δεν εχει σπασει ακομα η 4.
Printable View
δεν εχει σπασει ακομα η 4.
Έχει σπάσει αλλά δεν έχει δημοσιευθεί το σπάσιμο και το unlock γιατί περιμένουν και το iPhone 4 και το iOs 4 για να είναι 100% σίγουροι πως θα ξεκλειδώνει τα πάντα όλα...
Υπομονή μερικές ημέρες θεωρώ (άντε κανά δυό εβδομάδες) και θα γίνει ολοκληρωμένη δουλειά.
Το γνωριζω οτι εχει φτιαχτει.Απλα δεν υπαρχει ακομα.(και μαλλον θα αργησει λιγο).
Τους εχει μαθει πολυ καλα η μαμα apple:whistle:
Παράθεση:
Τέλος να σημειώσουμε ότι ο ίδιος ο Musclenerd αναφέρει στο προσωπικό του twitter του ότι ακόμη το jailbreak βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο:
Παράθεση:
(BTW donΆt bother with betas, theyΆre *very* buggy!
Μπορει κανεις να πει τι διαφορες εχει η καινουρια εκδοση OS4?Αξιζει να περαστει στο μηλοφωνο?
για οσους δεν θελουν να ειναι jailbrake αξιζει μητσο...
οι νεες δυνατοτητες ειναι εδω: https://www.iphonehellas.gr/18366/io...features-list/
εγω παντος πριν απο λιγο κατεβασα την 9.2.0.61 για το itunes:whistle::th_Laie_67-1:
Προσοχη.
Ξαναλεω.Οσοι θελουν να κρατησουν τις σπασμενες εφαρμογες τους μη αναβαθμισουν σε iOS4.
Μολις κατι ειναι επισημο θα το τεσταρω σε ενα apple που εχω για τετοιες δουλειες να δω αν εχει θεματα lag & bugs και θα ενοιμερωσω.:thumbsup:
βλεπω οτι οταν ξεκλειδωνει και μπαινει στο μενου εχει εικονα,εμενα που ειναι μαυρο αλλαζει?επισης μπηκε η ελαχιστοποιηση,ή ακομα τα προγραμματα τερματιζονται αν θες να ανοιξεις και καποιο αλλο
Εμαθα σημερα την παρακατω ειδηση τυχαια απο το ραδιοφωνο και τωρα το εψαξα για να σας το δειξω.
Πραγματικα δε πιστευα στα αυτια μου και νομιζα οτι επροκειτο για φαρσα αλλα η ειδηση ειναι περα για περα αληθινη....
Απίστευτη υστερία έχει πιάσει τους πιστούς της καθολικής εκκλησίας στην Ιταλία, καθώς σπεύδουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά κομποσκοίνια
Σε περίπτωση που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στον εκκλησιασμό, βρέθηκε η λύση. Με την αγορά ενός ηλεκτρονικού κομποσκοινιού (και στο iPhone γιατί άλλωστε δεν μπορεί η εκκλησία να μένει πίσω τεχνολογικά!) μπορούν πλέον να συνοδεύουν τις προσευχές τους. Να σημειωθεί πως μόνο στο Λάτσιο πουλήθηκαν κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του 1.200 περίπου κομμάτια, ενώ συνολικά έχουν δοθεί 13.000 σε ολόκληρη την Ιταλία!
Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου.
www.cosmo.gr
χρηστο για το ερωτημα μου εχεις αποψη?
εδιτ:Τωρα ανοιξα το itunes και μου λεει οτι η εκδοση μου ειναι και η τρεχουσα.Αλλα εμενα ειναι 3.1.3
με iOS4 θα εχεις κανονικα φοντο στην επιφανεια με τα apps σου.
φυσικα.Ονομαζεται multitasking και θα μπορεις να δουλεψεις παραλληλα αρκετα apps.Μονο μειων της εφαρμογης ειναι οτι κατα την ελαχιστοποιηση δεν μειωνονται οι ποροι μπαταριας που τραβαει το ελαχιστοποιημενο app.
