αλλαγη οθονης ναι.
Το restore επιβαλεται μετα απο αγορα τηλεφωνου.....
Σκεψου οτι τωρα πινεις απο το ποτηρι του διπλανου σου...Οσο καθαρο και ομορφο και αν φαινεται, το ρισκαρεις??
Printable View
αλλαγη οθονης ναι.
Το restore επιβαλεται μετα απο αγορα τηλεφωνου.....
Σκεψου οτι τωρα πινεις απο το ποτηρι του διπλανου σου...Οσο καθαρο και ομορφο και αν φαινεται, το ρισκαρεις??
Ασε που μπορει να σε παρακολουθει κιολας απο την καμερα.
(μετρηστε σε ποση ωρα θα κανει restore)
ωραια παω για restore, αλλα πειτε μου πως?????? και μετα το restore εχουμε πολλα να πουμε :thanks:
το ιδιο θα επρεπε να ανησυχει και αυτος που του το πουλησε...
το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να βγαλεις την καρτα απο την συσκευη.
αν το τηλ ειναι jailbroken νομιζω θελει restore απο το itunes, αν ειναι μαμα
πας ρυθμισεις-γενικα επαναφορα.
Πριν πηγαινε στο apple id και διεγραψε τον λογαριασμο σου (λογικα εκει ομως θα πρεπει να εχει τον λογαριασμο του προηγουμενου εκτος και αν τον ειχε διαγραψει.
Καλα τα λεω master ace?
Mετα set up as new και συνδεση στο itunes.
καλα τα λες αλλα δεν ειναι αναγκαια ολα αυτα.
Απλα κουμπωσε το στο πσ
ανοιξε το itunes.
πατα restore
και αστο να κανει τη δουλεια του.
μολις τελειωσει
ξεπλαγκαρεις το στηνεις στις γκρι οθονες που εχει
βαζεις λογαριασμους, κωδικους wifi, κλπ
και εισαι ετοιμος.
Μετα αν θες σπασιματα και λοιπα διαβαζεις το παρον θρεντ και το προηγουμενο απο την αρχη και ΜΕΤΑ οτι αποριες σου δημιουργηθουν εδω ειμαστε....
Υ.Γ: stam το παρακανες ρε συ!!!!! χχαχαχα
Παιδια το 4s μου εχει ενα προβλημα και θελω να δω αν εχει παρουσιαστει σε αλλον.
Ορισμενες φορες δεν δουλευει το touch της οθονης χαμηλα εκει που πρεπει να μετακινησεις το δαχτυλο για να απαντησεις.Δεν γινεται συνεχεια αλλα αραια και που.
Η εκδοση που εχω ειναι η 5.1.1
Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ε? Αν εννοείς αυτο, συμβαίνει σε πολυ κόσμο. Bug είναι. Μπορείς να απαντήσεις ως εξής. Πατά το power button, θα σβήσει η οθόνη, πατά home button και μετα θα δουλέψει λογικα. :)
Εμένα έτσι δουλεύει. Το θέμα είναι μη βαρεθεί να περιμένει ο άλλος και στο κλείσει :lol:
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Και αν ειναι bug, λυση δεν θα δωθει?
Λογικα στο iOS 6.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
https://i94.photobucket.com/albums/l...ULIMATE224.jpg
Όμορφος σχεδιασμός, αλουμινένιος σκελετός, και ο πιο δυνατός αλλά ταυτόχρονα και απαλός στο κράτημα μηχανισμός στήριξης για iPhone στην αγορά
Όλοι εμείς που έχουμε στην κατοχή μας μια iPhone συσκευή θέλουμε πάντα να την συνοδεύουμε με τα καλύτερα αξεσουάρ τόσο σε ποιότητα αλλά και σχεδιαστικά. Φυσικά ο χώρος του αυτοκινήτου και η στήριξη της συσκευής μας μέσα σε αυτό κατά την διάρκεια της οδήγησης είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που ψάχνουμε να βρούμε στην αγορά.
Ένα project που βρίσκεται υπό σχεδιασμό εδώ και δύο χρόνια έφτασε τώρα στο τελικό στάδιο κατασκευής των πρωτοτύπων και σχεδιάζει να προχωρήσει σε μαζική παραγωγή.
https://i94.photobucket.com/albums/l...LTIMATE181.jpg
Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί η καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα της στήριξης ενός smartphone στο αυτοκίνητο. Έπρεπε να είναι κομψό για να μπορεί να συνδυάζεται με τον σχεδιασμό των συσκευών που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, να διαθέτει πολύ καλή ποιότητα υλικών και να είναι εύκολα προσαρμόσιμο για όλες τις συσκευές smartphone, αν και η κεντρική ιδέα βασίστηκε σε συσκευή iPhone.
