μου φαινεται οτι πολυς κοσμος, οπως ο φιλος μου ο γιαννης δεν καταλαβαινει την κρισιμοτητα της καταστασης.
ειναι πραγματικα δευτερευον αυτη τη στιγμη αν ο "λεφτα υπαρχουν" ειναι αχρηστος, ή ο δικηγορος που εβαλε (και τα καταφερνει σαφως καλυτερα) θελει 26 λεπτα για μια ανακοινωση, κοκ.
κρεμομαστε κυριολεκτικα απο μια κλωστη. τοσο οριακα ειναι τα πραγματα.
τοσο σε οικονομικο, οσο και σε στρατιωτικο επιπεδο (παρολο που γι αυτο δεν ακουμε απολυτως τιποτα, οσοι γνωριζουν καταλαβαινουν)...
διαβαστε ενα ευφανταστο σεναριο για να δειτε ποσο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πραγματα απο ενα τελος ακινητου, το οποιο ναι ειναι χαρατσι αδικο, αλλα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου.
οι περισσοτεροι απο μας σε αυτο εδω το φορουμ θα τα διναμε αυτα τα λ7 ειμαι απολυτα βεβαιος, για μπαξιματα, λαστιχα, τρακ ντεϊ, iphone5, γκατζετακια, μαλακιουλες κλπ.
αν καποιος λοιπον νομιζει οτι η προσωπικη του απολαυση ειναι πιο σημαντικη απο την αξιοπιστια της χωρας (εστω και με αυτο το αναξιοπιστο πολιτικο συστημα, τους αχρηστους, απατεωνες κλπ, οσα εχετε αναλυσει στις πανω απο 1000 σελιδες εδω στο φορουμ), ειναι πολυ γελασμενος και θα το βρει μπροστα του.
οριστε λοιπον διαβαστε και το κακο φανταστικο σεναριο...:
https://www.sofokleous10.gr/portal2/...2011091140860/
μεγαλη φαντασια ο αρθρογραφος ε?
ή μηπως οχι και τοσο...?
στο τελος λοιπον το οποιο θα το πληρωσουμε ολοι, καθως θα κοπει το ρευμα αν δεν, θα υπολογιζονται και οι κοινοχρηστοι χωροι και τα γκαραζ αποθηκες κλπ.
συμφωνα δε με ενημερωση, ο ενοικιαστης θα το πληρωνει και θα το κραταει απο τον ιδιοκτητη.