Εξηγωντας το:Αν το gps πχ "ρουφαει" 5w ανα ωρα σε μπαταρια, το ιντερνετ 6w ανα ωρα, αν ψαχνουμε ενα μαγαζι στο ιντερνετ και μετα ελαχιστοποιησουμε και ανοιξουμε και χαρτη για να δουμε που ειναι πχ και μετα ελαχιστοποιησουμε και το χαρτη τοτε σε μια ωρα θα εχουμε καταναλωση 5+6=11w(και αν οχι ακριβως 11 τοτε ελαχιστα λιγοτερο)
"Τα παραπανω αφορουν τεστ σε 3gs με μαμα μπαταρια.Σε 4G δε γνωριζω γιατι εχει και διπλασια μπαταρια και αλλους επεξεργαστες."
Ευχαριστω Χρηστο.κανω μια αναβαθμιση στο itunes να δω αν μου εμφανισει το OS4 και ενημερωνω
Χρηστο απο που πρεπει να πατησω στο itunes για να γινει η αναβαθμιση σε os4?παταω εκει που λεει check for update και μου λεει οτι η 3.1.3 ειναι η πιο προσφατη
σταθη εγω περασα το iOS4 με σπασιμο ( https://www.techpetals.com/how-to-ja...ool-guide-1324 ) και λειτουργει κανονικα...:thumbsup::thumbsup:
edit: οποιος θελει βοηθεια..ευχαριστως
Βήμα-βήμα η εγκατάσταση του iOS 4 σε iPhone 3GS
Σημειώσεις:Ο οδηγός απευθύνεται σε iPhone 3GS. Προχωρήστε παρακάτω ΜΟΝΟ εάν διαθέτετε ελληνικό iPhone ή γενικά ξεκλείδωτο (unlocked) iPhone. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει πιθανότητα να μπλοκάρετε το iPhone ΜΟΝΙΜΑ!
Bήμα 1
Θα χρειαστούμε το iTunes 9.2 το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ αν δεν το έχετε ήδη.
Xρησιμoποιήστε το εξής link για να κατεβάσετε την έκδοση iOS 4 [μόνο για iPhone 3GS] και αποθηκεύστε το στην επιφάνεια εργασίας:
Έπειτα κάνουμε backup το iPhone...
...και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασίαBήμα 2
Ανοίξτε το iTunes και πατήστε Alt+Restore και επιλέξτε την .ipsw που κατεβάσαμε προηγουμένως.
Περιμένουμε να τελειώσει το restore και είμαστε έτοιμοι!ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν έχετε συσκευή με jailbreak τότε κατεβάστε την έκδοση από το link παραπάνω και μετά αντί για restore κάντε κατευθείαν alt+update και είστε έτοιμοι!Mε αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε την διαδικασία του restore και το χάσιμο όλων των δεδομένων σας και γλιτώνετε πολύτιμο χρόνο από το να τα ξαναπερνάτε όλα. ΠΡΟΣΟΧΗ, όμως: ΜΟΝΟ εάν ΔΕΝ έχετε jailbreak. Εάν η συσκευή σας είναι ΤΩΡΑ με jailbreak και θέλετε να πάτε στην 4 είτε με jailbreak είτε χωρίς πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε restore!
Bήμα 3
Μόλις τελειώσει και το activation της συσκευής (γίνεται αυτόματα στο iTunes ενώ είστε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ) θα μας ζητηθεί να κάνουμε είτε restore from backup είτε set as new device.
Eάν κάνατε restore προηγουμένως και θέλετε την επαναφορά των ρυθμίσεών σας τότε καλύτερα να κάνετε restore from backup. Εάν κάνατε update προηγουμένως τότε δεν θα σας εμφανιστεί καθόλου η παραπάνω επιλογή!
Μπορείτε να δείτε, εν τέλει,στην περιγραφή των στοιχείων ότι είμαστε στην έκδοση 4Το μόνο που απομένει είναι το sync των εφαρμογών, της μουσικής/βίντεο ώστε να περαστούν και πάλι στοiPhone!
Εnjoy!
O παραπανω οδηγος ειναι για GM VERSION.Η κανονικη λογικα θα ερθει σημερα το απογευμα.Οποτε λιγο υπομονη ακομα
Προτεινω να ΜΗΝ τη περασουν οσοι δε γνωριζουν τι ειναι.
ευγε δασκαλε του iphone!
