλημα.....κολλησε το 3GS του αδερφου μου σημερα...η οθονη δεν καταλαβαινει τιποτα........τι γινετε?????
έμαθα ότι θα έχουμε μόνιμο jailbreak σε 4.2 σύντομα...:original:
Το θεμα κλεινει η συνεχεια εδω https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=6013