https://www.youtube.com/watch?v=nBobws6ZUVo
Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του 'Ultima' είναι ο μοναδικός μηχανισμός κρατήματος που διαθέτει. Για να τον ανοίξετε θα πρέπει να πιέσετε και να κρατήσετε το κουμπί απελευθέρωσης και μετά να τοποθετήσετε την συσκευή σας κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις στα πλαϊνά μπράτσα ούτως ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί συσκευή και με θήκη και χωρίς.
https://i94.photobucket.com/albums/l...djustement.jpg
Μόλις η συσκευή τοποθετηθεί και οι περιμετρικές ρυθμίσεις κλειδώσουν δεν πρόκειται να ανοίξουν ούτε και αν προσπαθήσουμε με την βία. Έτσι λοιπόν ξεχνάμε μια συσκευή που γλιστράει, σε ανώμαλη διαδρομή ή ακόμη και τα εξαρτήματα που χρειάζονται πολλές βάσεις στήριξης για να προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση της συσκευής με το αξεσουάρ.
https://www.youtube.com/watch?v=IjIQUOhjFeQ
Η βάση βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, όπου θα μπορέσουμε να έχουμε και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τα σημεία πώλησης.
πηγη
Αν ταξιδεύετε σε περιοχές όπου το παραδοσιακό σήμα κινητού τηλεφώνου μπορεί να μην είναι διαθέσιμο, μια νέα συσκευή δορυφορικής επικοινωνίας που ονομάζεται SPOT Connect μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα που χρειάζεστε για να μείνετε σε επαφή.
https://www.geeky-gadgets.com/wp-con...OT-Connect.jpg
Το SPOT Connect τσέπης, σας επιτρέπει να συνδέσετε το smartphone σας ή άλλες συσκευές σε αυτό, και στη συνέχεια να συνδεθεί με ένα παγκόσμιο δορυφορικό δίκτυο.Σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο internet, να στείλετε e-mail και sms καθώς και να ενημερώνετε το Facebook και το Twitter σας.
Επίσης πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του SPOT είναι ότι περιλαμβάνει χαρακτηριστικά έκτακτης ανάγκης,στέλνοντας την ακριβή τοποθεσία σας μέσω GPS στο GEOS Διεθνές Κέντρο Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης(IERCC).
Το SPOT Connect είναι τώρα διαθέσιμο για αγορά για περίπου 170$ με διαστάσεις μόλις 7,6 εκ. x 6,6 εκ. x 3,2 εκ. και ζυγίζει μόνο 110γρ.
Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το SPOT και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του SPOT Connect για λεπτομέρειες και προδιαγραφές.
πηγη
Το χουμε κυριοι
https://www.youtube.com/watch?v=LV9y-bQ4-qM
Διάβασε τα σχόλια από κάτω...
Δεν πιστεύω να είναι έτσι ..............
Χρήστο τι λες??????
Εχει υποθει οτι ειναι αποσπασμενο μεσα απο τη γραμμη παραγωγης.
Δε το νομιζω.
Αλλοι λενε οτι ειναι και αυτο ενα prototype που απλα καποιος το χασε
δεν ειμαι σιγουρος.
αυτο που πιστευω ειναι πως βαση μερικων ανταλακτικων/κομματιων που εχουν διαρευσει καποιος εβαλε αρκετη απο τη τεχνη του και εφτιαξε ενα ομορφο mockup και μας το παρουσιασε.
Αυτος ειναι και ο λογος που πολυ απλα σε ολο το βιντεο δεν το ανοιξε να δουμε το νεο μενου με τη νεα διαταξη των εικονιδιων.
Οπως και να εχει ομως και οποια απο τις παραπανω περιπτωσεις και να ειναι, αυτο που ειμαι σιγουρος ειναι, πως αν δεν βγει ακριβως ετσι σχεδιαστικα, το τελικο μοντελο θα ειναι τρομακτικα κοντα σε αυτο που ειδατε παραπανω.
Δεν φτάνει που κάθε χρόνο βγάζουν και καινούργιο (αφού βρήκαν μακακες που τα αγοράζουν)
Κάθε χρόνο τα ίδια, κάποιος τυχαία το ξεχνάει,κάποιος το βγάζει κρυφά κοκ και η διαφήμιση κάνει το γύρο του κόσμου με ένα πέπλο μυστηρίου και μια αγωνία.
Νισαφι πια...
Γι'υτο πρεπει να παρετε μπλακμπερυ.
Βρε Γιαννη και καθε ποτε να βγαζουν συσκευη???
Καθε 5ετοια?
Η σαμσουνγκ, μοτορολα κλπ βγαζουν ανα μερικους μηνες αρκετες συσκευες.
Μια χαρα ειναι η αναβαθμιση στο 12 μηνο.
