Λάμπα το 46αρι και ωραίο χρώμα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7105125/
Printable View
Λάμπα το 46αρι και ωραίο χρώμα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7105125/
Τι σημαίνει "λάμπα"?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Μεγαλος παπ@ρας ο ιδιοκτητης του, ειχαμε ραντεβου να δουμε το αμαξι και εκτος οτι δεν ηρθε δεν σηκωνε και το τηλεφωνο!!!
Παρτε τον τηλ και δωστε του ραντεβου και εν ερθει γραφτε μου..., αν σηκωσει το τηλ φυσικα.
Τον εχω παρει αρκετα τηλ απο τον Μαρτη για να του πω κατι φωνηεντα..., αλλα δεν το σηκωνει... :original:
Ζηταει και 9500 ο ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΤΕΜΑΧΙΟ μ@λ@κας... :thumbsdown:
Παιδιά μην ασχολείστε ο άνθρωπος δε θέλει να πουλήσει αμάξι... επιβεβαίωση ψάχνει ότι μετράει ακόμα...
Το αμάξι του εννοώ... :D
Ριξτε report στο car να κατέβει η αγγελία,για να νην ταλαιπωρειται και τσάμπα ο κόσμος... ;-)
για να μας πούνε οι ειδικοί..
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6894275/
γράφει:
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ HARTGE
Δεν είναι (εντελώς) κακό, απλά μου δίνει την εντύπωση του μπασταρδεμένου. :confused:
Ξερουμε κατι για το συγκεκριμενο αυτοκινητο και για τον εμπορο που το πουλάει?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6971353/
ενδιαφέρεται φίλος για ανταλλαγή με 350Ζ. Για ξερη ανταλλαγη. δεν ειναι fair enought ? Τι λετε?
Οπως επισης και για Ε60 μεχρι και 2500 δεν εχει προβλημα. τον ενδιαφέρει ξερή ανταλλαγή.
ξέρει πως το Ζ ειναι δυσκολο αυτοκινητο κάνει υποχωρήσεις αλλα δεν βρεθηκε κάτι ακόμη.
π.χ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5947535/
Fair enough ή σκότωμα είναι αυτό?
Ανταλλαγή με αυτοκίνητο του 2000 (με προφανώς γυρισμένα χιλιόμετρα) που το πουλάει ο μαντράς 5900? Δηλαδή το πήρε από τον ιδιώτη στη χειρότερη 4500-5000 ευρώ.
Δεν ξέρω την κατάσταση του 350Z αλλά τελείως ασύμφορη κίνηση μου μοιάζει (ειδικά για αυτοκίνητο που θα πληρώνει πάλι υψηλά τέλη και ας μην έχει φόρο πολυτελείας)
Κοιτα το συγκεκριμενο το ποσταρα ετσι απλά για να μαθω καποια λεπτομερεια μηπως το ξερει καποιος. Προσπαθουμε να βρουμε ενα αξιολογο αυτοκινητο για ανταλλαγη με το δικο του.
Δεν ενοοω ξερη ανταλλαγη με αυτο, αλλα οτι ψαχνει για ανταλλαγη απλά. κατι δλδ παρεμφερες.
Το 350Ζ ειναι σε αψογη κατασταση, ο ανθρωπος το εχει συντηρημενο αριστα.
Καινουργια δερματα μεσα. καινουργια λαστιχα σερβις ολα ειναι αριστα.
Ψαχνουμε να βρουμε κατι της προκοπης αλλα μεχρι στιγμης δεν ειδαμε κατι.
Εγώ θα έκανα μια δοκιμή σε αυτόν GT Cars (Λυκόβρυση). Έχει κυρίως υψηλού κυβισμού αυτοκίνητα. Έχει και ένα Z me 11.900 (cabrio βέβαια). Από την άλλη βέβαια κατι 5αρες BMW που είχε βλέπω ότι τις έχει διώξει. Το μόνο ενδιαφέρον για ανταλλαγή (αλλά φαντάζομαι όχι ξερή) που του έχει μείνει καιρό (γιατί την έχει στα 13900) είναι μια BMW 320 coupe
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6331958/
Για κάνε μια προσπάθεια να δεις. Αν δεν τον ενδιαφέρει το φίλο σου η coupe, μπορεί να του πει οτι ενδιαφέρομαι για μια ανταλλαγή με τάδε αυτοκίνητο που ίσως να φέρει σύντομα.