δασκαλε το λινκ δεν δουλευει
Τωρα ειδα στο site της apple που λεει για την os4 comming soon.Πειρατικα εχει βγει σημερα?
GM = GoldMaster
Σαν να λέμε ΤΕΛΙΚΗ ΒΕΤΑ
Υπομονή, αργότερα σήμερα (21/6) θα βγει η κανονική έκδοση iOS4, θα σας προτείνει το iTunes να αναβαθμιστείτε...
κανε ενα search για "ios 4" - "apple ios 4"
θα σου βγαλει.Απλα επελεξε για windows και 3gsthumb
GM= Gold Master
Eιναι η εκδοση που εχω δουλεψει και ειναι αποκλειστικα για developers.
Για να καταλαβεις σου δειχνω το αντιστοιχο για την 3,0:
Παράθεση:
This version of iPhone OS 3.0 should only be deployed on devices dedicated for iPhone OS 3.0 GM Seed software development. By installing iPhone OS 3.0 GM Seed software on your Authorized Test Devices, these Devices are permanently “locked” into testing mode and cannot be restored to an earlier release of iPhone OS. Bear this in mind before installing the software.
οκ καταλαβα...
δεν βιαζομαι...
προγραμμα που μας αφορα (δωρεαν)..... BMW Motorrad Tv https://itunes.apple.com/gr/podcast/...tv/id261726106
Συνδεσα το i phone στο itunes για να "παρω" την αναβαθμιση os4...ανθραξ ο θησαυρος δεν δινει τιποτα!! μπορει αργοτερα μπορει... ξερει κανεις τι γινεται? σημερα δεν θα την "αφηναν" υποτιθεται?
Μπείτε στο itunes είναι έτοιμο για κατέβασμα!!
για να δουμε...
Βγήκε!
Κατεβασε την χειροκίνητα σύμφωνα με τα λινκς που εμφανίζονται εδώ
https://www.iphonehellas.gr/18447/ios-4-released/
μολις αρχισε η αναβαθμιση.για να δουμε τι θα δουμε
πρεπει αναγκαστικα να γινει με restore?εγω το κανω με τον παραδοσιακο τροπο,ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα
μολις βγηκε και στο itunes...
Εγκατασταθηκε στο δικο μου.Τωρα τι διαφορες εχει????δεν βλεπω κατι.το multitasking πως δουλευει?
πατας 2 φορες το home για να δεις ποιες εγαρμογες τρεχουνε. Αν πατησεις μια εφαρμογη συνεχομενα μπορεις να την κλεισεις(οπως και τις υπολοιπες). Αν κανεις slide με το δαχτυλο σου εκει που δειχνει τις τρεχουσες εφαρμογες, μπορεις να δεις το εικονιδιο ipod, τα controls του, και να κλειδωσεις την οθονη απο το να γυρναει. φακελους φτιαχνεις με το να πατας εικονιδιο συνεχομενα κ να αρχισει να τρεμει, την σερνεις πανω απο μια αλλη κ δημιουργειτε αυτοματα ενας φακελος.
παιξε λιγο θα βρεις κ αλλα ... thumb
Ετσι οπως το βλεπω το multitasking ειναι βλακεια.επρεπε να σε ρωταει αν θες κλεισιμο ή ελαχιστοποιηση.Ουσιαστικα με αυτο που εκαναν τωρα ολα μενουν ανοιχτα και απλα καις μπαταρια.Αλλα παροτι μενουν ανοιχτα υποτειθεται δεν γυριζουν εκει που τα αφησες απλα ξεκινανε απο την αρχη.Για να μιλησουν οι ειδικοι:thumbsdown:
Λοιπον κατεβηκε και σε μενα η 4!!!( απο i tunes)
Εντυπωσεις ειναι ακομα νωρις για την ακριβεια εκτος απο την οθονη αφετηριας που εχει "τσαμπουκα" και την εικονα που ειχα βαλει στην οθονη κλειδωματος (πως βγαινει?) μεγαλες διαφορες εμφανης ακομα δεν τις ανακαλυψα.
Παλι για να βγεις απο μια εφαρμογη πρεπει να την κλεισεις ετσι δεν ειναι?
Για γραψτε βρε παληκαρια εντυπωσεις tricks and tips!!
SETTINGS - WALLPAPER και το αλλάζεις γιάννο