Μεσα οπου και ναναι.
Printable View
Μεσα οπου και ναναι.
Μέσα πάμε εκεί μιας και θέλω να πλενω κιολας το κοτετσι.
πάμε να τσεκάρουμε και την καφετέρια γιατί αν θυμάμαι καλά ο alpinakias είπε οτι ''βλέπει'' θάλασσα..
αρα εκλεισε για agean ??
Ναι, πάμε για test!
την τσεκαρουμε,ο ανταγωνισμος μεγαλος η πελατεια λιγοστευει.
https://www.youtube.com/watch?v=49mRMcnMmDw
Να γινει ρε ο καφες αλλα να γινει και η...αναλογη βολτα μετα!
δυστηχως θα πουσιασω και αυτο το σαββατο... κριμα να χασω την βολταρα ρε γαμωτο !!!! :ranting2:
καποια στιγμη οταν θα μπορω κ θα εχω χρονο θα ερθω κ εγω σε καποια συναντηση εξαλλου καθε σαββατο ολο κ κατι κανετε :thumbsup::thumbsup:
Τι ώρα είναι 11:30 ή 12:30 ;
12μιση ρε, κανονικα..ηταν εκτακτο το προηγουμενο..thumb
απουσία
καλύτερα! χαχαχαχα...αποτυχία το test..το μαγαζί δεν κάνει, το πάρκινγκ είναι πρόβλημα και δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να κάτσουμε, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει..
Τέλος πάντων, εγώ ο Day ο Λεω ο Καζάκος ο Γιαννάκης ο Αλπινάκιας θα πηγαίνουμε στο Les Amis που πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο..όποιος θέλει μπορεί ακολουθήσει..
Στην Κρηνη γιατι δεν παμε η στο Plaisir στο Απολλωνεια πολιτεία? Και τα δυο μερη εχουν ανετο πάρκινγκ, αμεση προσβαση στο καφε χειμωνα-καλοκαίρι. Στο carrefour πρωτον τ παρκινγκ ειναι μακρια από το καφέ (θα τρωμε πολυ βροχη κ αερα τον χειμώνα) και δευτερον Σάββατο τέτοιες ωρες που συναντιομαστε θα γινεται χαμος απο αυτοκινητα.ο καθενας θα παρκαρει οπου βρει και δε ν θα είμαστε συγκεντρωμενοι.Σκεφτητε τα ετσι και αλλιώς αυτα που προτεινω είναι τριγύρω από αυτα που λέτε. Ιδέες ρίχνω βασικά!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
Το les amis ειναι στο Carrefour Μακεδονία. Απέναντι απο το Mexil και τα Media markt.
Στη δρόμο Πανοράματος -Θέρμης έχει δύο τρία βενζινάδικα τα οποία έχουν ολα καφέ αλλά και μεγάλο χώρο πάρκινγκ. Αν ψηνεστε να περάσω και από τα τρία να τα δω.
Konstantine εχω παει στο Εκο στο δρομο που λες αλλα δεν ξερω απο πλυσιμο το κανε.Επισης ειναι μακρια για ορισμενους και επειδη λενε πολλοι για βενζιναδικα να τονισω πως σκοπος του καφε ειναι ο καφες και οχι το πλυσιμο? Ο καθενας πριν η μετα τον καφε μπορει να πλυθει στο βενζιναδικο η πλυντηριο της αρεσκειας του...
Το πράγμα έχει καταντήσει μεσανατολικό...και είναι βλακεία! Το σίγουρο είναι πως το Shell βόλευε και πηγαίναμε εκεί ΚΑΘΕ Σάββατο επι 4 σχεδόν χρόνια...Προσωπικά πιστεύω πως καλό είναι να ξαναγίνει το σημείο συνάντησης μιας και αυτό ξέρουν όλοι..απλά εγώ δεν μπορώ να ξαναπάω, ας πούμε πως δεν το επιτρέπει ο εγωισμός μου..το ίδιο μάλλον και ο Τεο..Είναι κρίμα για 2 άτομα να ''χαλιούνται'' 20-30..ένας καφές είναι..thumb
Μακριά για ποιους? Ο Βαγγέλης ήδη κάνει 70 χλμ πάνε έλα τα Σάββατα ο άνθρωπος και πάρα πολλές φορές και μεσοβδόμαδα που επίσης πίνουμε καφέ στην Κρήνη! Εγώ προσωπικά και όσοι είναι τακτικοί δεν μας πείραξαν ποτέ τα χλμ, εξάλλου στην Θεσσαλονίκη τίποτε δεν είναι ουσιαστικά ''μακριά''..δεν ζούμε στην Ν.Υορκη! Εχω πάει στον καφέ ενώ ήμουν στο χωριό..100 πάνε έλα μόνο και μόνο για την παρέα, πολλές φόρες μάλιστα..
Και,εντελώς φιλικά, πόσες φορές μας έχεις τιμήσει τα τελευταία 4 χρόνια που ΚΑΘΕ Σάββατο χειμώνα καλοκαίρι ήμασταν στο βενζινάδικο?