Σε αυτη την 320 που περιγραφεις αυτο το τιμονι και αυτη η ακαμψια των δερματων δεν μπορει να ειναι των 110κ χλμτρων ...
ayto φοβαβαι οτι τα περισσοτερα ειναι αναληθη τα στοιχεία τους. και η κατασταση τους, το μεγαλυτερο ποσοστο των εμπορων δλδ που εχω δει ειναι αστα να πανε. Ελα μωρε δε βαριεσαι αυτο ειναι κλπ. Σου δινουν αναληθη στοιχεια,
ουτε οι ιδιοι ξερουν φυσικά πραγματα για το αυτοκινητο και δεν τους ενδιαφερει να σου πουν. Ενα μεγαλο ποσοστο ετσι λειτουργει. Ειδικά εκει Αθηνα το τι βρώμα εχω δει οσες φορες εχω συναναστραφει για αυτοκινητο με εμπορους δεν λεγεται.
Ενα καλο αμαξι θελουμε να παρουμε και να βρουμε εναν ανθρωπο να πουλαει και μας λεει την αληθεια. Και να μου πει και ενα φτερο να ειναι βαμμενο θελω να μου το πει, το προτιμω χιλιες φορες παρα να ψαχνω και να παιζω την κολοκυθια και να παιρνω δεκα τηλεφωνα απο εδω και απο εκει να δω αν αυτο που πουλαει ειναι αυτο και δεν ειναι αλλο.
Ενα απλο παραδειγμα. Εχουμε κλεισει τηλεφωνικά δλδ ενα 335 για αγορά ενας φιλος δλδ οχι εγω. εχουμε μιλησει το αυτοκινητο στις φωτογραφιες ετσι οπως το θελουμε. Και εχουμε επισημανει μπορει και 40 φορες οτι μην μας κανεις να κατεβαινουμε 500 χιλιμτρα τζαμπα εαν εχει κατι το αυτοκιντο.
Οχι το αυτοκινητο ειναι σαν καινουργιο, ειναι τζαμι κλπ. Και πηγαμε εκει, το αυτοκινητο το πηγαμε σε γωνστο μας BMW συνεργειο και ηταν τρακαρισμενο και βαμμενο απ ολη την δεξια πλευρα καθοτι ειχε φαει σουτ. Ζαντες βαμμενες, διαφορικο αλλαγμενο.
τι τον κανεις τωρα αυτον. εχε χαρη που κρατηθηκα και δεν τον εδειρα εκει επιτοπου γιατι ειχαμε προνοησει να δουμε αλλα 2 και φυγαμε τροχαδην.
Δεν ξερω αν γινομε αντιληπτος αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη.
....φανταζομαι εχεις διαβασει το θρεντ του Πατρινου:
BMW e46 compact!!!
...δυστυχως ειναι απιστευτοι(κρυψινοι) οι πωλητες,επαγγελματιες και ιδιωτες.....οχι ολοι,αλλα οι περισσοτεροι.
Σήμερα φίλος παρέλαβε αυτό...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7046798/
Το αμάξι είναι 1ο χέρι ιδιώτη ο οποίος το πουλούσε πριν 2 χρόνια 31...
Το αμάξι ελέγχθηκε εξονυχιστικότατα την προηγούμενη εβδομάδα και τα χλμ του είναι πραγματικά!
Είναι άβαφο χωρίς καμία απολύτως βαφή ελληνικής αντιπροσωπείας με service book άριστο.
Ίσως μία από τις καλύτερες αγορές σ αυτά τα χρήματα αυτην την περίοδο για κάποιον που δεν έχει πρόβλημα με τη συντήρησή του.
Καλορίζικο στον φίλο μου
Τυχερος ειναι που δεν το πηρα εγω απο τον χαιρετακη ....loool
Οντως πολυ καθαρο αμαξι ουτε καν ελεγχο δεν χρειαζοταν...
Ο γιωργος εχει μονο καθαρα και ξαστερα αμαξια αλλιως δεν τα βαζει στο μαγαζι του !
2 μερες πριν μπει στο μαγαζι το συζηταγα μαζι του οσο ηταν στον βιολογικο το αμαξι αλλα τελικα προτιμησα να παραμεινω πιστος στον ασσο...
Το 3θυρο σκαρι και οι εκπληξεις του τσιπρα με κρατησαν πισω ...
Και φυσικα καποιες συμβουλες του μαρκου στο παρελθον !
Να το χαρει με καλους δρομους !
Το 50% των ιδιωτων που πουλανε μεταχειρο τουτου ειναι για κλωτσες, αν παμε δε στις εμποριες (μαντρες) το ποσοστο επι τοις % ανεβαινει επικινδυνα!!!