Οσο για τα υπολοιπα, απλα θα πω οτι πλεον η apple ξερει να παιζει το παραμυθι του μαρκετινγκ...
Απο σημερα και εγω στην παρεα του iphone.
Μολις το ενεργοποιησα στο iTunes, εχω αρχισει το ψαξιμο κα θα δουμε......:whistle:
Τι ρωτάς τωρα;....Μα φυσικα iPhone για την δουλεια του
https://rlv.zcache.co.uk/funny_elect...2env68_400.jpg
Να με συμπαθας αηφονοχειρουργε αλλα για την τιμη που έχει δεν είναι καθόλου καλα η αλλαγή μοντέλου κάθε χρόνο.
Ας έπαιζαν το παιχνίδι με τις ios και με δωρεάν αναβαθμισεις λογισμικού και όχι μόνο για να κλεισουν τις"πόρτες" τωνjailbreak.
Ε και κάθε 20 -24 μήνες ας παρουσίαζαν και κάτι καλύτερο απο άποψη δυνατοτήτων.
Όχι να θέλουν δυο face lift και μια αλλαγή κωδικού για να βάλουν ένα φλας στη κάμερα...
Τεσπα γνώμες είναι αυτα, αλλα αν συνεχίσουν έτσι ας μην αναρωτηθούν αργότερα όταν θα περάσει και λίγο η μόδα του μήλου, γιατι ο κόσμος παει στη Samsung και αλλού!!!
κυκλος προϊόντος λέγεται και κοιτάς να βγάλεις οσο ζουμί γίνεται απο τη φλούδα μέχρι να σαπίσει το φρούτο.
Με 'γεια και απο εδω!!!:thumbsup:
https://www.ipop.gr/wp-content/uploa...ract-Deals.jpg
Ninos & bill007 ετοιμοι για μολακμπερυ και ΒΒΜ λιωσιμο κοβω...
O κυκλος συνδεσης μεχρι προσφατα ηταν 12μηνος.
Καθε 12 μηνες δλδ τελειωνε το πακετο συνδεσης σου και η εταιρια σου εδινε ενα ποσο για να παραμεινεις σε αυτην αγοραζοντας μια συσκευη της αρεσκιας σου.
Αν λοιπον η απλ και η σαμσουνγκ και η κλπ εβγαζαν ανα 24μηνο και οχι 12μηνο νεο μοντελο, δε θα σε κραταγαν "πελατη" στο τελος του συμβολαιου σου....
Με λιγα λογια, εταιριες και παροχοι εχουν κανει μια ομαδα που οπως ειναι λογικο μας βαζουν σε ενα ατελειωτο αγωνα για να μας τα παιρνουν.
Για να ακολουθεις την τεχνολογια και να χαιρεσαι το καθε τι, θα πρεπει να αλλαζεις μια φορα το χρονο τηλεφωνο και ανα 2 χρονια υπολογιστη.
Ετσι το χουν κανει και οσοι μπορουν ακολουθουν.Δεν ειμαι τοσο υπερ αυτου αλλα αυτη ειναι η κατασταση
Και κάτι άλλο, κρατάνε τιμή δλδ μόλις βγει το 5αρι το 4σ θα το δώσει κάποιος για 400-450 ευρω, δλδ με κόστος 200 ευρο το χρόνο εχει κάποιος το καινούργιο μοντέλο !!
Πολλοί τα δίνουνε !!
Ναι αλλα δεν νομίζω όταν αλλάζει η apple μοντέλο έχει κατα νου τα συμβόλαια των παροχών στην Ελλάδα.
Στην USA στην ITT έχω την εντύπωση ότι είναι 24μηνα και δε τιμη του μήλου στο ένα τέταρτο της εδω,
Κανω λάθος;
Εν αναμονή της παρουσίασης του iphone 5 αύριο και ώρα 8 Ελλάδος, έχει γεμίσει ο τόπος από αγγελίες 4ς.....
Μήπως είναι η ώρα να πουλήσω και το δικό μου ????
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Περιμενω να ερθει Ελλαδα το 5 . . .
Φιλος καλος εχει 4s 32 gb το οποιο το εχω καπαρωμενο απο τωρα μονο με ενα μπουκαλακι
stoli !!!
Στην Ελλαδα ποτε ακουγεται οτι θα ερθει ?
Εγω τελειωνω με το αθλημα αμεσως μολις βγει το 5
Θα κρατησω το 4 για ανταλακτικο της γυναικας μου και τελος η τεχνολογια
Σιχαθηκα να κρεμομαι πανω στα μηχανακια.
32 updates εχω σημερα και προς στιγμην δεν δουλεψαν οι χαρτες και με επιασε ταχυκαρδια.
Νοκια 8810 και τελος.
Ουτε καν καμερα.
BB και τέλος...