Γιωργο στο forum ειμαι εδω και 3.5 χρονια σχεδον.Ηρθα 2-3 φορες στον καφε στο Shell και στο meatwars πανω στο Χορτιατη.Η αληθεια ειναι πως δεν ερχομουν οχι επειδη δεν μου αρεσει το κλιμα (αλλιως δεν θα πατουσα μετα την πρωτη φορα), λιγο το οτι δεν εμπαινα συχνα και συν τοις αλλοις δεν ειχα χρονο για τιποτα σε σημειο να μην βγαινω ουτε εγω ο ιδιος.Επειδη ομως θελω πλεον να εχω ενεργο ρολο στο forum χωρις απλα την συμμετοχη μου πισω απο ενα pc οφειλω να πω την γνωμη μου.Τεσπα....οσο για το Shell και το les amis θα συμφωνησω μαζι σου εν αντιθεση με τα βενζιναδικα στο δρομο πανοραματος-Θερμης.Εριξα και εγω καποιες ιδεες οσο αφορα για τα μερη.Αν καποιο απο αυτα σας αρεσει μπορουμε να το δοκιμασουμε. thumbthumbthumb
το θέμα είναι τι θέλουν οι πολλοί, και οι πολλοί θέλουν το Shell γιατί βολεύει απ'όλες τις απόψεις και σε μένα αρέσει πολύ και χαλάστηκα με την όλη φάση, αλλά δεν έχω το δικαίωμα να χαλάω τον ''θεσμό'' αυτό..καλό είναι λοιπόν να ξαναγίνει εκεί ο καθιερωμένος καφές..thumb
να πάμε για καφέ χωρίς εσένα και τεο, δεν παίζει, μην το αναφέρεις καν...
μπορεί ο τύπος να ήταν φάουλ με τον τρόπο που αντέδρασε, αλλά του δίνω ένα ελαφρυντικό, το ότι μας έχουν πεί αρκετές φορές να μην βάζουμε τα αμάξια εκεί μπροστά. εμένα προσωπικά μου το έιχε πεί 2 φορές ο ίδιος και μια η κοπέλα. λογικό ήτανε κάποια στιγμή να τα πάρει, εφόσων μετά απο τόσες φορές που μας είπε, έβλεπε ότι εμείς το βιολί βιολάκι.
εγώ προτείνω να βρούμε βενζινάδικο πάλι, για να μπορούμε να πλένουμε και το αμάξι μας. δεν θέλω ν'ακούω όμως ότι πάτε εσείς, αλλά εμείς δεν ερχόμαστε. προσωπικά εγώ δεν έχω πρόβλημα στο να ξαναπάω στο σελ, αλλά διαλέγω να υποστηρίξω τον εγωισμό σας.
Δεκτόν! thumb Προσωπικά και εγω προτιμώ τα μέρη εκεί ανατολικά..μου κάνει ποιο ''ανοιχτοσιά''..
Το λοιπόν....
Στο shell δεν ξαναπάμε. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Προσωπικά δε δέχομαι, τέτοιες συμπεριφορές από επαγγελματίες. Εμείς παρακαλάμε τους πελάτες, κάνουμε αγγαρείες, μόνο κ@λο δε στήνουμε.... δεν μπορώ να δεχτώ τέτοια συμπεριφορά... η ευγένεια είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας. Πόσο μάλλον αυτή η συμπεριφορά που ήταν στα πρόσωπα 2 ανθρώπων που αν και γνώρισα πρόσφατα, τους σέβομαι και χαίρομαι την παρέα τους.
πάμε παρακάτω λοιπόν.
Δεν τίθεται θέμα καφέ, αν είναι διαλυθεί η παρέα.
Επίσης δεν έχω πρόβλημα με την απόσταση...
Απλά μερικές φορές δεν προλαβαίνω...:whistle:
Θα κοιταξει και ο Θοδωρης ειπε για καλο βενζιναδικο που να βολευει..οποιος εχει κατι υπ'οψιν του ας πει.
Παιδια το Schell ειναι στην μαυρη λιστα.Ο τροπος απαραδεκτος και νομιζω οτι δεν χρειαζετε παραπανω κουβεντα,για μενα τουλαχιστων.Ειμαστε μια ομαδα,αν προσβληθη ενας των στηριζουμε ολοι τελος.Παμε οπου θελετε για καφε εγω ακολουθω.Δεν προκειται περι εγωισμου απλος περι αληλεγγυης και αξιας.Παμε οπου θελετε!
Μιχαλη λες οτι ειναι μακριά αλλα ειναι 6 χλμ η απόσταση απο το Shell στην Μαρίνου Αντύπα που τόσα χρόνια γινοταν ο καφές ! Για 6 χλμ δεν νομίζω να κολλάει κανείς !!!
Σίγουρα ο σκοπός δεν είναι το πλύσιμο αλλα πολλοί θέλουν να το συνδυάσουν και μην ξεχνάμε οτι όταν μαζευονται 15-20 άτομα το πάρκινγκ είναι θέμα μεγάλο.
Οπως και να εχει εγω έκανα μια πρόταση που πιστευω οτι βολευει τα γούστα τον περισσοτέρων μιας και οι δικές μου εμφανίσεις είναι σπάνιες.
Εννοείται ρε Κώστα να πας να δεις τι παίζει αν δεν σου κάνει κόπο..
θα είμαστε και ποιο κοντά στην ''πίστα''....χαχαχαχαχχ
Ετσι και αλλιώς θα περνούσα Γιωργο.thumb
Τι λέει παίδες για αύριο? Έχουμε κάποια πρόταση ή να τον πιούμε τον τιμημένο στο Les amis να το συζητήσουμε και απο κοντά? :original:
Ας τον πιουμε στο les... ;)
πιλοτε ,τι λεει ρε γιωργαρα θυμαμαι για μια περιπτωση που συζητουσαμε προπερσι και ειχε ωραια φαση (smile)
αύριο έχει εργασία και χαρά για μένα...
Παμε Les ami να τελειωνουμε
πάμε εκεί και το συζητάμε από κοντά..είχε κάτι ιδέες ο Day..