Δεν μπορεις να του λες απο το τηλ οτι θα κανω 300-500-700 χλμ για να ερθω και να σου λεει ελα...
Να πηγαινεις, να τρως την κρυα σου και στην επιστροφη να σκεφτεσαι τον χρονο και τα ευρω που εχασες γιατι καποιος επαιξε μαζι σου.
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι καποιος επαιξε με το ονειρο σου..., το ονειρο που σε εκανε να πιστεψεις οτι βρηκες το τουτου που εψαχνες!!!
Γυριζα την Ελλαδα περα-δωθε (απο τις 4 το πρωι) με 7000 ευρω στην τσεπη για να βρω εν compact λιγο της προκοπης και καθε φορα επεστρεφα πισω το βραδυ με το κεφαλι κατω και την Γεωργια να μου λεει "παλι την πατησες".
Τοση κοροϊδια για ενα κωλο... compact ρε γαμωτο;
Ουυυυυυστ απο δω, λαμογια!!!
Αλέξη δυστυχώς έτσι όπως το λες είναι!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση!
Μα να τρέχεις τόσα χλμ κ να σου βγαίνει μούφα.
Άντε γ#%\{> ρε γίδι που με τραβολογάς 300-400 χλμ για το τριμπούρδελό σου!!!!
Επειδή ανα 3 χρόνια αλλάζω αυτοκίνητο (πάντα μεταχειρισμένα) και το έχω δει το έργο πολύ καλά, ποτέ μα ποτέ δεν αγοράζω από μαντρα. Είναι σχεδόν βέβαιο(ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις) ότι τα χιλιόμετρα και τα service είναι πειραγμένα. Επίσης γνωρίζεις από χέρι ότι το έχει πάρει από ιδιώτη ή από τράπεζα τουλάχιστον ένα χιλιάρικο κάτω.
Οπότε αυτό που κάνω εγώ είναι να επιλέξω 2-3 τύπους αυτοκινήτου και να κοιτάζω αγγελίες επισταμένα (κάθε 2-3 ώρες) για κάνα 2 μήνες. Όταν βγάζει ευκαιρία ένας ιδιώτης (αυτοκίνητα 2000-5000 κάτω από τη μέση τιμή) αυτή είναι σίγουρο ότι δεν θα διατηρηθεί για πάνω από 24-48 ώρες. Συνεπώς ελέγχεις τα views στο car και επικοιννωνείς άμεσα με το ιδιώτη. Την ίδια δουλειά κάνουν και οι επαγγελματίες βέβαια αλλά είναι πάρα πολύ πιθανό ο ιδιώτης να το δώσει σε ιδιώτη αγοραστή, αν εκείνος δείξει έμπρακτο και άμεσο ενδιαφέρον.
Χιλιάρικο;;; ούτε καν ασχολούνται για χιλιάρικο....
Ο χαιρετακης δεν κανει παζαρια ευκολα ...
Παντα εχει απο τα πιο καλα και καθαρα μεταχειρισμενα στις φθηνοτερες τιμες τις αγορας ..
Ως εκ τουτου εκ των πραγματων δεν εχει περιθωρια για κοψιματα σε τιμες ...
Αγγελια: bmw face lift μοντελο 2006 και βλεπουμε στις φωτο ενα 520 pre face lift του 2004 με 50% πιθανοτητες να ειναι και του 2003!!!
Αντε μετα να πιστεψεις οτι ενα αυτοκινητο 10+ ετων εχει 16000 χλμ!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7038029/
Γιαυτο λεμε δεν ξερουν τι τους γινεται!!
ολοι γινανε εμποροι ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω!! ουτε τι μοντελο αυτοκινητο πουλαει δεν ξερει!
ελα μωρε βαλτο εκει 2006 και οποιος τσιμπισει. εαν τον παρεις τηλεφωνο και του πεις ρε φιλε τι πουλας εκει περα. δεν ειναι 2006 αυτο ασε που δεν μπαινεις στον κοπο ενας που ξερει να παρει τηλ οταν βλεπει τετοια.
Οποτε συθηνως τα παιρνει ο κοσμακης που καλως η κακος δεν ασχολειται να ξερει ποιο ειναι f/l και ποιο proface, ουτε ειναι ολοι ειδημονες για ολα τα μοντελα να ξεχωριζουν ποιο ειναι το φαναρι το LCI, ποιο ειναι το M Packet κλπ
οποτε εκει μοσχοπουλανε κιολας αυτοι.
Και πλεον τους εχει γινει συστημα αυτο. Δεν τους ενδιαφερει κιολας που βγαινουν καρτα!